Idei de cină rapidă care te ajută să slăbești

Pe lângă celelalte provocări pe care noul coronavirus le-a adus cu sine, cina reprezintă o încercare zilnică pe care trebuie să o depășim. Mai ales că nu ne dorim kilograme în plus de care vom scăpa cu greu.
Aceste idei rapide te pot ajuta sa faci o cina saraca in calorii in doar cateva minute. Alege ce-ti place si ai grija de silueta!

Daca in unele seri iti vine sa mananci tot frigiderul, in altele nu ai chef sa faci nimic de mancare. Si atunci ai nevoie de un platou perfect pentru gustarea de seara.

De fapt, nici nu ai nevoie de un platou. Desi arata bine, te poti descurca si cu un tocator sau cu o tigaie plata. Sau poti manca din cateva castronele mici. Crezi ca te poti descurca? Cu siguranta ca da!

Cina saraca in calorii: ce poti pune pe un platou?


Taie cateva ridichi, morcovi, mere si radacini de pastarnac.
Fa un sos din unt, amestecat cu chutney-ul preferat sau un sos de iaurt cu condimentele tale preferate si ai gata un platou perfect in cateva minute. Nu uita sa adaugi un praf de sare si putina zeama de lamaie.
Fa un dressing pentru legume crude

Taie bastonase cativa castraveti si morcovi, feliaza cateva ridichii si amesteca totul bine cu suc de lamaie din belsug si un praf de sare. Presara deasupra sumac sau rasneste piper negru. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod