Dietă. Cum scapi de grăsime numai din zonele cu probleme ale corpului

Grăsimea corporală nu este distribuită uniform pe corpul tău, așa că este posibil ca în anumite zone să fii nemulțumită de aspectul ei, dar în altele să-ți placă formele voluptoase

Grăsimea corporală nu este distribuită uniform pe corpul tău, așa că este posibil ca în anumite zone să fii nemulțumită de aspectul ei, dar în altele să-ți placă formele voluptoase. Tocmai de aceea, nu este nevoie să începi o dietă drastică, pentru a slabi brusc și nesănătos. Cel mai bine ar fi să identifici zonele în care grăsimea îți dă bătăi de cap și să o ataci doar acolo. Iată cum să scapi de grăsime, numai din zonele cu probleme ale corpului.

Fă sex dacă vrei să scapi de grăsimea de pe brațe

Când te uiți în oglindă, cel mai des ai tendința de a-ți analiza abdomenul, bustul și posteriorul, dar sunt și alte zone pe care trebuie să le ții sub observație.

De exemplu, brațele. Dacă nu ești tocmai prietenă cu greutățile sau cu sportul în general, este posibil să observi că brațele tale capătă dimensiuni de gospodină, adică devin pufoase.

La primul semn că brațele tale sunt lipsite de tonifiere, este cazul să iei măsuri, mai ales că brațele sunt cel mai des expuse. Instructorii de fitness susțin că cea mai simplă modalitate prin care poți scăpa de grăsimea de pe brațe este să faci sex, deoarece sexul crește ușor nivelul de testosteron din organism și contribuie la mărirea masei musculare.

Sigur că nu ar trebui să uiți nici de exercițiile cu greutăți, care îți tonifică rapid musculatura.

Renunță la dulciuri, dacă ai aripioare proeminente

Aripioarele proeminente, adică stratul adipos care se formează deasupra șoldurilor și se încăpățânează să iasă peste talia jeanșilor, pot fi o consecință a consumului exagerat de zahăr și dulciuri.
Organismul are nevoie de zahăr, însă orice exces se depune pe corp, iar zona aripioarelor este predispusă la îngrășare.

Așadar, trebuie să renunți la dulciuri și la toți ceilalți carbohidrați goi, care nu-ți oferă substanțe nutritive (sucuri carbogazoase, prăjituri etc). Consumă, în schimb, cât mai multe alimente care conțin antioxidanți și adoptă o dietă echilibrată, cum este dieta mediteraneană.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod