Invata sa slabesti sanatos de la Mihaela Bilic!

Departe de a fi un medic nutritionist "standard", Mihaela Bilic reuseste sa atinga puncte sensibilie in cazul celor care se lupta cu kilogramele in plus. Iata care sunt cateva dintre sfaturile sale pentru cei care isi doresc sa scape de kilogramele in plus.

Departe de a fi un medic nutritionist "standard", Mihaela Bilic reuseste sa atinga puncte sensibilie in cazul celor care se lupta cu kilogramele in plus.

Iubeste mancarea si vorbeste din perspectiva unei femei extrem de pofticioase, care s-a luptat toata viata sa-si tina in frau placerea de a manca, declarandu-se "dependenta" de branzeturi. Iata care sunt cateva dintre sfaturile sale pentru cei care isi doresc sa scape de kilogramele in plus.

Femeile, estrogenul si kilogramele in plus


Din nefericire, aflam de la Dr. Mihaela Bilic, femeile sunt mai putin norocoase decat barbatii cand vine vorba de acumularea kilogramelor in plus, dar si de eliminarea acestora.


In cazul barbatilor, grasimea se depune in partea superioara a corpului, in special pe abdomen, iar in cazul femeilor, grasimea se "instaleaza" in partea inferioara a corpului, pe coapse, fese si picioare.

Barbatilor le este mult mai usor sa slabeasca pentru ca tesutul adipos din zona superioara a corpului este mai usor de eliminat prin intermediul dietelor. In cazul femeilor, situatia este inversa - grasimea se acumuleaza usor si se elimina greu. Vinovati sunt estrogenii, hormonii feminini, care ofera predispozitia de ingrasare.


Diete peste diete: rezultate 0!


Una dintre cele mai mari greseli facute de femeile care isi doresc sa slabeasca este aceea ca incearca toate dietele posibile si renunta la ele dupa cateva zile.

"Dupa multe cure de slabire drastice, organismul reactioneaza foarte greu la o noua dieta, pentru ca metabolismul scade. De aceea, cele mai proaste rezultate sunt intalnite la femeile care au incercat tot felul de diete. Cele mai eficiente sunt curele de slabire pe care organismul nu le 'simte'", spune Dr.
Mihaela Bilic.
 

Comentariile 151-158 din 158

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anca pe 6 Feb 2009, 09:29
    Raspunsuri

    Toate ne asteptam la minuni, dar e greu. Si cine vrea sa se ingrase si cine vrea sa slabeasca trebuie sa inceapa azi, nu dupa proiecte, caci acestea apar si nu se mai opresc ai sa o faca printr-o reglare a metabolismului. Nu de maine, de azi! Si dna dr Bilic a dat o solutie: apelati cel putin o saptamana la o dieta drastica, sau mai multa vreme. Acesta e inceputul ideal din doua motive: scazi rapid in greutate si asta iti da un soi de adrenalina si iti da putere sa mergi mai departe si al doilea motiv este ca , atunci cand revii la un regim alimentar normal e mult mai usor sa reduci si sa controlezi alimentele nemaifiind asaltata de foame. Corpului ii trebuie 3 zile-nu mai mult- sa se obisnuiasca cu un regim, sa se echilibreze si sa treaca senzatia de foame. Pentru cine nu poate sau nu vrea sa faca sport, un ajutor pe care-l puteti aduce corpului pentru compensarea lipsei sportului este sa nu mai aduceti nici un gram de zahar in corp. Nici suc nici bomboane, nici macar un Tic-Tac. Sper ca v-am fost de ajutor!

    0
    0

  • mirela pe 6 Feb 2009, 09:07
    obezitate

    sunt obeza! recunosc si regret ca am ajuns aici. totdeauna am fost mai bine facuta fata de fetele de varsta mea, dar dupa prima nastere am luat-o rau la vale! drept este, ca am fost internata la 6 luni si jumatate cu contractii de nastere si mi s-a spus la acea vreme ,ca mi s-au administrat antispastice; in 2 luni si jumatate pana am nascut, am luat 30 kg fara sa imi schimb regimul alimentar si nu am dat jos nici un gram la nastere, se mira si doctorul care m-a asistat. si de atunci am tot adunat. a mai urmat si o operatie de extirpare a ovarului drept, apoi inevitabil menopauza. si peste toate neglijenta mea, incat am ajuns la 115 kg la o inaltime de 168 cm, 52 de ani. cure de slabit am incercat si eu, dar fara rezultat, evident facute dupa ce "auzi la coada". anul acesta insa, mi-am propus sa ma ocup serios de problema. si sa nu va inchipuiti ca am o viata sedentara, dimpotriva, alergatura cat cuprinde (nu conduc masina). cu analizele stau foarte bine: colesterol, hormoni, tensiune arteriala - totul in ordine, osteoporoza - nu.DE UNDE SA INCEP FETELOR? pe mihaela bilic o urmaresc de ceva vreme, o admir pur si simplu, am cartile ei. sunt prinsa acum intr-un proiect dar in luna martie il termin si ma ocup de mine. sper! are cabinet deschis si in bucuresti?

    0
    0

  • felicia pe 6 Feb 2009, 08:53
    ai net.......foloseste-l

    da search pe google la dieta lui c crisan! vei afla ca ai voie sa mananci mezeluri, oua, carne , branza tot ce iti pofteste inima si in sase sapt scapi de 30 kg ! io am 19 ani si aproape 60 kg, perfect pt inaltimea mea! am mancat exact ca in acea dieta si am slabit 5 kg intro sapt ! bafta

    0
    0

  • mihaela pe 5 Feb 2009, 18:19
    vreau sa slabesc

    buna! imi doresc mult de tot sa mai slabesc. am incercat sa tin cure, am baut tot feluri de ceaiuri dar fara nici un rezultat.ast rasp.va multumesc

    0
    0

  • cami pe 5 Feb 2009, 14:57
    cum slabesc..

    am 1m 50 sunt f scunda si plinuta am burta d parca as fi gravida..stiu c l inaltimea mea n da bn deloc dar n reusesc deloc sa slabesc am incercat tot felul d cure...merg l aerobic... c s mai fac?

    0
    0

  • ony_dya pe 5 Feb 2009, 00:03
    srry

    treb un comm la problema srry..cam adormit eu

    0
    0

  • ony_dya pe 5 Feb 2009, 00:02
    vreau sa ma ingras

    am 51 kg shi cred k am 1 m 78 :D sunt foarte slaba insa solduri shi burtik am ...ce sa fac as vrea sa mai pun pe picioare nu pe burtik:d...ms

    0
    0

  • gyovana pe 4 Feb 2009, 19:39
    vreau sa slabesc....

    Buna!:)As vrea si eu un regim.........garantat...m`am saturat sa fiu plinutza:((:((( ast raspuns

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod