Dr. Oz: Sari peste mese, dar tot ai burtă? De ce nu slăbeşti



Sfaturi ca să slăbeşti sănătos


1. În primul rând, cercetările arată clar faptul că respectarea unui orar al meselor principale este cel mai eficient sfat care te poate ajuta în demersul tău de a scăpa de kilogramele nedorite. Astfel că, micul dejun, masa de prânz şi cina sunt trei dintre cele mai importante mese pe care nu trebuie să le sari niciodată şi, mai mult, este bine să respecţi pe cât posibil orele la care sunt consumate.

2. În plus, gustările sănătoase (ciocolata neagră, iaurtul simplu, fructele, legumele, nucile crude, seminţele) sunt utile persoanelor care sunt pofticioase şi nu rezistă uşor în faţa tentaţiilor culinare.
Consumând aceste gustări în cantităţi mici vei evita senzaţia de foame până la momentul servirii mesei principale. Acest lucru te ajută să mănânci echilibrat şi să faci alegerile sănătoase pentru corp.

3. Adoptarea unui program strict de exerciţii pe care să le efectuezi cu regularitate este esenţială pentru a ajunge la greutatea dorită. În plus, aceste exerciţii te vor ajuta să slăbeşti şi să ai musculatura perfect tonifiată pe măsură ce corpul scapă de depozitele de grăsime din zonele cu problemă.

4.
Alimentaţia sănătoasă şi consumul ridicat de lichide joacă un rol esenţial în cura de slăbire. Trebuie să te asiguri că zilnic faci alegeri alimentare sănătoase bazate în special pe legume, fructe şi verdeţuri proaspete, surse de carne slabă, ouă de ţară, lactate cu moderaţie, carbohidraţi complecşi, nuci şi seminţe crude. De asemenea, trebuie să limitezi consumul de sucuri carbogazoase, dulciuri şi produse de panificaţie/patiserie.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sergio pe 27 Mai 2015, 08:29
    Bravo

    Iata un exemplu de articol interesant si util vedeti ca se poate?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod