Jojo: 10 alegeri sănătoase pe care le face vedeta la micul dejun

Cerealele integrale, omleta şi avocado sunt preferatele ei la masa de dimineaţă, deoarece îi asigură energie pentru toată ziua.

Mănâncă atent şi este o persoană foarte activă, acestea sunt secretele siluetei afişate de Jojo (Cătălina Grama). La micul dejun alege adesea între avocado, cereale cu fructe şi iaurt sau omletă cu parmezan şi legume.

Este un fan înrăit al fructului de avocado pe care obişnuieşte să-l consume foarte des, în diverse combinaţii. "Avocado are un conţinut echilibrat de vitamine ( A,C, E şi B-uri) minerale şi grăsimi şi face minuni pentru organism; un indice glicemic scăzut şi conferă senzaţia de saţietate.

Şi doamnelor, bonus pentru frumuseţe: avocado are un procent ridicat de vitamina E, antioxidant esenţial care ne ajută, printre altele, să avem o piele mai frumoasă", recomandă vedeta.

 

Acordă o atenţie specială sportului


"Sportul este foarte important! Sănătatea noastră depinde de asta. În plus, mişcarea îţi creează şi o stare bună de spirit, aşa că devine cu atât mai importantă. Îmi place să alerg, la sală sau în afara ei, şi să fac mişcare indiferent ce înseamnă asta: o plimbare, sală, înot, hiking, etc.

Mişcarea îmi dă cea mai bună energie şi eu am nevoie de foarte multă pentru toate proiectele mele", a declarat Jojo pentru Pro TV Magazin.

Inspiră-te din alegerile vedetei pentru a avea un mic dejun echilibrat!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod