Fitness & Life

World Class Health Academy, singurul club de cinci stele din Romania, isi pregateste pentru 28 - 29 ianurie 2006 o adevarata revolutie care te va ajuta sa scapi de gramele si kilogramele in plus si iti va oferi un intreg arsenal de tehnici si sfaturi folositoare pe termen lung.
World Class Health Academy a venit in Romania in urma cu cinci ani si a deschis primul club in incinta Hotelului Marriott. La vremea respectiva, a fost un adevarat soc. Aparatele performante, ambianta de cinci stele, dar si instructorii foarte bine pregatiti, au atras un numar impresionant de clienti, o buna parte dintre ei apartinand elitei politice si sociale. Tonkins Anderson, unul dintre cei mai apreciati profesionisti ai clubului povesteste ca a facut o activitate de pionierat, care continua si in ziua de azi: "Cand am venit in Romania, am descoperit ca se practica un aerobic la nivelul anilor ’80, ca pe vremea lui Jane Fonda.
Misiunea noastra a fost sa ajutam acest domeniu sa evolueze si sa pregatim o noua generatie de antrenori, care sa le poata oferi clientilor programe la nivelul anilor 2000".

2005 a fost un an bun pentru World Class Health Academy, care a mai deschis inca doua cluburi noi, la Bucuresti si, respectiv, Constanta. Iar misiunea de a le oferi romanilor o solutie de relaxare si de bine, a dat roade. Din ce in ce mai multe persoane incep sa vina la sala nu numai pentru ca "da bine" sa fii vazut intr-un astfel de loc (alaturi de vedete precum Andreea Marin sau Andreea Raicu), dar si pentru beneficiile reale pe care fiecare dintre membri le resimte.
Tonusul, energia, atitudinea pozitiva si armonia corporala sunt rezultate ale fitnessului, arta de a te mentine in forma.

"Fitness nu inseamna doar tras de fiare sau ore de dans aerobica, explica Mikael Fredholm, Sales Manager World Class Health Academy. "Prin fitness intelegem arta de a te mentine sanatos atat fizic, cat si mental. E vorba de miscare, alimentatie, odihna, meditatie, de un mod de viata usor si placut, la indemana tuturor. Astfel, Fitness & Life – Style Revolution s-a nascut din dorinta de a acoperi o zona neglijata: sanatatea romanilor".

Primul eveniment de o asemenea anvergura din Romania va reuni la Bucuresti trei dintre cei mai bine cotati instructori de fitness din lume pentru un program special de aproape zece ore.
Cele mai frumoase femei din lume se vor intrece in cadrul Campionatului Mondial de Fitness Feminin. Iar celebrul nutritionist Martin Brunberg va dezvalui secretele alimentatiei sanatoase si ale stapanirii de sine. In cadrul expozitei cu vanzare veti putea gasi acele produse necesare dietei dumneavoastra, dar si outfituri moderne pentru sala.  Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu luna ianuarie. Mai multe detalii pe www.experiencefitness.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod