Dieta Honey Hi: Principiile care te ajută să slăbești într-un mod sănătos, fără presiune și stres

Vrei să slăbești, însă te-ai săturat de toate dietele stricte și absurde care ți-au fost recomandate de-a lungul timpului?

Exista o multime de conversatii in ceea ce priveste slabitul. Unele persoane isi doresc acest lucru din tot sufletul si sunt dispuse sa faca absolut orice pentru a pierde un anumit numar de kilograme. Apoi, sunt si persoane care condamna conceptul de dieta si promoveaza ideea iubirii de sine, indiferent de aspectul fizic.

Ei, bine, noi credem ca lucrurile se situeaza undeva la mijloc. Daca esti supraponderala si esti impacata cu acest lucru, simtindu-te bine in corpul tau, este total OK. Daca vrei sa slabesti cateva kilograme pentru bunastarea, sanatatea si stima ta de sine, este, de asemenea, 100% OK.

Probabil ca deja te intrebi ce este dieta Honey Hi si de ce se numeste asa.

Ti-am putea spune ca, multumita ei, vei exclama zilnc in oglinda „Honey, hi!”, insa explicatia este mult mai simpla.

 

Ce este dieta Honey Hi si ce presupune?


Honey Hi este numele unui nou restaurant din Los Angeles, dedicat mancarii sanatoase, dar extraordinar de gustoase. Creatoarele localului, Kacie Carter si Caitlin Sullivan, sunt prietene de peste zece ani si au decis sa se implice impreuna in acest proiect curajos. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod