Dieta mov. Mariah Carey ţine o cură de slăbire ciudată

Trei zile pe săptămână, diva consumă doar alimente de această culoare şi este foarte mulţumită de rezultatele pe care le obţine.

Celebra cântăreaţă s-a îngrăşat peste 30 de kilograme când a fost însărcinată cu gemeni în 2011. Prin urmare, dacă înainte îi era uşor să scape de kilogramele în plus doar respectând un program riguros de exerciţii, după ce a născut diva a recunoscut că dieta a avut un rol mult mai important pentru ea. Prin urmare a apelat la ajutorul unui nutriţionist care i-a recomandat dieta mov.

30de kilograme a luat în sarcină
Aceasta presupune consumul alimentelor în această culoare, deoarece au un conţinut foarte mare de antocianine, adică antioxidanţi care protejează corpul de cancer şi au un puternic efect anti-îmbătrânire.

După dieta Paleo şi cea vegană care a prins la Hollywood, acum vine rândul dietei cu alimente mov. Mariah Carey a declarat că urmează această dietă pentru a slăbi. Astfel că diva consumă doar alimente mov timp de trei zile pe săptămână.

Mariah Carey, la un pas de divorţ

Astfel că celebra cântăreaţă de 44 de ani consumă în aceste trei zile doar alimente mov, cum ar fi morcovi mov, vinete, struguri, prune, afine, conopidă mov şi cartofi mov. Surse din anturajul său susţin că vedeta ar fi deja încântată de rezultatele obţinute.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod