Dr. Oz: 5 motive surprinzătoare care te împiedică să slăbeşti

Bei lapte fără grăsime pentru că ţi-e teamă că altfel te vei îngrăşa? Descoperă de ce nu este deloc sănătos acest obicei şi cum îţi perturbă el dieta!
Poate să fie un motiv nebănuit care te împiedică să scapi de grăsimea nedorită, avertizează celebrul Dr. Oz. Potrivit specialistului, unul dintre motivele care îţi poate perturba cura de slăbire poate să fie chiar obiceiul de a lua bea lapte fără grăsime sau faptul că dormi cu pijamale prea strâmte.

Iată care sunt cele mai surprinzătoate motive care te pot împiedica să dai jos kilogramele:

1. Bei lapte cu 0,01% grăsime


Cu toate că acest sortiment de lapte este recomandat adesea în curele de slăbire trebuie să ştii că el nu este mai bun decât laptele integral, explică Dr. Oz.
Potrivit specialistului, se pare că există cercetări care atestă faptul că persoanele care consumă lactatele integrale au un risc mai mic de a suferi de obezitate, deoarece acestea asigura saţietate şi va exista tendinţa de a mânca mai puţin.

Un alt aspect îngrijorător semnalat de specialist este acela că după degresarea laptelui, producătorii adaugă zaharuri sau alte
ingrediente pentru a face laptele mai gustos.


2. Obişnuieşti să faci aşezi toate bucatele pe masă


Vei mânca mai mult, avertizează specialistul, deoarece vei fi tentată să tot pui în farfurie de toate. Un truc pentru a scăpa de acest obicei este acela de a pune pe masă doar farfuria cu mâncarea pe care ţi-ai pus-o din oală.
Astfel, vei mânca din farfurie şi nu vei vedea în jurul tău pe masă şi multe alte preparate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod