Presoterapia - o metoda relaxanta de slabit

Nu mai gasesti solutia de a scapa eficient de kilogramele in plus? Relaxeaza-te acum cu noua metoda de slabit - presoterapia si observa transformarile prin care trece corpul tau.
Ce este presoterapia?

Este o metoda relativ noua, care se face prin drenaj limfatic. Foloseste o tehnologie avansata, atat pentru a trata vasele de sange si insuficienta sistemului limfatic, cat si pentru imbunatatirea urmatoarelor probleme: picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor, retinerea de apa. Este o procedura antistres, relaxanta, cu rezultate deosebite in slabire. O putem folosi in combinatie cu electrostimularea sau cu Starvac-ul (un aparat care genereaza un vacuum la suprafata pielii care este aspirat; datorita vacuumului generat in piele, acest aparat rupe fibrele care tin celulita prizoniera), numai ca in cazul persoanelor cu varice nu este indicata decat presoterapia.


Cum functioneaza presoterapia?

Aceasta metoda se bazeaza pe niste pantaloni care au cinci camere.
Se umfla separat fiecare camera in parte, pornindu-se de la degetele picioarelor in sus pana la nivelul bustului (glezna, genunchii, zona fesiera, abdomenul si bratele). Nu este recomandata persoanelor claustrofobe, datorita efectului de presare care este puternic, dar reglabil.


Ce zone pot fi lucrate cu ajutorul acestei metode?

Este strict pentru zona picioarelor, de la degetele picioarelor pana la muschii fesieri, zona abdominala si a bratelor.


Care sunt efectele metodei si cata valabilitate au ele?

Efectele imediate sunt cele ale unui drenaj limfatic clasic, cu o scadere mica in centimetri (cel mult 2 cm) si iesirea la toaleta pentru eliminarea toxinelor. Despre efecte de lunga durata nu se poate vorbi, deoarece doar singura presoterapia nu va va ajuta sa slabiti. Insa, in combinatie cu Starvac-ul poate avea efecte spectaculoase, combatand eficient si celulita.



Cum se deruleaza un tratament clasic de presoterapie?

Un tratament complet presupune 10 sedinte, efectuate cu regularitate cate 2-3 pe saptamana. Dupa care se va urma un tratament de intretinere, care consta intr-o sedinta sau doua pe saptamana. procedeul incepe prin infasurarea pacientei intr-o folie subtire pentru a asigura igiena personala (pentru a se evita contactul direct cu pantalonii de presoterapie). Acesti pantaloni se vor strange pe picior pe masura ce se vor umfla cu aer cele cinci camere. Presiunea cu care se lucreaza este reglabila, in functie de cat suporta fiecare. Se efectueaza o miscare circulara care actioneaza de jos in sus. Nu este recomandata in perioada menstruatiei, pentru ca organismul este mai slabit, sensibil si nu suporta stimulii exteriori.


Cat se slabeste in urma acestui tratament?

La nici o metoda nu se slabeste in kilograme, ci in centimetri. Am avut cazuri in care unele persoane au reusit sa slabeasca in talie 12 sau chiar 22 de centimetri, dar numai cu ajutorul presoterapiei combinata cu electrostimularea.
Nu creeaza dependenta, iar la intreruperea tratamentului nu va veti confrunta cu ingrasarea subita partilor tratate. Este o chestiune de intretinere, la fel ca alte tratamente cosmetice.


Care sunt contraindicatiile acestei metode?

La presoterapie nu exista contraindicatii. De exemplu, in cazul femeilor insarcinate, care nu pot folosi electrostimularea , nici Starvac este foarte indicata presoterapia, evitandu-se insa zona abdominala. In privinta precautiilor care trebuie luate in cazul altor metode inainte sau dupa urmarea acestora, in cazul tratamentului de fata nu este nevoie de asa ceva, deoarece este cea mai non-nociva metoda de slabit. Insa, este foarte important sa se tina cont de igiena.

De asemenea, este chiar recomandat ca acest tratament de presoterapie sa fie efectuat in paralel cu cel de electrostimulare la care, de exemplu, dupa cateva sedinte se slabeste in centimetri.
Dupa o sedinta de electrostimulare este chiar indicat sa te relaxezi cu ajutorul uneia de presoterapie. Acest tratament se poate combina si cu sportul pentru a va mentine siuleta dobandita.


Articol realizat cu sprijinul Cristinei Ungureanu, brand manager la Centrul de frumusete "Bodyshape" cristina@bodyshape.ro
 

Comentarii (21)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • irina pe 24 Nov 2006, 20:38
    am auzit eu ceva...

    Este langa Galati un oras , Tecuci, unde se face asa cevaa....si nush kt e un pret...pentru cine intereseaza,am un numar de telefon : 0720060157

    0
    0

  • Tanase Elena pe 30 Apr 2006, 10:27
    Presoterapia si Electrostimularea

    cind spuneti si recomandati asemenea tratamente,va rog sa spuneti la ce preturi sunt siin ce orase la care adaugati si un nr.de telefon din fiecare oras respectiv si adresa.Va multumesc

    0
    0

  • anca pe 28 Apr 2006, 19:29
    o fii

    dar sint sceptica.Doar o consecventa in alimentatie:fara grasimi si dulciuri,cu multe fructe si legume si multa miscare se poate slabi de durata.

    0
    0

  • dana pe 28 Apr 2006, 12:52
    presoterapia

    duca cum am citit e foarte interesant,dar unde se gaseste ? in iasi da? si care e pretu?

    0
    0

  • Monika pe 27 Apr 2006, 16:33
    presoterapia

    M-ar interesa si pe mine, dar care este pretul unei sedinte? Ca alte metode care au acelasi rezultat sunt destul de "piperate".

    0
    0

  • baba felicia pe 26 Apr 2006, 20:05
    presoterapia

    Este interesanta aceasta metoda, dar care este costul unei sedinte si ma intereseaza daca axista asemenea cabinete in Timisoara pt fiica mea care este studenta.

    0
    0

  • flory pe 26 Apr 2006, 08:46
    unde??cat??pt ce varsta??

    am 17ani,pot folosi acasta metoda,unde gasesc in Buc un astfel de salon??este foarte costisitor??

    0
    0

  • Daniela Munteanu pe 19 Ian 2006, 17:48
    Presoterapia...

    Informatii incitante dar insficiente. Daca se poate -adica daca exista cineva care chiar citeste si raspunde acestor mesaje - m-ar interesa: - adresa(e) cabinet (salon) care efectueaza astfel de tratamente in Constanta; - preturile pentru fiecare procedura (presoterapie, electrostimulare); - posibilitatea unui abonament. Cu speranta unui raspuns, Dana Munteanu e-mail: dana21m2004@yahoo.com

    0
    0

  • Dumitrescu Gabriela pe 19 Ian 2006, 17:48
    despre slabit

    vreau sa stiu daca exista in Pitesti si extimativ cat ar costa

    0
    0

  • marianaradu pe 19 Ian 2006, 17:48
    presoterapia

    as fi foarte curioasa sa incerc aceasta metoda, deoarece vreau sa scad in talie si nu sa slabesc, fiindca am 1.72 m si 65 kg

    0
    0

  • adriana pe 19 Ian 2006, 17:48

    vreau sa stiu dc exista si in cluj si cat costa deihdree@yahoo.com

    0
    0

  • Rodica Catrinescu pe 19 Ian 2006, 17:48
    despre slabit

    Mi se pare foarte interesant.Eu locuiesc in California m-ar interesa daca as gasi un loc aici sa pot merge la tratament.Apreciezi raspunsul.thnx

    0
    0

  • irinoi67 pe 19 Ian 2006, 17:48
    despre slabit

    sunt din Iasi si m-ar interesa daca in orasul meu exista astfel de cabinete de presoterapie si electrostimulare! Mar interesa sa stiu si preturile si daca intradevar dau rezultate...parca ar fi prea simplu. avem atatea vip-uri grase si care se chinuie cu regimuri...probabil c-ar fi fost primele care ar fi aflat.

    0
    0

  • roxana pe 19 Ian 2006, 17:48
    intrebare

    mi se pare o metoda excelent de buna daca si da aceste rezultate......spuneti-mi o adresa a unui cabinet unde se realizeaza aceasta metoda si un tarif......va multumesc!

    0
    0

  • juju pe 19 Ian 2006, 17:48
    presoterapie

    Este o metoda interesanta.Va rog sa-mi spuneti unde as putea merge .Sunt de Bucuresti.

    2
    0

  • elena madalina pe 19 Ian 2006, 17:48
    presoterapie

    Unde in Bucuresti se efectueaza aceasta tehnica si cat costa sedinta. multumesc

    0
    0

  • floret pe 19 Ian 2006, 17:48
    excelent

    Mi se pare o metoda ideala pentru persoanele care au probleme cu kilogramele acumulate,dupa interventii chirurgicale, ce nu le permit exercitiul fizic...Unde se poate face acest tratament in Galati?

    0
    0

  • cristina pe 19 Ian 2006, 17:48
    presoterapie

    va rog,unde se efectueaza in bucurestiaceasta tehnica i cat costa sedinta

    0
    0

  • Andreea pe 19 Ian 2006, 17:48
    cat?

    sunt studenta si primul lucru care ma intereseaza e pretul acestei metode de slabit. Sunt sigura ca are efecte benefice asupra organismului, dar nu stiu daca mi-l pot permite.

    0
    0

  • vivviana pe 19 Ian 2006, 17:48
    presoterapie

    Pare o metoda ideala,ma intereseaza cat costa sedinta si daca se fac asemenea sedinte si in Arad?

    0
    2

  • dana pe 19 Ian 2006, 17:48
    unde si cat?

    este interesant ceea ce-mi relatati, dar m-ar interesa sa stiu unde se parctica aceasta tehnica in constanta sau in braila, si care este pretul unei sedinte?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod