Regimul de slăbit al lui Kelly Osbourne

Kelly Osbourne s-a hotărât să renunţe la modul nesănătos în care trăia şi să devină mai feminină şi sexy. Şi a reuşit.
Kelly Osbourne s-a hotărât să renunţe la modul nesănătos în care trăia şi să devină mai feminină şi sexy. Şi a reuşit. Fiica de 25 de ani a celebrului Ozzy Osbourne a pierdut multe dintre kilogramele pe care le avea în plus şi s-a transformat total.

Cum? Vedeta susţine că secretul din spatele transformării sale constă în consumarea a jumătate de măr înainte de culcare. În plus, Kelly face exerciţii zilnic alături de mama sa, Sharon, şi este mult mai atentă la ce mănâncă.


Vedeta recunoaşte că nu i-a fost uşor să slăbească atât de mult, însă rezultatele au meritat efortul. Acum, Kelly arată mai zveltă ca niciodată, reuşind să scape de aproximativ 12 kilograme. Totul a început odată cu apariţia în "Dancing with the Stars", de anul trecut. "Mă aşteptam să iau în greutate odată cu încheierea competiţiei. Însă nu a fost deloc aşa.
Din contră, am continuta să slăbesc. Acest concurs mi-a schimbat complet alimentaţia
," povesteşte Kelly. "Unul dintre trucurile pe care le-am aflat şi care s-a dovedit a fi foarte eficient, a fost să iau o gustare fără carbohidraţi şi zahăr înainte de a merge la culcare pentru a ajuta metabolismul să funcţioneze. De exemplu, o bucăţică de măr consumată înainte de masă, ajută."

De asemenea, exerciţiul fizic a ajutat-o pe tânără.
"Pentru mine, Pilates a făcut minuni. Postura s-a îmbunătăţit, iar muşchii au luat locul colăceilor în jurul abdomenului. E incredibil."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod