Dr. Oz: Cum funcţionează detoxifierea şi de ce e importantă

Vrei să ai energie pe tot parcursul zilei şi să te concentrezi mai uşor la ceea ce ai de făcut? Ajută-ţi corpul să elimine eficient toxinele!

Cum funcţionează detoxifierea?


Detoxifierea ajută corpul să elimine toxinele prin piele, urină, materii fecale şi plâmâni. Ficatul şi rinichii joacă un rol esenţial în acest proces. În primul rând, mâncarea ingerată este transformată în aşa fel încât să fie uşor dizolvată în apă.
Apoi urmează un alt proces care face ca substanţele toxice să sufere o serie de modificări care le reduc efectul negativ, fiind astfel favorizată eliminarea lor din corp.


Pentru ca acest proces să aibă succes trebuie să te asiguri că îi oferi corpului nutrienţii de care are nevoie şi să ai o alimentaţie sănătoasă.


6 reguli care ajută la detoxifiere


1. Mănâncă doar alimente proaspete, evitând astfel alimentele procesate.
2.
Nu folosi o mulţime de produse de curăţenie acasă, deoarece toate adaugă toxine în corp.
3. Consumă mai multe alimente cu efecte benefice pentru ficat: avocado, usturoi, sfeclă roşie, broccoli, conopidă, varză, lămâi, mere şi ciuperci.
4.
Măreşte consumul de fibre, adăugând în dietă cât mai multe legume crude, fructe, nuci şi seminţe.
5. Bea zilnic o cantitate mare de apă plată.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alina Predescu pe 28 Iul 2015, 17:57
    detoxifiere

    Eu fac detoxifiere cu pastura.De doua ori pe an... cate 7 saptamani si in perioada aceasta incerc sa mananc mai sanatos si sa beau multe lichide (apa plata sau ceaiuri).

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod