Dieta Sirtfood cu care a slăbit Adele

Dieta Sirtfood se bazează pe consumul de alimente care conțin sirtuine, niște proteine care se regăsesc în marea lor majoritate în plante și care ajută organismul să ardă grăsimile la o rată mai mare.
Sirtuinele reglează metabolismul, inflamațiile din organism și controlează longevitatea celulară, iar toate acestea duc la un proces de slăbire. Se pare că Adele, vedeta în vârstă de 32 de ani care a surprins pe toată lumea cu transfomarea ei spectaculoasă prin care a pierdut câteva zeci  de kilogarme, a apelat la dieta Sirtfood și la sport pentru a scăpa de excesul de greutate.

Dieta a fost teoretizată de nutriționșitii Aidan Goggins și Glen Matten, care susțin că gena slăbitului poate fi activată în organism cu ajutorul acțiunii sirtuinelor.
Sirtuinele pun în funcțiune metabolismul și ajută la creșterea masei musculare în timp ce se ard grăsimile.

Superalimentele cu sirtuine oferă corpului mai multe fibre, antioxidanți și nutrienți, iar lista constă din următoarele:

Kale, vin roșu, căpșune, ceapă, usturoi, soia, pătrunjel, ulei de măsline extravirgin, ciocolată neagră (85% cacao), ceai verde matcha, hrișcă, turmeric, nuci, rucola, ardei chili, leuștean, curmale, salată radicchio, afine, capere și cafea.

Cum urmezi dieta


Săptămâna 1


Când urmezi dieta Sirtfood, trebuie să consumi 1000 de calorii pe zi și să bei trei sucuri Sirtfood din kale, rucola, pătrunjel, țelină, măr verde, lămâie și matcha, fără adaos de lapte. Citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod