Elena Gheorghe, îndrăgostită de fructele de mare. Inspiră-te din meniul ei!

Scoicile şi creveţii se numără printre ingredientele preferate de vedetă. Le consumă cu regularitate, la restaurant sau acasă şi în diverse combinaţii.

Meniul vedetei constă în multe fructe de mare, dar şi cereale integrale la micul dejun. De asemenea, preferă să consume multe fructe proaspete, după cum le arată fanilor săi pe pagina ei de Instagram.

Creveţii, scoicile, hamsiile şi paella se regăsesc frecvent în meniul vedetei. Chiar dacă le mănâncă în oraş sau le face acasă pentru toată familia, vedeta are grijă ca aceste preparate să nu-i lipsească din meniu.

Însă, nici pofta de dulce şi de ciocolată nu şi-o ignoră în totalitate. După cum declara într-un interviu acordat publicaţiei okmagazine.ro atunci când nu are chef să respecte reguli optează după-amiaza pentru un desert cu ciocolată.

"Undeva pe la cinci, şase după-amiaza înnebunesc de poftă după ceva dulce. Şi aleg, când sunt cuminte, fructe, proaspete sau uscate şi o mână de nuci. Iar când nu am chef de disciplină, iau un desert cu ciocolată", declară vedeta în interviu.

Inspiră-te din meniul unei vedete care are un corp de invidiat!

Creveţi cu sos şi lămâie


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod