Functioneaza intotdeauna dietele vedetelor?

Aproape orice vedeta a avut, macar o data, numele asociat unui anumit tip de dieta. Oricata incredere sau apreciere ai avea pentru o persoana publica, nu intotdeauna recomandarile acesteia in legatura cu regimul alimentar sunt sanatoase.
Oprah Winfrey a slabit cu supa de varza

Amintiti-va de Oprah Winfrey si celebra ei Cabbage Soup Diet. Aceasta dieta consta in consumarea unui anumit tip de alimente si o supa bogata in sodiu, facuta din varza, sucuri V8 plus supa din ceapa. Intr-o zi poti consuma doar banane, in alta zi supa, iar in urmatoarea zi doar carne. Dezavantajul acestei diete este ca se bazeaza pe eliminarea caloriilor si nu multi reusesc s-o urmeze. Este de asemenea un regim foarte bogat in sodiu. Mai tarziu Oprah nu a mai recomandat aceasta dieta.

Din pacate, multe celebritati nu realizeaza cat de mare este impactul pe care il au declaratiile lor asupra fanilor, in special cele privitoare la diete.
In cele ce urmeaza poti gasi cateva din dietele care pot sau nu sa dea rezultate in functie de starea ta de sanatate, buget si daca detii sau nu un bun bucatar.  


Sportul o mentine pe Drew Barrymore in forma

Actrita Drew Barrymore isi mentine corpul prin activitati precum golful, inotul si jocurile in echipa combinate cu o dieta speciala. Aceasta ia masa de trei ori pe zi, nu consuma cola si adora jeleurile fara zahar. Deasemenea, vedeta incearca, pe cat posibil, sa nu consume carne. Drew este una dintre vedetele cu forme frumoase, iar acest regim alimentar o ajuta sa si le pastreze.


Cum a reusit Heidi Klum sa slabeasca dupa sarcina

Supermodelul Heidi Klum a socat pe toata lumea pierzand aproximativ 13 kilograme dupa o luna de la nastere.
A reusit cu ajutorul unei diete foarte stricte care nu permite consumul a mai mult de 1.700 de calorii pe zi, lucru nerecomandat de doctori proaspetelor mamici. In schimb aceasta dieta se poate folosi fara probleme de un adult obisnuit.


Gwyneth Paltrow reuseste sa-si pasteze silueta cu ajutorul dietei Zen Macrobiotic

Zen Macrobiotic Diet este dieta folosita de actrita Gwyneth Paltrow si interzice consumul zilnic de cafea, alcool, carne, peste si oua. Indiferent de ce consumi, trebuie sa fie alimente organice. Majoritatea alimentelor recomandate de aceasta dieta trebuie consumate crude, multe produse proaspete, ceea ce poate fi cam scump pentru multi.
Este foarte dificil sa gatesti ceva gustos pentru acest regim. Sa urmezi aceasta dieta mai mult de o saptamana, poate fi o mare provocare, multi cedand tentatiilor. Lipsa de proteine, vitamine B12 si grasimi poate duce la tulburari mentale si emotionale.


Secretele Claudiei Schiffer

Claudia Schiffer se mentine cu ajutorul a trei mese pe zi, dar in totalitate formate din alimente organice. Aceasta este una dintre cele mai bune diete de vedete, fiind bazata pe conceptul " sa mananci de trei ori pe zi". Dar o alimentatie organica iti poate dubla cheltuielile, si multi dintre noi nu gasesc acest lucru convenabil.  
 

Renee Zellwegger si Zone diet

O alta dieta celebra este Zone Diet, dieta cu ajutorul careia se mentine in forma actrita Renee Zellweger.
Aceasta dieta care se bazeaza pe combinarea alimentelor nu este practica pentru cei care obisnuiesc sa ia masa in oras. In afara de acest aspect, iti poate lua foarte mult timp sa planifici, sa pregatesti mesele si sa faci cumparaturile, ceea ce nu este foarte practic pentru femeia ocupata a zilelor noastre.


 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tzumpik pe 1 Iun 2007, 19:26
    frumusete

    nu intotdeauna tot ce vedem la tv se poate intampla asa k atenti amatorilor nu va luati dupa tot ce vedeti la tv

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod