Dr. Oz. 6 alimente cu efect puternic de slăbire. Consumă-le zilnic!

Foto: Dr. Oz

 

3. Ardei iute


Conţine capsaicină, o substanţă care te ajută să mănânci mai puţin deoarece creşte temperatura corpului. Are proprietatea de a arde mult mai uşor grăsimile atunci cânc este încorporat în cantităţi moderate în dieta zilnică.

4. Oţet


Dr. Oz îţi recomandă să foloseşti oţetul în preparatele pe care le faci acasă, deoarece acesta încetineşte absorbţia carbohidraţilor şi previne fluctuaţiile mari ale glicemiei. De asemenea, digestia va fi îmbunătăţită şi vei constata că nu îţi este foame foarte repede după ce ai luat masa.

5. Ceai oolong


Are un conţinut mai mic de cofeină spre deosebire de ceaiul negru sau cafea, astfel că îl poţi folosi cu încredere ca energizant la micul dejun. Potrivit specialistului, ceaiul oolong conţine polifenoli care blochează enzimele care favorizează depunerea grăsimilor şi are un efect puternic asupra metabolismului.

6. Ghimbir


Adaugă câteva rondele de ghimbir în toate mâncărurile pe care le faci, deoarece este un remediu excelent pentru digestie şi are un efect puternic de slăbire. Ghimbirul accelerează metabolismul şi te ajută să arzi mai rapid grăsimile.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • GO2-Romania.com pe 30 Aug 2015, 21:57
    de ce

    doar "iaurt grecesc"? de ce nu iaurt simplu?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod