Lady Gaga s-a luptat cu bulimia peste 10 ani. Cum se menţine slabă

Are cinci ingrediente de bază care nu lipsesc de la nicio masă principală pe care o ia. Descoperă ce exerciţii face şi ce secrete de dietă are vedeta!

În 2012 a mărturisit că a dus o bătălie de peste 10 ani de zile cu bulimia şi anorexia. "Bulimie şi anorexie de la vârsta de 15 ani ... Fluctuaţiile constante în greutate din vremea când eram adolescentă m-au chinuit mereu. Niciun ajutor pe care l-am primit atunci nu mi-a alinat durerea. Dar tu ai reuşit. Prietenul meu mă preferă cu forme şi atunci când mănânc şi nu devin obsedată de aspectul meu. Sunt foarte fericită", susţine vedeta.

15ani avea când a început chinul său cu tulburările de alimentaţie
Bulimia este o tulburare de alimentaţie care afectează foarte multe tinere dornice de o siluetă impecabilă. Bulimia se caracterizează prin episoade repetate de mâncat compulsiv urmate de comportamente compensatorii inadecvate, cum ar fi vărsăturile autoprovocate, abuzul de laxative, de diuretice sau de alte medicamente, posturi sau exerciţii fizice excesive.

Lady Gaga va inaugura un muzeu dedicat lui Michael Jackson

Lady Gaga a învins bulimia după ce a realizat că episoadele periodice de vomă autoprovocată îi distrug vocea. "Trebuia să pun capăt acestui chin, deoarece acidul excesiv provocat de vomă ajunge la corzile vocale şi poate să le afecteze grav", explică vedeta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod