Dr. Oz: Planul de detoxifiere care te scapă de kilogramele în plus de Sărbători

O băutură miraculoasă pe care o poţi prepara în cinci minute, cu pepene şi apă de cocos te ajută să nu mai ai probleme cu balonarea şi retenţia apei în corp.
În perioada Sărbătorilor riscul de a te îngrăşa este unul mai ridicat, însă dacă urmezi sfaturile celebrului Dr. Oz nu te vei confrunta cu kilograme în plus după acest eveniment atât de aşteptat de toată lumea. Preparatele felurite şi tendinţa de a petrece mult timp lenevind sunt două dintre cele mai periculoase activităţi pe care trebuie să le contracarezi în perioada sărbătorilor de iarnă. Ca să nu te îngraşi şi să poţi gusta din preparatele tale preferate, specialistul îţi propune să urmezi acest plan de detoxifiere de două zile înainte de sărbători sau între zilele în care ai mâncat mai mult decât de obicei.

1. Primul pas: învinge balonarea şi retenţia apei


Pentru acest prim pas Dr. Oz recomandă consumul a cinci pahare cu suc de pepene (galben sau roşu) pe parcursul zilei, datorită conţinutului ridicat de apă.

Combină pepenele în blender cu apă de cocos care este bogată în potasiu şi va împiedica retenţia apei în corp, susţine specialistul. Pentru a obţine această băutură amestecă în blender 1 cană cu apă de cocos, 2 căni cu apă plată şi 3 căni cu bucăţi de pepene. Se consumă cinci pahare pe zi.

 

2. Micul dejun: terci de ovăz


După mesele copioase de sărbători este indicat să începi ziua cu terci de ovăz şi puţin unt de arahide, recomandă Dr. Oz. Acest terci este un diuretic natural care va elimina excesul de apă din corp, iar prin adăugarea untului de arahide asiguri un plus de niacină, o vitamină din complexul B care este esenţială pentru o digestie sănătoasă.

Amestecă 4 linguri cu fulgi de ovăz în lapte vegetal, lasă la fiert 1-2 minute, după care amestecă două linguri cu unt de arahide.

Specialistului îţi recomandă să consumi acest terci în ambele zile de detoxifiere la micul dejun.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod