lista alimentelor care nu ingrasa

Lista alimentelor care nu îngrașă

Ți se întâmplă adesea să te întrebi dacă îngrașă un anumit aliment? Descoperă o listă cu alimentele care nu îngrașă și pe care le poți consuma fără să-ți pui în pericol silueta.
Ți se întâmplă adesea să te întrebi dacă îngrașă un anumit aliment? Descoperă o listă cu alimentele care nu îngrașă și pe care le poți consuma fără să-ți pui în pericol silueta.

Poate că ai avut deja curiozitatea să descarci o aplicație pentru slăbit și ai constatat cât de mult poți să mănânci dacă faci alegerile corecte. În momentul în care ai consumat un aliment procesat, dulciuri sau snacks-uri, numărul caloriilor o ia razna și ajungi foarte repede să depășești necesarul zilnic, lucru care te împiedică să slăbești. Aceste aplicații te fac să conștientizezi cât de multe calorii au alimentele nesănătoase, astfel că vei deveni pe responsabilă cu dieta ta și cu alegerile pe care le faci.
Astfel poți să monitorizezi câte calorii au alimentele pe care le consumi zi de zi și să știi ce trebuie să adaugi sau să elimini din planul tău alimentar ca să slăbești. 

Pe lângă aceste aplicații care sunt foarte utile poți să ții cont de această listă cu alimentele care nu îngrașă și pe care te poți baza zi de zi. Se pot consuma în foarte multe combinații, însă este important să fie cât mai simple și fără adaosuri de ingrediente hipercalorice. 

Reține lista alimentelor care nu îngrașă și bazează-te pe ele ca să reușești să scapi de kilograele în plus:


Conopida

Este o legumă care conferă saţietate, însă cu foarte puţine calorii (100 de grame de conopidă conţin 25 de calorii) şi poate să fie o alegere perfectă pentru persoanele care doresc să scape de kilogramele în plus. Ea furnizează multă vitamină C şi K, fiind mai nutritivă atunci când este consumată în stare crudă sau fiartă puţin la abur.


Ţelina apio

Este un aliment hrănitor şi care conţine aproximativ 95% apa, astfel că poţi să o consumi în cantităţi mari în toate salatele pe care le faci. În plus, ţelina apio va furniza corpului 30% din necesarul zilnic de vitamina K, precum şi mult potasiu, sodiu şi fibre care ajută la digestie.
100 de grame de ţelină apio conţin aproximativ 16 calorii, astfel că poţi să o mănânci fără probleme. 


Salata verde și verdețurile

Are un conţinut calori scăzut şi este ideală pentru persoanele care şi-au propus să slăbească. În schimb, ea furnizează corpului vitaminele A, C, acid folic şi fier, fiind un aliment nutritiv care nu trebuie să lipsească din alimentaţia zilnică. Indiferent de verdeţurile pe care le alegi, este foarte important să le consumi zilnic în stare crudă, deoarece conţin clorofilă care curăţă sângele de toxine, precum şi fibre care ajută la digestie. 

De asemenea, toate verdețurile pot să fie consumate fără probleme. Clorofila din verdeţuri are proprietăţi antiinflamatorii şi alcaline, împiedicând apariţia inflamaţiilor care stau la baza majorităţii bolilor grave.
Asigură-te că incluzi verdeţuri în meniul tău în fiecare zi! Spanacul, pătrunjelul, mărarul, valeriana, rucola, salata verde, varza kale, precum şi pulberile de grâu verde sau orz sunt printre alimentele pe care trebuie să te asiguri că le consumi cu regularitate.


Roşiile

Au un conţinut calori scăzut şi furnizează corpului o mulţime de nutrienţi: licopen, vitaminele A, C, B2, acid folic, fibre, potasiu. Fie că le consumi crude, ori în sosuri simple sau la cuptor, roşiile se pot consuma în cantităţile dorite fără să-ţi afecteze silueta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod