Dr. Oz. 5 alimente perfecte pentru slăbit, deoarece stimulează metabolismul

Sunt de origine vegetală, au multe fibre care accelerează arderea grăsimilor şi conţin multă apă. Fasolea neagră şi lintea sunt în top
Cerealele integrale, legumele, rădăcinoasele, verdeţurile şi fructele (cu excepţia măslinelor şi a fructului de avocado) sunt considerate de specialist drept cele mai importante alimente pe care trebuie să le consumi dacă vrei să slăbeşti.

Pentru că au un conţinut foarte mare de fibre au nevoie de un timp de procesare mai lung, lucru care menţine metabolismul într-o stare alertă, favorizând pierderea în greutate, explică celebrul Dr. Oz în emisiunea sa The Dr. Oz Show.

Iată care sunt recomandările expertului:

1. Fasolea neagră boabe


Este un ingredient pe care te poţi baza cu încredere, susţine specialistul. O cană cu fasole neagră fiartă conţine până la 30 de grame de fibre, fiind potrivită pentru a o combina cu salate, verdeţuri, legume fierte.

Nici fasolea roşie nu stă deloc rău la cantitatea de fibre, o cană cu fasole roşie având 20 de grame de fibre.



2. Lintea


O cană cu linte fiartă conţine 16 grame de fibre, fiind foarte versatilă. O poţi folosi în salate, pentru a face supe cremă simple, pateu vegetal, tocăniţe sau chifteluţe vegetariene la cuptor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod