Retete cu carne de pui

Pui cu ciuperci si taitei (4 portii) Ingrediente
 
450 g piept pui fara os
1 lingura ulei masline
1 ceapa tocata
230 g ciuperci taiate feliute
1/2 ceasca smantana
230 g taitei cu ou
sare si piper dupa gust
paprika pentru garnitura
 

Mod de preparare:
 
  • se prajeste pe gratar carnea sau in tigaie cu o ligura de ulei si se lasa deoparte;
  • in tigaie se incalzeste o lingura de ulei si se adauga ceapa si ciupercile si se lasa timp de 5 - 10 minute;
  • se adauga piper, sare si paprika;
  • se adauga si carnea care a fost taiata bucatele;
  • se mesteca si se tine pe foc 1/2 ora;
  • intre timp se gatesc taiteii conform instructiunilor de pe pachet;
  • se adauga smantana in amestecul cu carne;
  • se indeparteaza de pe foc si se aseaza peste taitei;
  • se orneaza cu paprika;
  • se serveste fierbinte.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • crys pe 22 Dec 2007, 17:10
    Hmm

    Pare delicioasa... o voi incerca.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod