Dr. Oz: 5 obiceiuri proaste, dar cu efect benefic pentru sănătate

Cafeaua poate să-ţi facă rău dacă o consumi în cantităţi mari. Dacă eşti cumpătată, această băutură poate să fie o adevărată sursă de energie.
Potrivit celebrului Dr. Oz, consumul de cafea poate să aibă efecte negative asupra sănătăţii atunci când exagerezi cu cofeina. Însă, dacă bei o cafea simplă dimineaţa, ea poate să aducă beneficii pentru organism. Există diverse obiceiuri care pot să fie considerate rele, însă pe de altă parte aduc şi beneficii pentru sănătate. Iată care sunt acestea:

1. Bei cafea


Subiectul legat de cât de sănătoasă este cofeina generează o dispută permanentă. Potrivit celebrului Dr. Oz, un consum moderat de cafea aduce beneficii asupra corpului.
S-a demonstrat că această băutură scade riscul bolilor de inimă şi stimulează creierul. Avertismentul specialistului este legat de cantitatea de cafea pe care o consumă unele persoane. Este foarte important să nu depăşeşti mai mult de două ceşti pe zi pentru a te bucura de efectele pozitive.


2. Îţi plac gustările


Problema gustărilor apare atunci când le alegi greşit, nicidecum faptul că optezi pentru a le include în meniul tău zilnic. Dacă alegi gustările sănătoase, bogate în fibre şi proteine (cum ar fi morcovii, merele, ouăle, migdalele crude, hummus, iaurt) poţi să-ţi stăpâneşti mai bine poftele şi senzaţia de foame până la masa principală.
Astfel, riscul de a mânca ceva nesănătos este mai mic, deoarece nu vei fi foarte flămândă.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Suliko pe 27 Apr 2015, 08:47
    Alt eseu

    Nu te lasi deloc! Activ pana la ... 'disperare' !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod