Fii in cea mai buna forma de sarbatori!

De asemenea, detensionarea musculara poate conduce la eliberarea emotiilor reprimate. In plus, durerile de cap, insomnia, tulburarile digetive (inclusiv constipatia), artrita, astmul, sinuzita, precum si alte dureri minore sunt doar cateva dintre problemele de sanatate care sunt ameliorate in urma terapiei prin masaj.

Astfel, specialistii salonului Unique Sun Lounge spun ca, in functie de scopul urmarit, persoana care efectueaza masajul alege o combinatie de manevre si tehnici de executie, realizand, astfel, un masaj de relaxare sau terapeutic (drenaj limfatic, anticelulitic etc.).

De ce ai alege, totusi, masajul? Iata cateva dintre beneficiile masajului, care te vor convinge de efectul pe care acesta il are asupra organismului:

- Inducerea starii de bine, atat la nivel fizic, cat si emotional
- Reducerea stresului fizic si mintal
- Reducerea tensiuni musculare
- Vindecarea migrenelor si a cefaleelor
- Eliminarea toxinelor
- Imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei
- Scaderea presiunii sanguine
- Marirea amplitudinii de miscare la nivelul articulatiilor
- Cresterea nivelului de endorfina
- Scaderea anxietatii
- Inlaturarea depresiilor
- Imbunatatirea capacitatii de concentrare
- Inlaturarea oboselii mentale si fizice
- Micsorarea stresului la niveluri superficiale sau profunde
- Inlaturarea problemelor legate de somn
- Poate fi receptionat de persoane aflate la orice varsta
- Are un rol major in combaterea simptomelor de astm

Pentru rezultate optime, alege masajul executat de un profesionist - te vei simti si vei arata excelent!

Daca esti adepta terapiilor exotice, vei adora masajul thailandez, executat in cadrul centrului de beauty Eden Spa ( Tel: 0721.321.294 ).

Masajul thailandez traditional este o forma antica de vindecare, tehnica masajului asemanandu-se cu unele tehnici de yoga. Potrivit specialistilor Eden Spa, metoda Thai utilizeaza doua proceduri principale: actionari ample asupra unor anumiti nervi, anumite tendoane si ligamente si o varietate de miscari care manipuleaza articulatiile mari pentru a echilibra toate functiile corpului.

Masajul thailandez ajuta corpul sa ajunga la sanatatea optima, contribuind la inducerea unei stari de bine. Beneficiile aduse de masajul thailandez sunt numeroase: elibereaza blocajele din fluxul energetic, revigoreaza sistemul nervos, elibereaza durerile si tensiunile musculare, intareste si intinereste corpul, imbunatateste circulatia sangelui si limfei, creste flexibilitatea corpului si mintii.

Masajul thailandez elimina toxinele colectate din cauza stresului psihic, emotional, iar tehnica acestui masaj poate fi ajutatoare pentru eliberarea durerilor de cap, migrenelor sau durerilor de spate. Pretul unei sedinte de Thai Massage in cadrul Eden Spa este de 208 lei si dureaza 90 minute.

Tratamentele corporale - portia ta de rasfat!

De sarbatori, ne dorim sa radiem de frumusete si sa fim in cea mai buna forma. Ce se intampla, insa, daca suntem prea comode sa obtinem acest lucru prin sport si dieta, sau, pur si simplu, nu mai avem timp pana la sarbatori?

Evident, apelam la saloanele specializate, care ne ofera cele mai noi servicii in materie de eliminare a grasimilor si celulitei. Iti oferim cateva dintre cele mai solicitate tratamente corporale in cadrul Centrului de Slabire si Estetica Faciala si Corporala Day Spa (Tel: 021.326.31.83 / 0723 512. 919):

Electrostimularea musculara (EMS)

Electrostimularea este un fel de fitness intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 4-6 ore de gimnastica fara intrerupere. Astfel, efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod