Dr. Oz: Planul de detoxifiere care te scapă de kilogramele în plus de Sărbători

3. Masa de prânz: supă de linte


O supă de linte este potrivită pentru masa de prânz, deoarece va acorda stomacului tău o pauză şi vei avea digestia mai bună. Potrivit specialistului, această supă este indicată deoarece are un indice glicemic scăzut şi nu generează fluctuaţii ale glicemiei în sânge. Reţeta celebrului Dr. Oz: 1 cană cu linte, 3 căni cu apă sau supă de pasăre, 1/2 ceapă tocată mărunt, 1 cană cu suc de roşii şi 1/2 cană cu ţelină se pun la fiert la foc mic.

Această supă se serveşte caldă în ambele zile, la masa de prânz.

4. Cina: salată de varză roşie cu piept de pui


Pentru că feluritele deserturi pe care le consumăm în zilele de sarbătoare nu conţin suficiente fibre poţi să ai o digestie lentă. Astfel că specialistul propune ca la masa de seară, în cele două zile de detoxifiere, să consumi salată de varză roşie pentru ca este bogată în fibre insolubile, favorizând digestia şi eliminarea eficientă a materiilor fecale.

Pentru a prepara salata ai nevoie de: 2 căni cu varză roşie tăiată, bucăţi de piept de pui, un pumn mic cu seminţe de dovleac crude, 1 portocală şi 3 linguriţe cu ulei de măsline.

Amestecă ingredientele şi consumă această salată în ambele zile de detoxifiere la masa de seară.

5. Ciocolată caldă de casă


Pentru un metabolism alert şi pentru a învinge pofta de dulce poţi să apelezi la un ceai de ciocolată, după cum recomandă specialistul sau să prepari acasă o ciocolată caldă folosind cacao, lapte vegetal şi miere de albine. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod