Femeie care a slabit

Obiceiuri simple care te ajută să slăbeşti

Dietele restrictive nu dau rezultate pe termen lung şi cred că ai observat deja acest lucru! Mai bine aplică aceste obiceiuri simple care te ajută să slăbeşti.
Numai ideea de a începe o dietă îţi taie tot elanul din start! Dar, trebuie să ştii că nu eşti singura care a început de luni o dietă şi până la jumătatea săptămânii tot planul s-a dus de râpă. Specialiştii au explicat de nenumărate ori că ideea de a ţine o dietă care îţi interzice să consumi anumite alimente care se numără printre favoritele tale nu reprezintă cea mai bună soluţie pentru a scăpa de kilograme. În schimb, dacă îţi dau toată silinţa să faci câteva mici schimbări în stilul tău de viaţă vei fi surprinsă să constaţi cât de simplu poţi să slăbeşti şi să te menţii la greutatea corporală dorită.

Iată câteva obiceiuri simple care te ajută să slăbeşti:


15-30 de minute de exerciţii pe zi

Dacă nu eşti un mare fan al sportului, dar îţi doreşti foarte mult să slăbeşti atunci trebuie să fii conştientă de efectele benefice ale exerciţiilor benefice atât asupra metabolismului tău cât şi asupra sănătăţii, în general. De aceea, este foarte important să-ţi faci timp pentru exerciţii zilnice, iar ca să fii şi mai motivată iată că cercetătorii de la Universitatea din Copenhaga au descoperit că 30 de minute de exerciţii intense pe zi te ajută să pierzi cu 25% mai multe kilograme decât o oră petrecută la sală.



Mănâncă încet

Obiceiul de a mânca pe fugă şi foarte repede îţi pune în pericol silueta, deoarece nu simţi când eşti sătulă şi este foarte uşor să exagerezi cu cantităţile consumate. Prin urmare, înainte de a te hotărî să urmezi nu ştiu ce dietă, mai bine încearcă să corectezi acest obicei prost dacă îl ai şi să mănânci încet. Făcând această mică schimbare în stilul tău de viaţă îi permiţi creierului să te semnalizeze atunci când eşti sătulă şi nu vei mai consuma cantităţi exagerate de mâncare.



Nu mânca în faţa televizorului sau a calculatorului. Şi nici uitându-te în telefon!

Potrivit unui studiu apărut în publicaţia American Journal of Clinical Nutrition reclamele sau emisiunile cu mâncare pe care le urmărim ne măresc apetitul culinar şi astfel vom fi tentaţi să mâncăm mult mai mult. Dacă preferi să nu renunţi la acest obicei atunci asigură-te că îţi pui pe farfurie o porţie normală de mâncare şi limitează-te la ea!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod