Importanta consumului de cereale la orice varsta

Incepand din copilarie si pana la maturitate, masa de dimineata are efecte benefice. Atunci cand la micul dejun nu iti lipsesc cerealele, asiguri organismului cantitatea optima de calciu, fier, vitamine, fibre, zinc si carbohidrati.

Obtinute din porumb, grau, orez, orz sau ovaz, cerealele pentru micul dejun sunt una dintre cele mai importante surse de vitamine si substante nutritive, sunt gustoase si se prepara usor si rapid. Medicii si nutritionistii recomanda consumarea lor la orice varsta.

Beneficiile cerealelor in copilarie

Micul dejun cu cereale reprezinta o sursa de substante nutritive si de vitamine pentru prescolari si scolari, dandu-le energia necesara pentru activitatile din cursul diminetii.
Rezultatele cele mai recente ale studiilor realizate de cercetatorii britanici de la Universitatea Reading arata ca elevii
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Damian Carina pe 21 Feb 2009, 15:03
    Rferitor la aceasta pagina despre Cereale

    Aceasta pagina mi s-a parut foarte interesanta.Eu cred ca daca toata lumea ar citi aceasta pagina despre Cereale ar fi determinata sa manance cereale pentru sanatatea lor si pentru energia care ne trebuie in fiecare zi.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod