Fii in cea mai buna forma de sarbatori!

De asemenea, in cazul vacuum-ului, putem vorbi nu doar de terapie, ci de multiterapie, deoarece, prin acest procedeu, ne rezolvam multe dintre problemele de estetica ale corpului: scapam de celulita si de surplusul de kilograme, recastigam o piele tonifiata si luminoasa, ne restabilim buna circulatie a sangelui, eliminam toxinele si nu ne mai dor picioarele.

Masajul vacuum sau rularea pielii este cea mai acceptata si studiata metoda pentru tratamentul direct, non-chirurgical al celulitei.

Studii din "Jurnalul de Chirurgie Estetica" confirma faptul ca masajul vacuum stimuleaza imbunatatirea circulatiei sanguine cu aproape 400% si cresterea productiei de colagen cu pana la 130%, in cazul efectuarii acestuia pe o perioada indelungata.

Exercitii cardio, pentru cel mai bun tonus


Daca esti o fire activa, atunci te invit la sesiuni zilnice de fitness. Practica orice sport iti place tie si iti este "la indemana" - jogging in parc, aerobic la sala sau acasa, tenis de masa, inot, chiar si urcatul scarilor! Vei vedea cum dai jos "aripioarele", iar musculatura se tonifica.

Rochia de Revelion se va mula mult mai bine pe formele tale, bine lucrate, iar tu te vei simti mult mai bine - fizic si mental!

"Luand in considerare dorinta femeilor de a slabi cat mai repede si intr-un timp atat de scurt, inaintea sarbatorilor de iarna, cele mai recomandate sunt programele cardio", ne-a explicat Liora Zytcer, sports manager, in cadrul clubului Pescariu Sports & Spa.

"Antrenamentele cardio sunt cele mai eficiente in arderea rapida a grasimilor. Ca exemplu de programe cardio, putem alege aerobicul, dansul, jogging-ul sau ciclismul".

Poti practica exercitii cardio si in intimitatea propriei locuinte, intre sesiunile intense de pregatiri pentru Craciun sau Revelion, sau chiar cand te intorci, incarcata, de la cumparaturi - profita de orice ocazie, pentru a face miscare!

"Persoanele care din varii motive nu pot face un antrenament asistati de un trainer pot sa isi remodeleze corpul urcand scarile - acesta este un exercitiu cardio si, facut regulat, ajuta semnificativ la slabit, remodelarea coapselor si a feselor. De asemenea, doamnele si domnisoarele pot efectua exercitii de abdomen si flotari pentru a-si tonifia abdomenul, talia si bratele", a mai precizat Liora.

Inca esti in impas si nu stii cum ar trebui sa procedezi? Eva.ro s-a gandit si la acest aspect iti ofera cateva exercitii simple, recomandate de sports managerul clubului Pescariu, pe care le poti practica foarte usor acasa:

"Lifting" pentru abdomen

1. Culcata pe spate, cu picioarele jos, indoite si mainile sub cap - ridicam si culcam pieptul in sus si jos, repetand de mai multe ori.

2. Culcata pe spate, cu picioarele ridicate la 90 grade, incercam sa atingem varfurile picioarelor cu mainile.

Spatele... drept!

Culcata pe burta, ridicam mainile si picioarele de la sol si apoi ne relaxam.  

Iti oferim si un filmulet cu exercitii cardio, pentru mai multa inspiratie!


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod