Fii in cea mai buna forma de sarbatori!

In fiecare zi a anului ne dorim sa fim fermecatoare, sa fim suple, sa aratam exceptional si sa ne simtim pline de energie, insa de sarbatori, ni le dorim pe toate la un loc si, daca se poate, la putere maxima!
In fiecare zi a anului ne dorim sa fim fermecatoare, sa fim suple, sa aratam exceptional si sa ne simtim pline de energie, insa de sarbatori, ni le dorim pe toate la un loc si, daca se poate, la putere maxima! Pare imposibil sa le ai pe toate, nu? Insa, daca ai grija de corpul tau din timp si esti perseverenta, vei arata exact asa cum ti-ai dorit si vei fi sufletul petrecerii.

Asaltata fiind din toate partile, acum mai mult ca niciodata, de tot felul de tentatii culinare, lupta contra kilogramelor in plus nu va fi usoara. Evita sa tii diete drastice (care mai mult iti vor chinui organismul) pentru a arata mai bine.

Odata cu "secatuirea" organismului, alte efecte neplacute isi fac aparitia, precum pielea terna, parul uscat si unghiile fragile - cu siguranta, nu-ti doresti asemenea "musafiri nepoftiti" tocmai de sarbatori, cand trebuie sa fii stralucitoare!

Mai degraba pune accent pe exercitii fizice practicate regulat (trebuie sa existe un sport care sa iti placa), pe o alimentatie sanatoasa, bazata mai mult pe fructe si legume proaspete, dar si pe alte metode eficiente, precum masajul, tratamentele corporale sau aromoterapia, care pot sa iti aduca beneficii multiple in ceea ce priveste echilibrul dintre fizic si psihic.

Nu esti singura in implinirea acestui deziderat, de a da jos kilogramele in plus (preferabil fara prea mult efort!) si de a te simti mai bine ca oricand cu ocazia sarbatorilor de iarna. Centrele sportive, saloanele de infrumusetare si companiile de cosmetice iti propun tehnici si produse inovative, pentru ca tu sa iti pastrezi aspectul sanatos al pielii si sa afisezi o silueta de invidiat de Craciun si Revelion.

Creme anticelulitice, lotiuni de corp antivergeturi, uleiuri parfumate pentru masaj, terapii spa, tratamente pentru corp, dar si exercitii fizice in compania unui instructor avizat - toate iti stau la dispozitie si te ajuta sa obtii rezultate remarcabile.

Depinde de tine sa ai suficienta vointa si sa cunosti necesitatile corpului tau indeajuns de bine, pentru a alege procedura care ti se potriveste si, astfel, calea cea mai scurta catre o silueta de vis.

Masajul, arma ta contra stresului


Si sarbatorile pot fi stresante. Chiar foarte stresante. Prinsa in febra pregatirilor, cand trebuie sa fii atenta la toate detaliile, mai ales daca esti gazda, te poti simti extenuata si nervoasa. Masajul te ajuta sa te relaxezi in mod natural, conferindu-ti forta fizica si interioara.

Potrivit specialistilor Unique Sun Lounge (Tel: 0722unique), centru de infrumusetare in cadrul caruia poti beneficia de servicii profesioniste de masaj, metodele si principiile aplicate in masajul reflexogen (reflexoterapie), masajul corporal total sau partial, masajul facial, masajul anticelulitic, combinate cu uleiuri speciale, geluri, produse naturiste, ceaiuri si diete specifice, reusesc sa redea echilibrul fizic si psihic al celor care apeleaza la aceste proceduri.

Totodata, ele te ajuta sa alungi stresul si permite pacientilor sa-si recapete forta fizica, echilibrul interior, buna dispozitie si pofta de viata, prin ameliorarea disconfortului produs de stres si diverse boli.

Masajul are un efect psihologic binecunosut, deoarece trezeste simtul tactil, simtul primar al corpului, si te ajuta sa elimini tensiunea generata de problemele cotidiene.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod