Dr. Oz: 8 alimente pe care să le consumi dacă vrei să ai abdomenul plat

Merele constituie gustarea perfectă dacă vrei să scapi de kilogramele în plus. Ele conţin substanţe care te ajută să scapi de poftele culinare şi împiedică depunerea grăsimilor.
Nu trebuie să te gândeşti la diete cu ingrediente necunoscute pentru că acestea nu te vor ajuta pe termen lung să menţii rezultatele obţinute. Numai o alimentaţie echilibrată şi sănătoasă te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus şi cu ajutorul câtorva alimente acest lucru este uşor de menţinut pe termen lung. Sportul şi dieta merg mână în mână şi nu trebuie să-ţi privezi corpul de ele dacă vrei să fii suplă şi tonifiată, însă la fel de importantă este şi informaţia.
Cu cât vei afla mai multe despre cele mai benefice alimente pentru siluetă de la specialişti în domeniu, cu atât mai uşor îţi va fi să-ţi construieşti singură un meniu sănătos care să aibă grijă de sănătatea ta.

Potrivit celebrului Dr. Oz, există alimente pe care dacă le introduci în meniul tău te ajută să ai un metabolism mai alert. Acest lucru te ajută să arzi mai mult grăsimi şi să obţii încet rezultate vizibile la nivelul abdomenului dacă asociezi această dietă cu sportul.
Iată ce nu trebuie să-ţi lipsească din casă:


1. Merele


Sunt potrivite pentru gustarea dintre masa de prânz şi cină, potrivit specialistului. Deoarece sunt bogate în pectină, merele reduc absorbţia zahărului în sânge, precum şi a caloriilor după masă. Sunt fructele potrivite pentru persoanele care-şi doresc să slăbească, însă fără a exagera cu consumul lor. Ele previn fluctuaţiile bruşte ale glicemiei şi împiedică depunerea grăsimilor.


2. Fasolea boabe


Conţine amidon rezistent ceea ce înseamnă că jumătate din caloriile consumate nu pot fi absorbite, susţine Dr. Oz.
De asemenea, cu cât consumi mai des fasole boabe (năut, linte, mazăre) cu atât corpul dezvoltă bacteriile sănătoase necesare pentru a le digera rapid şi a nu avea probleme cu gazele intestinale. Fasolea reduce nivelul zahărului din sânge şi generează o substanţă care te ajută să arzi grăsimile.


3.  Avocado


Conţine grăsimi mononesaturate care sunt o sursă de energie şi stimulează arderea caloriilor. Alte surse de grăsimi sănătoase pe care trebuie să le consumi sunt uleiul de măsline extravirgin, nucile şi seminţele crude, peştele gras.


4. Oţetul


Dr. Oz recomandă oţetul deoarece încetineşte absorbţia carbohidraţilor şi împiedică fluctuaţiile glicemiei în sânge.
De asemenea, alimentele sunt digerate mai încet şi complet, astfel că senzaţia de saţietate va fi una de durată datorită oţetului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod