Exista pilula de slabit "magica"?

Cu totii visam la magica pilula care ne va permite sa mancam cat, ce si cand vrem. Insa realitatea ne demonstreaza ca ea nu exista si ca oamenii sufera de boli mai mult sau mai putin grave nu din cauza obezitatii in mod direct, ci din cauza alimentelor nesanatoase pe care le consuma. Asadar, un medicament care ti-ar permite sa mananci mai mult si sa ramai suplu in acelasi timp nu ar functiona decat daca ai consuma alimente sanatoase. Si, in acelasi timp, daca mananci sanatos de ce sa mai iei medicamente? In continuare sunt prezentate doua dintre cele mai cunoscute medicamente de slabire de pe piata.

Sibutramina este substanta activa care se gaseste in medicamentele de slabit care inhiba apetitul. Aceasta afecteaza practic doi neurotransmitatori de la nivelul creierului: noradrenalina si serotonina. Neurotransmitatorii sunt niste substante chimice, depozitate in celulele nervoase si sunt implicati in transmiterea mesajelor acestea (ei sunt eliberati din celula nervoasa cand mesajul este transmis, dupa care sunt reabsorbiti de aceasta).


Asadar, sibutramina previne reabsorbtia, inapoi in celulele nervoase, ale celor doi neurotranmitatori (noradrenalina si serotonina) care sunt responsabili de o serie de procese la nivel cerebral, printre care si moderarea starii de spirit. Practic, sibutramina ajuta la reducerea greutatii corporale prin cresterea cantitatii de noradrenalina si serotonina care actioneaza liber la nivelul creierului, adica va induce senzatia de satietate in timp ce se consuma alimente in cantitati mici.

Acest medicament este prescris doar pentru persoane care nu au avut rezultate corespunzatoare prin folosirea metodelor conventionale de slabire: dieta si exercitiu fizic regulat. Daca este totusi recomandat de medic, dieta si efortul fizic sunt parte obligatorie din procesul de slabire.

De asemenea, acest medicament trebuie folosit cu mare atentie de catre persoanele care au probleme renale, hepatice sau respiratorii.
Se interzice folosirea acestui medicament de catre copii, femei insarcinate, persoane care alapteaza, persoane care au fost diagnosticate cu afectiuni psihiatrice, glaucom, boli coronariene, hipertiroidie, anorexie nervoasa si bulimie nervoasa.

Exista, bineinteles, si o serie de reactii adverse care pot aparea dupa administrarea sibutraminei: dureri de cap, constipatie, senzatie de voma si de gura uscata, insomnie, transpiratie abundenta, parestezii, palpitatii, ameteli, anxietate sau hipertensiune arteriala.

Orlistat este substanta chimica activa folosita in medicamentele de slabit care actioneaza pe principiul reducerii absorbtiei grasimilor la nivelul intestinului. In intestin, o enzima produsa de pancreas numita lipaza, descompune grasimile dietetice iar acestea sunt mai departe absorbite in corp. Orlistatul blocheaza practic actiunea lipazei si inhiba descompunerea si absorbtia grasimilor.
Asadar, o treime din grasimile care s-ar fi absorbit in intestin, trec direct in intestinul gros si apoi se elimina prin fecale. Ca rezultat, persoana care a luat orlistat poate simti nevoia urgenta de a avea scaun, iar fecalele vor fi "uleioase". Astfel, orlistatul poate determina si scaderea nivelului unor vitamine liposolubile, D, E, K si beta-caroten si, de aceea, pentru asigurarea echilibrului nutritional, este indicata administrarea unor suplimente care sa contina aceste vitamine.

In caz de supradozare trebuie sa se consulte imediat medicul, deoarece nu se cunosc simptomele legate de excesul de orlistat in organism. In cazul in care in dieta nu exista aport mare de grasimi, nu se indica administrarea orlistatului.Inainte de administrarea acestui medicament este necesara o evaluare din partea medicului curant pentru a se determina eventualele probleme de malabsorbtie sau cele legate de functionarea colecistului.
In plus, se interzice administrarea orlistatului persoanelor diagnosticate cu insuficiente renale, diabet, tulburari de alimentatie sau care iau alta medicatie de slabire sau ciclosporina. Pentru administrarea medicamentului pe perioada de sarcina si alaptare, nu exista inca date clinice suficiente si, de aceea, trebuie consultat medicul inainte de a-l lua.

In concluzie, aceste doua medicamente se vor lua numai la recomandarea medicului curant si in combinatie cu un plan complex de consiliere nutritionala, activitate fizica regulata si de modificare a modului de viata in asa fel incat rezultatele obtinute sa fie cat mai favorabile si sa dureze cat mai mult.
 

Comentariile 51-100 din 104

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oana pe 24 Mar 2009, 17:06
    reductil

    si eu iau reductil de o saptamana,timp in care am slabit 2 kg. Sunt multumita,deja eu observ la haine,nu mult,dar cat sa ma motiveze. Problema e ca imi agraveaza hemoroizii,in sensul ca sterg sange. Ma incapatanez sa continui tratamentul,sper sa nu fac mai mult rau. Multa bafta la slabit!

    0
    0

  • www.reductil.tk pe 23 Mar 2009, 20:56
    CUMPARA REDUCTIL IEFTIN!

    WWW.REDUCTIL.TK - Cumpara si tu Reductil la cel mai avantajos pret! Livrare GRATUS!!!

    2
    0

  • monicutza pe 23 Mar 2009, 18:39
    lindaxa

    buna am inceput si eu sa iau lindaxa 10de 2 zile reactii adverse nu prea deocamdata..acum 3 ani am slabit 30 de kg.in 5 luni cu regim, dar am pus 20 la loc.Recunosc sunt o mare gurmanda si acum nu mai am aceea vointa pe care am avut-o acum 3 ani cind eram atenta la tot ce mincam.banuiesc ca daca nu se tine si un pic de regim aceste nu au rezultate????/sau da.

    0
    0

  • kary pe 23 Mar 2009, 10:03
    vreau sa slabesc

    Eu am facut in decursul a 2 luni 20 de sedinte de electrostimulare si tratament cu vacuum iar pe deasupra am tinut si regim alimentar. Nu mai spun ca am mancat batoane pt slabit si un praf care are la baza doar proteine.Am facut eforturi destul de mari si bani multi cheltuiti pentru efecte mult prea mici. In 2 luni jumatate am slabit cam 5 kg si am dat jos 5 cm in talie.Prea putin.Peste 5 luni voi fi mireasa si sunt disperata ca mai vreau sa slabesc inca 5 kg.Cred ca voi incerca sa iau si eu pilule pt slabit deoarece am fost dezamagita de modul natural si sanatos de a slabi.

    0
    0

  • cristian marin pe 27 Feb 2009, 20:51
    sibutramina

    Buna vad e multa lume interesata de Reductil si Lindaxa ,si ca se asteapta rezultate fenomenale dupa o folie ,nu vreau sa va dezamagesc dar daca luati aceste medicamente doar pentru a slabi 2 Kg nu stiu daca o sa fiti multumite aceste medicamente sunt pt. a va sprijini in dorinta voastra de a va schimba stilul de viata si e inportant ca acel stil de viata sa-l mentineti si dupa perioada tratamentului daca doriti rezultate pe termen lung si eu cunosc multe persoane care au slabit cu sibutramina si e adevarat ca rezultatele se vad dupa 3 luni.

    0
    0

  • mary pe 1 Feb 2009, 12:01
    reductil (sibutramina)

    Am luat Reductil timp de 6 luni si in afara de uscaciunea gurii nu am avut alte reactii adverse.Am slabit in 6 luni ,12 kg, fara sa tin un regim alimentar strict.Tratamentul se poate relua dupa 1 an.Ingititi comprimatul pana-n ora 11 AM,si beti cel putin 2 l de apa plata/zi.Intotdeana se incepe cu Reductil de 10 mg,iar daca dupa o luna de tratament nu se obs nimic,pe cantar sau fizic,se trece la cel de 15 mg.Niciodata nu incepeti cu cea mai mare concentratie.Succes!

    1
    0

  • COSMIN pe 30 Ian 2009, 21:48
    buna

    vreau sa stiu daca la mine fiind baiat pot avea ceva reactii adverse mi se poate intampla cea va riog astept un raspuns

    0
    1

  • CARMEN pe 26 Ian 2009, 11:27
    REDUCTIL

    AM LUAT TREI LUNI REDUCTIL DE 15 MG NU AM SLABIT NICI UN KG,DAR CUNOSC PERSOANE CARE AU SLABIT SI 10 KG CU EL,NU ARE EFECT LA TOATE PERSOANELE LA FEL,DAR REACTIILE ADVERSE SUNT LA FEL,FOARTE NASOALE ITI PIERZI CHEFUL DE VIATA SUNT DEPRESIVE

    1
    0

  • oanceas nicoleta pe 19 Ian 2009, 20:52
    reductil

    Cineva mi-a recomandat un dr. endocrinolog.Am fost la el si mi-a recomandat reductil si bineinteles regim.Am tinut tratament 6 luni cu reductil si am slabit 28 de kg. Dupa sarbatori am pus 7 kg pe mine,dar am mincat .Acum am 104 kg de la 128 kg.Vreau sa i-au in continoare acest tratament,dar mai intai trebuie sa consult medicul,deoarece am inteles k nu pot sa i-au mai mult de 6 luni reductil.Dak vrei sa reusesti sa slabesti iti trebuie multa vointa si rabdare.Multa bafta !

    0
    0

  • Ema pe 19 Ian 2009, 14:57
    reductil

    azi am luat cea de a7a pastila de reductil,am 1.60 si 71kg si nu pot sa ma pling ca nu am dat ceva jos, aproape 2 kg dar si cu putin regim ,insa nu pot face sport ,am 2 copii care ma tin in picioare nonstop .dar o mare problema o am cu menstruatia care mi-a intirziat si nu stiu care sa fie cauza pt ca in prospect nu scrie ca ar avea reactii adverse la menstruatie, iar eu sunt ff sigura ca nu sunt insarcinata.sper sa fie o mica dereglare din cauza pastilelor si sa vina repede.sanatate multa celor care iau pastile si la cat mai multe kg jos...

    0
    0

  • mariana pe 16 Ian 2009, 09:18
    iarasi slabirea...

    ma lupt cu kg de 10 ani,am 45 de ani,amplecat de la 100 si am ajuns la 80.ma mentin cu mari eforturi, imi luam o jumatate de masina cu cati bani am dat ep pastile, creme si alte maruntisuri. acum incerc si lindaxa desi am zis ca nu mai vreau nimic pentru ca am ajuns la o concluzie: singura solutie e LINGURA... pastilele de slabit dau atatea reactii de te ingrozesti: am facut nopti albe, mi-a cazut parul, am facut pusee de tensiune, mi s-a facut rau la volan, nervi si multe altele. deci cred ca foamea e cea mai sigura...dar nu ma pot abtine sa nu incerc tot ce apare, sper sa ma opresc aici. ORICUM FETELOR MAI NENOROCITE DECAT CAPSULA DE SLABIT NU E NICIUNA, SI ACUM TRAG PONOASE DUPA ELE, NU VA RECOMAND...SANATATE SI GARDA SUS.

    0
    0

  • lucia pe 13 Ian 2009, 15:11
    cura

    am 45 ani 172 si 107kg mam ingrasat in 3 ani 30 kg nici o dieta nu am reusit sa tin ce sa iau?deja ma dor picioarele de greutate nu am ciclu de la 39 ani va rog sa imi raspundeti

    0
    0

  • Simona pe 12 Ian 2009, 23:14
    lindaxa

    vreau sieu un raspuns am 1.67 si am 79 kg am slabit dar am pus inapoi am 4 copii

    0
    0

  • simona pe 12 Ian 2009, 23:09
    lindaxa

    lindaxa15 mg am luat 2 luni am slabit 4 kg avind 79 dupa ce nu am mai lut lindaxa am pus inapoi in doua saptamini aceeasi greutate ce pot face?trebuiau recomandate de medic?

    0
    0

  • maria pe 9 Ian 2009, 18:32
    lindaxa 10 si rezultatele ei

    buna, eu iau lindaxa 10 de 3 luni in combinatie cu normoponderol si un regim sanatos si am reusit sa slabesc 15 kg. Nu am reactii adverse dar tin sa mentionez ca am luat pastilele la indicatia unui medic endocrinolog in urma unei consultatii si a unor analize. Nici un medicament nu merge fara un regim sanatos, asa ca ....SUCCES! SE POATE!

    0
    0

  • sorin pe 20 Dec 2008, 20:19
    DIETA SI LINDAXA

    atunci cind vrei sa devii o persoana cu un fizic atragator,trebuie sa tii cont de urmatoarele:-daca esti o pers. gurmanda vei tine regim toata viata,urmind un lung sir de privatiuni;-pregatirea mentala este definitorie,daca nu esti hotarit intr'adevar n-o face ptr. ca atunci cind te lasi iei in plus mai multe kg. decit la inceput;-totdeauna trebuie sa consulti inainte un madic de specialitate ,sau mai multi;--oamenii sunt diferiti,unii sunt slabi,altii sortiti sa fie rotofei,au grupe diferite ,mod de viata diferit;deci nu faceti comparatii cu...Dana,florina,Lizica,Costel ..sau altiiIncercati sa fiti voi insiva.Medicamentele au intotdeauna reactii secundare.Eu aveam la 44 ani,100 kg , 173 cm si analize dezastruase..la glicemie ,colesterol,trigliceride...M-am dus la doctor,mi-a recomandat tratament(dieta)...si intr-o luna am slabit 15 kg...m-am mentinut asa atit timp cit nu am facut excese...acum sunt la fel.Am luat Lindaxa 15..printre altele..insa da efecte secundare...mie..:constipatie,hemoroizi ..si probleme de mictiune..Am renuntat..ajungind la concluzia ca este un rau necesar..insa numai noi ne putem ajuta..si nu medicamentele..Va doresc hotarire in tot ceea ce faceti

    0
    0

  • delia pe 15 Dec 2008, 09:42
    pentru alexa 21

    lindaxa costa 60 -65 ron nu mai stiu exact eu am cumparat pe zece zile si a fost 21 ron inseamna ca 63ron

    0
    0

  • delia pe 15 Dec 2008, 09:34
    lindaxa

    si eu am luat 10 zile si am slabit 4 kg

    0
    0

  • isabela pe 8 Dec 2008, 17:41
    poate afecta tratamentul cu reductil menstruatia?

    am luat reductil 2 saptamani,si apoi l-am intrerupt la sfatul unei farmaciste.nu am mai avut menstuatie in luna respactiva.intrebarea mea este daca stiti careva daca tratamentul cu reductil poate deregla menstruatia?!a trecut 1 luna si 2 saptamani de la ultima menstruatie si am facut un test dar a iesit negativ.imi puteti raspunde la intrebare va rog?astept raspuns pe email.multumesc.

    0
    0

  • roxana pe 4 Dec 2008, 12:38
    reductil

    am inceput sa iau de 5 zile reductil. nu am reactzii adverse. nu mai am pofta de mancare ca inainte si nici de dulce care pt mine era ceva la ordinea zilei. am sa va tin la curent. o zi buna

    0
    0

  • green*eyes pe 4 Dec 2008, 08:47
    prima incercare

    buna fetelor.am incercat tot felul de pastile de slabit ,ceaiuri,dar degeaba,adevarul este ca ma mai mentineam,nu am multe kg de pierdut dar,stiti si voi ca toate vrem sa fim trase ca prin inel. Am 65 de kg la 1,70 si de 3 zile am inceput sa iau lindaxa la sfatul unei prietene care a slabit cu acest tratament. pana acum ma simt ok cu toate ca are multe reactii adverse.adevarul este ca nu mai am pofata de mancare cum aveam inainte,am metabolismul numai bun de tinut dieta,adik pot sa ma rezum a manca doar fructe si fierturi.sfatul meu e sa nu recurgem la infometare,parerea mea ca dupa un astfel de tratament cu infometare nu e deloc bun,si kg revin f repede cand incepeti sa mancati din nou.Sper sa revin cu vesti buna...precum ca am slabit 10 kg...:D:D:D:....si am si o intrebare de final pentru fetele care au luat deja o perioada de timp lindaxa ....dupa ce ati renuntat la acest tratament..v-ati ingrasat la loc???...mersik frumos. spor la slabit fetelor

    0
    0

  • alex pe 30 Nov 2008, 00:04
    nu mi mai place cum arat

    ce imi putei recomanda ca sa slabesc ,am intrebat pe mai multi dar fara niciun rezultat va rog insistent ce as putea lua ca sa slabesc astept raspuns

    0
    0

  • Mirela pe 29 Nov 2008, 11:03
    Tratament cu Lindaxa 10 mg

    Am 37 de ani si de aproximativ 5ani am probleme cu greutatea in urma dupa care am lasat tutunul.Am 1.66si 60kg.Nu sunt grasa dar am colaceii si solduri mari,iar de un timp am pofta multa de mancare si dulciuri nu spun.Am 2zile de cand iau Lindaxa nu simt efecte adverse,cu toate ca am fost diagnosticata cu Aritmie extrasistolica.As dori sa stiu daca o sa aiba efecte negative sau pozitive,sau daca imi va reduce pofta de dulciuri si de mancare.Vreau sa slabesc doar 3kg,dar nu-mi place sa fac sport decat rar si sunt foarte pofticioasa la mancaruri si mai ales la dulciuri.VA MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNSUL D-VOASTRA URGENT PT.LINDAXA 10

    0
    0

  • jasmine pe 22 Nov 2008, 22:47
    reductil

    de foarte mult timp ma tot interesez despe anumite medicamente de slabit pt ca am auzit atat de multe despre ele incat nu stiu care este bun si care nu.:-?? Am incercat tot felul de regimuri dar nici unul nu a dat rezultate.Un medic specialist mi-a recomandat sa iau REDUCTIL ,dar am auzit ca nu este foarte indicat,apoi am fost la farmacie hotarata sa-l cumpar cand am ajuns acolo bineinteles ca farmacista mi-a spus f multe despre el si bineinteles ca ma descurajat si nu am mai luat nimic.Acum am vazut experientele vostre cu reductil si chiar sunt hotarata sa il iau si eu.Sper sa imi mearga bine si sa de-a rezultate.

    1
    0

  • madalina pe 10 Nov 2008, 17:05
    Xenical...

    buna tuturor...mama mea a luat lindaxa si a slabit dar nu s-a simtit foarte bine de la el,avea stari de ameteala si de rau general si l-a intrerupt.....eu acum am inceput sa urmez un tratament cu xenical....am mai luat in urma cu vreo 3 ani si am slabit bine atunci,dar in timp dak nu am continuat sa-mi creez un nou stil de viata le-am cam pus la loc,acum trebuie sa reusesc!!!o sa va tin la curent cu ce am realizat....bafta multa tuturoro si un sfat pe care l-am primit si eu "in noi sta puterea de a reusi",va pup pe toti.

    0
    1

  • ramo pe 27 Oct 2008, 18:24
    lindaxa

    lindaxa se poate cumpara de la farmacie doar pe reteta.adreseaza-te doctorului de familie.si eu am inceput sa iau lindaxa de 3zile.ma simt ok.nu mai am pofta de mincare si pot urma cu usurinta dieta.te astept pe forum sa mai discutam

    0
    1

  • alexa21 pe 9 Oct 2008, 10:36
    vreau si eu lindaxa

    buna! ma mumesc alexandra am citit despre lindaxa as dorii si eu lindaxa dar nu stiu cum sa le procur?se gasesc la farmacii?sau unde ?cat costa?? astept raspunsul vostru va multumesc o zi buna

    1
    0

  • andreea pe 19 Sep 2008, 03:40
    alte sugestii

    vreau sa specific.dupa itreruperea regenonului am continuat sa slabesc gradual,bineinteles mancand sanatos.de la 140 kg acum am 101.as fi vrut sa continui cu regenon,dar aici in italia nu exista asa ca m-am prezentat la doctor si mi-a facut o combinatie pe care as vrea sa v-o impartasesc pt ca este f.buna:clorhidrat de bupropena,sinefrina,acid dehidrocolic,clorhidrat de metformina,triac.mentionez ca primul ajuta sa te lasi de fumat.eu fumam 2 pachete pe zi,acum 1 pachet si sper sa le elimin definitg.hv.

    0
    0

  • andreea pe 19 Sep 2008, 03:25
    regenon

    eu am folosit regenon in combinatie cu un regim disociat si in 3 luni am dat jos 15 kg.pot sa spun ca este bun,dar nu trebuie sa fi hipertensiv.

    0
    0

  • mi pe 2 Sep 2008, 13:06
    lindaxa

    iau lindaxa 15 de 2 sapt si am slabit 6 kg

    0
    0

  • maria pe 1 Sep 2008, 15:44
    pastile de slabit

    Iulia, la fel ca tine, in urma unei schimbari importante in viata mea m-am ingrasat 14kg in 10 luni. am consultat un medic endocrinolog fiindca aveam toate simptomele hipotiroidiei. in urma analizelor efectuate am avut o surpriza placuta : nu aveam probleme cu tiroida. atunci dr mi-a spus ca totul este din cauza stressului: pofta de mancare nejustificata si de aici kg in plus, stari de anxietate, oboseala generala, etc. pt scaderea in greutate mi-a recomandat lindaxa 10 si am 2 sapt de cand iau si 2 kg in minus :-); dar asta nu e tot : dr mi-a recomandat si un medicament pentru stari depresive usoare, diminuarea stressului, etc si bine inteles sa merg la control periodic iar in cazul in care am pb menstruale de la lindaxa sa anunt imediat pt schimbarea tratamentului. sunt foarte multumita, dr. a fost foarte draguta cu mine iar starea mea fizica si emotionala este din ce in ce mai buna. Prin tratamentul recomandat de dumneaei am inteles ca, pentru rezultate bune, trebuie lucrat atat in interior ( si ma refer la starile mele depresive din care "imi reveneam" mancand multe dulciuri sau 3-4 mese copioase pe zi ) prin medicamentul naturist impotriva stressului, cat si le exterior prin lindaxa 10 care diminueaza pofta de mancare si ajuta, impreuna cu ceva mai multa miscare si cremele anticelulitice pe care le folosesc, la obtinerea unui fizic placut, atat de important pentru o tanara de numai 20 de ani care acum priveste cu optimism viitorul. Probabil ca o data cu schimbarea locului de munca organismul tau s-a confruntat, la fel ca in cazul meu, cu un dezechilibru emotional. Sfatul meu ( daca imi permiti ) este sa consulti un medic endocrinolog si sa respecti indicatiile sale. Pastilele de slabit luate pe pricipiul " prietena mea a luat si a slabit si acum se simte super in pielea ei " aduc in majoritatea cazurilor numai neplaceri. Cunosc si eu o persoana care a luat astfel de pastile " dupa ureche " care la o inaltime de 1,7m a ajuns in 6 luni la 43kg si dupa ce a oprit " tratamentul " a ajuns la 80kg in 3 luni. In speranta ca experienta mea iti va oferi un nou unghi de perceptie a lucrurilor iti doresc mult succes si o atitudine pozitiva in tot ceea ce faci!

    0
    0

  • IULIA pe 30 Aug 2008, 15:41
    REDUCTIL

    As vrea sa i-au un medicament ajutator la cura de slabire pe care o tin si vad ca multe dintre voi recomanda acest REDUCTIL........ Am luat in greutate 15 kg de cand mi-am schimbat locul de munca . Aveam 55 de kg iar de un an jumatate am ajuns la 70 de kg si nu ma simt foarte bine in pielea mea cu toate ca nu sunt obeza. Am slabit 2 kg de o saptamana si jumatate dar cred ca le-am pus la loc ...si sunt foarte dezamagita. Daca imi puteti da un sfat ca as putea sa i-au ..... Va multumesc ...sanatate multa.

    0
    0

  • BILUTA pe 30 Aug 2008, 12:03
    lindaxa

    lindaxa este f bun,eu am slabit 8 kg in 2 luni cu lindaxa de 10 mg si 15 mg fara sa ma infometez,continu sa iau pana voi ajunge la greutatea dorita

    0
    0

  • cristian d. Moldovan pe 25 Aug 2008, 09:23
    despre Reductil 15mg

    Este minunat ! Ceea ce pot spune este că l-am ţinut regimul 3 luni şi am scăzut în talie cu 10cm . După care am făcut o pauză de 3 luni şi acum am revenit din nou . Tratamentul cu R, nu l-am luat la indicaţia medicului ,nu am avut nici o problemă de sânătate. Pe perioada tratamentului am tinut şi un regim disociat. Mi-ms dori dacă tot am revenit să l ţin 1 an cum este şcris în prospect dar nu ştiu dacâ e bine!?.avînd in vedere greutatea mea care era de 140 kg.I-mi doresc şă ajung măcar la 90 de kg.Vă mărturisesc sincer că nu m'am urcat pe cîntar si nici nu o fac decît atunci cîmd o să simt o lipsă majoră în greutate.Am mare încredere în Reductil si sper să vă ajute si pe dvs.care aveţi nevoie. Aştept detali despre menţinerea trat.pe o perioadă de 1 an dacă e bine sau nu. Spor la cură si Doamne Ajută!.

    0
    0

  • cristian d. Moldovan pe 25 Aug 2008, 09:20
    despre Reductil 15mg

    Este minunat ! Ceea ce pot spune este că l-am ţinut regimul 3 luni şi am scăzut în talie cu 10cm . După care am făcut o pauză de 3 luni şi acum am revenit din nou . Tratamentul cu R, nu l-am luat la indicaţia medicului ,nu am avut nici o problemă de sânătate. Pe perioada tratamentului am tinut şi un regim disociat. Mi-ms dori dacă tot am revenit să l ţin 1 an cum este şcris în prospect dar nu ştiu dacâ e bine!?.avînd in vedere greutatea mea care era de 140 kg.I-mi doresc şă ajung măcar la 90 de kg.Vă mărturisesc sincer că nu m'am urcat pe cîntar si nici nu o fac decît atunci cîmd o să simt o lipsă majoră în greutate.Am mare încredere în Reductil si sper să vă ajute si pe dvs.care aveţi nevoie. Aştept detali despre menţinerea trat.pe o perioadă de 1 an dacă e bine sau nu. Spor la cură si Doamne Ajută!.

    0
    0

  • danutza pe 19 Aug 2008, 20:49
    lindaxa de 15mg

    am luat lindaxa 1 luna si jumatate si am slabit 8 kg si cu cateva luni inainte am incercat reductil de 10mg dar nu a avut nici un efect.

    0
    0

  • gratiela pe 17 Aug 2008, 21:52
    lindaxa de 10

    buna.am inceput si eu sa iau lindaxa de 10.intradevar nu imi mai este foame,dar am o mare teama despre efectele sale ,mai ales intarzierea menstruatiei,asa am auzit de la unele persoane care au luat lindaxa voi ati patit asa ceva?ma puteti ajuta cu un sfat?

    0
    0

  • vali pe 7 Aug 2008, 14:04
    reductil

    buna fetelor. mi-am cumparat de la o farmacie reductil de 10 dar din pacate nu am mai gasit decat un blister cu 14 capsule . eu nu le-am luat cu prescriptie medicala ci pur si simplu am citit despre el si mi se pare extraordinar . as vrea sa va intreb daca are efect cele 14 pastile sau tre sa mai caut sa mai procur . se obtin rezultate doar in 14 zile ? as vrea sa dau jos vreo 8 kg .

    0
    0

  • carmmen pe 29 Iul 2008, 22:00
    Reductil

    Am urmat tratament cu reductil prima luna cu cel de 15 mg a fost doar multa sete care nu era deranjanta, fara pofta de alimente cum ar fii dulciuri sau arice alt fel de alimente mancam putin putin si ma saturam imediat nu am recurs la sistem infometare, deloc am avut 80 kg la inceperea tratam acum am ajuns la 65 kg ma simt bine am analizele bune, nu am neglijat micul dejun la pranz putina iar seara fructe mai putine paste fainoase dar nu deloc apa in schimb multa iti cere organismul trebuie sa te obisnuiesti sa bei apa daca nu aveai pana atunci astfel de obiceiuri acum o sa bei apa multa insomnsii poti sa ai si de la stress nu doar de la tratam nu se iau peste zi dimineata cu jumatate de ora inainte de a manca e efectul garantat si mai ales miscare chiar si mersul pe jos este eficient

    0
    0

  • aura pe 23 Iul 2008, 14:03
    pastile de slabit

    ce pastile de slabit sant bune

    0
    0

  • maria pe 16 Iul 2008, 22:42
    reductil

    eu iau reductil de 2 saptamani. am slabit vreo treo kile!ma abtin insa de la dulciuri!asta e singurul sacrificiu! sa stiti ca mamanc la interval de 7-8 ore,dar ma satur foarte repede ,eu care trebuia sa ma imbuib bine pana ma simteam satula! e adevarat ca mi se usuca gura ,dar nu-mi pasa!

    0
    0

  • nora pe 30 Iun 2008, 01:11
    rezultatul reductil = 2 kg.mai putin in 3(trei) luni!

    Am luat Reductil timp de trei luni, la acceasi ora dimineata,fara pauza, timp in care am slabit DOAR datorita faptului ca nu mancam MAI NIMIC, dar dupa ce nu l-am mai luat, am pus la loc in decurs de o luna cele 2kg. - rapid. Am incercat sa iau iarasi Reductil, ba chiar inca de 15mg., dar...ORGANISMUL NU A MAI RASPUNS LA SIBUTRAMINA!!! Efectiv aveam aceeasi pofta de mancare ca si cum nu as fi luat deloc. Am renuntat, evident. Nu sunt o persoana gurmanda, mananc putin si fara alimente junk-food. Consum FARTE MULTE FRUCTE , iar de cand nu mai fumez am o pofta nebuna de DULCE, ceea ce NU AVEAM CAND FUMAM, DELOC! As incerca sa iau XENICAL, pentru a da jos cele 10-12 kg care ma deprima ingrozitor, CAPATATE DUPA CE M-AM LASAT DE FUMAT, in decurs de 8 luni. Sper din tot sufletul sa nu ajung atat de disperata pentru ca nu reusesc sa slabesc, incat sa ma apuc iar de fumat... Ceva, sugestii pentru mine, aveti, va rog?

    0
    0

  • lara pe 19 Iun 2008, 01:01
    reductil

    as dori sa intreb persoanele care au folosit reductil si au avut rezultate bune:dupa intreruperea acestui medicament nu au pus la loc kilogramele?au observat o schimbare?nu au avut tendinta de a manca mai mult?

    0
    0

  • Mara pe 10 Iun 2008, 08:02
    reductil

    Am luat si eu Reductil o luna de zile,dar am abandonat conform prospectului,ne slabind decat un kg.Pe parcursul lunii respective am avut o energie nemaipomenita,dar si insomnii,stare de agitatie,uneori simteam ca mi se "ridica pielea pe cap".Pofta de mancare nu aveam aproape de loc.Cred totusi ca depinde de fiecare organism in parte.Eu am facut la viata mea foarte mult Cortizon si cred ca orice as incerca e in zadar.Am incercat si regimul disociat,am slabit destul de bine,dar dupa ce am inceput sa mananc normal am pus toate kg.inapoi.Ma doare ca trebuie sa recunosc,dar am obosit sa mai lupt,A incercat cineva Orlistat-ul?

    0
    0

  • laura pe 30 Mai 2008, 17:48
    lindaxa

    profa mea de economie era f plinuta..........a fost in concediu o luna si cans s-a intors ne-a socat pe toti....slabise mult de tot chiar se observa......curioasa am intrce a facut?si ea.....mia marturisit ca ia lindaxa 10 si cica e f bun.....................acum nu a mai luat de 2 sapt si continua sa slabeasca:*

    0
    0

  • maria pe 27 Mai 2008, 15:27
    slabit

    buna sunt noua si as vrea sa stiu si eu cit costa reductilul de 15mg poate el face minumi ca tot am incercat diverse medicamente si nu am slabit mare lucru o zi buna si astept raspunsurile voastre

    0
    0

  • ema pe 20 Mai 2008, 11:02
    reductil

    iau reductil de 10 mg de 3 zile, am avut usoare transpiratii, alterarea gustului si o usoara insomnie.Ciclul menstrual mi-a venit mai repede cu 4 zile.Totusi, dupa ce termin un blister de 14 reductil de 10 mg, voi lua unul de 15 mg pana voi ajunge la greutatea dorita, deoarece cu toate dietele si exercitiile fizice, procesul de slabire la mine a stagnat .Mentionez ca am 34 ani si nu am copii.Doamne Ajuta !

    0
    0

  • Dan pe 19 Mai 2008, 22:30
    Reductil

    In 4 luni am slabit 13 kg fara efecte adverse (foarte rar resimt uscaciunea gurii) cu pastile de 10mg de Reductil (sibutramina). Am vorbit cu persoane care au avut multe din efectele adverse, dar au slabit multumitor. Altele, dimpotriva, nici cu pastilele de 15mg nu au pierdut nici un kg. Tratamentul nu functioneaza pentru toata lumea.

    0
    0

  • dana pe 16 Mai 2008, 22:14
    am dereglari de ciclu daca iau lindaxa pot sa am probleme

    nu am luat inca lindaxa astept raspuns

    0
    0

  • lory pe 12 Mai 2008, 23:08
    cat costa pastilele lindaxa

    cat costa pastilele?

    0
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod