Dietă: Top 6 cele mai bune gustări care te ajută să slăbeşti

Mărul combinat cu nuci crude şi scorţişoară constituie una dintre cele mai bune alegeri atunci când vrei să scapi de kilogramele nedorite fără să te înfometezi.
Gustările între mesele principale au un rol important când vrei să slăbeşti. Dacă le alegi cu atenţie şi faci câteva combinaţii sănătoase, ele te pot împiedica să faci excese culinare şi să scapi de poftele alimentare. Asigură saţietate şi te fac să rezişti mai uşor până la masa principală.


Cele mai bune gustări când ţii cură de slăbire


Locul 1. Ou fiert tare cu tabasco (sos iute)

Pentru a-ţi accelera metabolismul, specialiştii recomandă să consumi un ou fiert tare.
Acesta va asigura saţietate şi este o sursă completă de proteine care sunt importante în cura de slăbire. Un mic truc este acela de a consuma oul cu tabasco (sau ardei iute) care conţine capsaicină, o substanţă recunoscută pentru faptul că ajută la arderea caloriilor.


Locul 2. Măr cu nucă şi scorţişoară

Este o combinaţie câştigătoare când vine vorba despre siluetă. În primul rând, merele sunt fructele cele mai recomandate în curele de slăbire, însă pentru a-ţi asigura saţietate trebuie să le mănânci în combinaţie cu 2-3 nuci şi puţină scorţişoară.
Nucile asigură proteine şi grăsimi sănătoase, pe lângă fibrele din mere, iar scorţişoara este recunoscută ca fiind un ingredient de bază în cura de slăbire, deoarece stabilizează glicemia şi împiedică apariţia poftelor alimentare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod