Dr. Oz: 5 gustări care-ţi păcălesc pofta de mâncare şi nu te îngraşă

Dacă ai poftă de cartofi prăjiţi îţi poţi înlocui cu dovlecei crocanţi la cuptor! Dacă vrei îngheţată, Dr. Oz are o soluţie mult mai bună pentru a o înlocui cu ceva foarte sănătos, gustos şi la fel de răcoritor.

Gustările dintre mese sunt o adevărată provocare pentru majoritatea femeilor. De cele mai multe ori, după masa de prânz tânjim după ceva dulce, dar nu neapărat sănătos pentru organism sau siluetă. De aceea, Dr. Oz vine cu cele mai bune alternative pentru cartofii prăjiţi, clătite şi îngheţată.

Vezi cum poţi să înlocuieşti aceste gustări nesănătoase cu unele care nu te îngraşă la fel de mult!

 

1 din 6

1. Dovlecei crocanţi la cuptor - alternativă la cartofii prăjiţi

Ai nevoie de: 1 dovlecel sau zuchinni, 1/2 cană cu pesmet, puţin parmezan răzuit, sare, piper şi 2 ouă.

Mod de preparare: Taie dovlecelul în beţişoare şi foloseşte un şerveţel pentru a le usca. Amestecă într-un castron pesmetul, parmezanul, sarea şi piperul. Într-un bol se bat bine ouăle, după care se trec beţişoarele de dovlecel prin acest amestec. După aceea, se dau prin amestecul de pesmet şi se aşază în tava de cuptor tapetată cu foaie de copt. Se introduce tava în cuptorul încins şi se lasă aproximativ 20-25 de minute, amestecând beţişoarele după primele 10 minute ca să se usuce bine.

Dr. Oz spune că o porţie mică de cartofi prăjiţi cu caşcaval conţine aproximativ 740 de calorii, în vreme ce această gustare propusă de el are în jur de 103 calorii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • DariaMih pe 2 Mai 2012, 17:19
    Legumele sunt foarte bune

    Interesant. Si eu urmez o dieta pe baza de fructe si legume si sunt asa fericita ca acum sunt legumele mult mai ieftine. Mananc foarte multe salate in diverse combinatii. Pe langa dieta iau suplimentele naturale slim&fit si merg la sala de 3 ori pe saptamana. Slabesc si ma simt bine.

    7
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod