Naomi Campbell. Yoga şi alimentaţia, armele secrete ale unui model de 44 de ani

Suc verde la micul dejun

 

Sucul verde, secretul său anti-îmbătrânire


Într-un interviu acordat publicaţiei The Huffingron Post, Naomi Campbell dezvăluie faptul că sucul verde pe care-l consumă zilnic este unul dintre secretele sale pentru a avea o piele strălucitoare. Pe parcursul zilei, supermodelul ajunge să consume chiar şi câte 3 sucuri verzi.

Naomi Campbell poartă ţinute de 10 dolari

De la începutul anului a devenit vegetariană, prin urmare preferă să-şi pună de acasă fructe uscate, nuci, seminţe, plicuri cu ceai de mentă şi muşeţel, precum şi o salată mare pentru masa de prânz.
Nu mănâncă niciodată după orele 20:00, excepţie făcând doar situaţiile în care iese uneori cu prietenii în oraş. Dar optează întotdeauna pentru ceva uşor şi nu consumă alcool. Stă departe de dulciuri şi orice conţine zahăr rafinat, deoarece a făcut în urmă cu ceva timp o curăţare a intestinelor şi încearcă să evite orice alimente pe care nu le consideră sănătoase. Dar, uneori se răsfaţă şi ea cu un desert preferat.

De asemenea, de 2-3 ori pe săptămână apelează la o detoxifiere numai cu ajutorul sucurilor de legume/fructe şi îşi începe dimineaţa cu un pahar cu apă caldă şi suc de lămâie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod