Regim in doi: ghid de supravietuire

Amandoi vreti sa mai dati jos cateva kilograme, dar oare cum e mai bine: sa slabiti impreuna sau separat? Poti determina un barbat sa tina dieta fara ca asta sa iti afecteze relatia?

Amandoi vreti sa mai dati jos cateva kilograme, dar oare cum e mai bine: sa slabiti impreuna sau separat? Poti determina un barbat sa tina dieta fara ca asta sa iti afecteze relatia?

Cand l-ai cunoscut era suplu si foarte zvelt, acum e grasut si greoi? Desi e vizibil ca s-a schimbat din punct de vedere fizic, asta nu il deranjeaza deloc.

Chiar isi poarta burta cu placere, privind-o in fiecare dimineata in oglinda cu satisfactia barbatului bine hranit. I se pare ca s-a mai inzdravenit si considera ca asta e un semn ca ii merge bine, nu ca ar avea o problema.

Cum il convingi


Tu ai vrea sa ai din nou langa tine tanarul atlet care te-a cucerit si sa mai scapi si tu un pic de celulita si burtica?


Cum ai putea sa ii sugerezi finut fara sa ii trezesti vreo banuiala si sa considere ca faci atac la virilitatea lui?

E greu sa ii spui ca de data aceasta nu vei tine o dieta singura si sa il opresti sa isi cumpere alte haine pentru ca cele de acum doua luni nu ii mai vin.

Cand ii vorbesti foloseste cuvantul "eu". Spune-i ca il iubesti la fel de mult, dar ca ai observat ca nu mai este prea atent cu aspectul lui si este pacat pentru ca tu il gasesti seducator cu cateva kilograme in minus.

Asigura-l ca ai aprecia foarte mult daca ar face acest efort pentru tine.

Nu te baza doar pe considerente estetice. Exprima-ti ingrijorarea in ceea ce priveste sanatatea lui. Spune-i ca iti faci griji pentru el si ca poate avea probleme cu inima.

Poti sa adaugi: "Uita-te la verisorul tau, are 42 de ani si are crize de inima, pentru ca e prea gras".

Nu e recomandabil sa folosesti pronumele "tu". Este un cuvant destul de agresiv si s-ar putea sa il ranesti. Corpul sau este un subiect delicat, deci nu ii spune "Esti gras ca un porc".

Asta ar fi o gafa pe care nu prea ai mai avea cum sa o remediezi. Ai mai putea incerca ceva, chiar daca este cam riscant, s-ar putea sa mearga. Admira abdomenul lui Justin Timberlake sau muschii lui Brad Pitt.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod