Dietele starurilor

Celebritatile se afla mereu in atentia ochiului critic al fanilor si alpublicului si trebuie sa aiba mereu sub control greutatea si felul in carearata. Au diete si trucuri secrete care le ajuta sa se mentina in forma.

Angelina Jolie mananca destul de mult in timpul zilei, dar nimic care arface-o sa se simta prea plina. Iar cina ei este alcatuita din un paharcu lapte de soia, carne de vita la gratar si legume sau produse marine.

Legenda rock'n roll-ului Bryan Adams serveste dimineata un mic dejunalcatuit din fructe. Si de obicei nu mai mananca nimic pana la pranz.

Dieta Juliei Roberts este alcatuita de obicei din salate, legume sipeste. Nu ii place sa renunte la tot ceea ce-i place, asa ca manancacate putin din tot ce pofteste - mai ales inghetata si clatite.

Drew Barrymore isi tine sub control greutatea consumand cola dieteticacu lamaie si foarte multa gheata. Si ii place din cand in cand sa manancehamburgeri vegetali si jeleuri.

Claudia Schiffer mananca foarte multe fructe toata ziua. Cina ei estealcatuita din salata si legume fierte. Printre "gustarile" din timpulzilei se numara sucul de rosii, cel de grefe si ceaiul de plante.

Demi Moore isi purifica organismul cu foarte multe ceaiuri de plante sivitamine. In timpul zilei manaca trei boluri cu cereale pentru a fi catmai sanatoasa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod