Dieta cu supa de varza

Este dieta in care cu cat mananci mai mult, cu atat slabesti mai mult. Totnu-ti vine sa crezi? E, stai sa afli mai multe. Nu poti manca chiar orice,iar mancarea ta de baza timp de 1 saptamana (atat cat dureaza dieta)va fi supa de varza.

Cum prepari supa de varza?
Alegi cateva cepe potrivite, 2 ardei grasi, 1 varza medie sau 2 mai mici,2 cutii de rosii in bulion, sare si piper dupa gust, 1 cub de knorr,frunza de telina, ardei iute (daca iti place mancarea condimentata)si patrunjel.
Se aseaza toate acestea curatate si taiate intr-o oala cu apa incat sale acopere.
Se fierb 10 minute la foc mare dupa care timp de 2 ore lafoc mic. Se consuma apoi cat mai multa. Tine de foame si este destul degustoasa.

Cum se tine dieta?
Dieta este recomandata a se tine timp de 7 zile, la sfarsitul carora,daca nu ai trisat, poti slabi intre 5 si 7 kilograme.
In prima zi, pe langa supa de varza, mai ai voie sa mananci fructe catde multe doresti si sa bei foarte multa apa plata.
A doua zi combini supa de varza cu legume si apa plata, dar ai grija saeviti legumele precum fasolea, mazarea, cartoful si porumbul.
A treia zi ai voie atat fructe cat si legume.
Si bineintels multa supasi apa.
A patra zi mananci 3 banane si supa. Nu uita de apa.
A cincea zi poti servi 800 de grame de carne de vita sau pui cu supa simulta, multa apa.
In cea de sasea zi poti manca orez fiert pe langa supa cu care te-aiobisnuit deja.
In ce-a de-a saptea zi si ultima de altfel poti manca peste pe gratarsi multa supa.

Daca simti ca pierzi prea mult din greutate in primele zile, intrerupedieta pentru 2 zile si apoi ia-o de la capat.
Este bine sa nu tii aceasta dieta mai mult de o saptamana.
Daca vreitotusi sa pierzi mai mult de 7 kilograme, poti face o pauza de o saptamanadupa care sa o iei de la capat.

Nu mai ramane decat sa-ti uram mult succes.
 

Comentariile 201-250 din 1049

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cody pe 3 Mai 2012, 19:19
    Din experienta mea

    In urma cu cativa ani, am tinut si eu aceasta dieta. Am slabit 4 kg, insa partea buna a fost ca m-am mentinut timp de doi ani la aceeasi greutate dupa aceasta dieta (fara a lua masuri speciale de precautie, in principiu, am mancat de toate). Partea cu balonatul a fost mai neplacuta, dar asta probabil din cauza ca nu am baut apa cat trebuia. O voi reincerca cu incredere!

    5
    0

  • Cristina pe 2 Mai 2012, 15:19
    Referitor la supa de varza

    Supa de varza nu slabeste inima , e chiar sanatoasa, daca e tinuta maxim 14 zile. O sa vedeti ca este recomandata de cardiologi pentru cei care urmeaza sa faca operatie pe inima urgent , dar care sunt obezi si trebuie sa piarda in timp record cateva kilograme inainte de operatie.

    3
    0

  • Cristina pe 2 Mai 2012, 10:43
    dieta

    @evaarad Draga Eva, Din propria experienta iti pot spune ca ideea de baza o reprezinta numarul de calorii pe care-l consumi zilnic. Daca iti calculezi un numar de maxim 1300 kcal/zi cu siguranta vei obtine rezultate. Evita painea alba, prajelile, dulciurile, bauturile acidulate, alcoolul. Consuma cat mai multe fructe (cu IG mic)si legume. Pentru proteine: carne slaba (peste, curcan, pui, vita), sana, iaurt sau lapte batut degresat. Pentru fibre: cereale integrale (exclus nestle si celelalte de acest gen...). Important: fara sare! o persoana matura are nevoie de cca 3gr NaCl/zi. Aceasta cantitate exista in legumele pe care le consumi zilnic. Nu este nevoie sa mai adaugi sare... Succes!

    1
    1

  • evaarad pe 29 Apr 2012, 17:54
    supa de varza

    buna, am citit tot ce ati scris aici fetelor si parca incep sa am curaj sa incep si eu cura cu varza. Dar toate care ati scris ca ati slabit, aveti cam max 90-80kg si ajuta. Dar eu am 115kg si nu stiu daca ajuta,sau cu cat esti mai gras cu atat ajuta mai bine? Va rog sa imi dati un sfat, mai ales voi care sunteti mai plinute cum v-a ajutat aceasta dieta, va pup si numai bine.

    4
    0

  • lari.adela pe 29 Apr 2012, 16:10
    buna

    am revenit ...nu am avut timp sa intru pana acuma...am tinut dieta nu am slabit nici un kg.dupa aceea am inceput sa mananc doar fructe si legume...la pranz legume fierte sau tot felul de salate.dimineata si seara doar fructe.am 2 sapt si ceva de cand mananc asa si am dat jos 5 kg.dar inca mai am de dat...oricum bafta celor care vor sa tina aceasta dieta.

    6
    0

  • Cristina pe 28 Apr 2012, 15:24
    NaCl

    chiar se accepta sarea?.... n-as prea crede

    4
    0

  • larisa hisum pe 25 Apr 2012, 22:27
    dieta

    buna..eu sunt in a doua zi d regim cu aceasta supa si deja am slabit un kg..ceea c pt mn e f bn...si totusi nu am respectat tot deoarece am baut 2 cafele cu 3 cuburi d zahar si ceva suc..in plus apa am baut doar jumatate d litru..dar s vede..eu voi incerca zilnic sa mananc salate si fructe..si din a 5 zi incerc si cu orez si carne ..mult suncces..va pup:*

    1
    1

  • Larisa pe 24 Apr 2012, 22:15
    dieta:)

    heloo...am citit cateva comentarii si am vazut ca aceasta dieta cu supa de varza a dat rezultate:)...maine o sa incerc si eu aceasta dieta sper sa dea rezultate...asi vrea sa slabesc cam 15kg...:)

    3
    0

  • bianca pe 23 Apr 2012, 14:54
    diata cu supa de varza

    buna !! vreau sa incep aceasta dieta..chiar astazi merg la cumparaturi..dar...snt mai mofturoasa de felul meu..la mancare..si as vrea sa stiu daca are gust bunicel...

    1
    0

  • laura pe 22 Apr 2012, 16:46
    supa de varza

    Dieta are efect.. de la 63 am ajuns la 58:) dar a venit ... Pastele:) si am ajuns iar la 60! In fine, o tin iar. Pt cei care considerati supa gretoasa, va sfatuiesc ca stoarceti lamaie cand o mancati. E foarte buna asa.

    1
    0

  • Camy pe 21 Apr 2012, 13:03
    supa varza

    Mersi,Alina! deci 7 zile dieta...7 zile pauza...deci in sapt de pauza trebuie sa mananc tot cam aceleasi lucruri. Eu as incerca sa nu fac nicio pauza.

    1
    0

  • alina pe 20 Apr 2012, 18:41
    BUNA CAMY

    TREBUIE SA FACI O PAUZA DE MINIM O SAPTAMANA, IN ACEA SAPTAMANA CARE FACI POUZA AI GRIJA CU CALORIILE ALFEL VEI PUNE KG UNAPOI , EU AM PATIT-O DE PASTE A PUS 3KG CARE LE SLABISEM IN CELE 7ZILE DE DIETA....

    0
    0

  • Camy pe 20 Apr 2012, 16:54
    Dieta cu supa de varza

    Dupa ce am terminat cu cele 7 zile, o pot repeta inca 7 si inca 7 pana ajung la greutatea dorita? sau trebuie sa ma opresc dupa primele 7 zile?

    0
    0

  • alina7394 pe 18 Apr 2012, 15:43
    .

    varza facut salata nu merge ?trebuie numaidecat supa ?

    0
    0

  • carmenita pe 17 Apr 2012, 19:15
    ciorba de varza

    @Alexandra,mai taie din ele da-le dreq :))

    7
    0

  • alina pe 17 Apr 2012, 18:51
    supa de varza

    buna eu am tinut dieta si in 7zile am slabit3kg, iar acum dupa paste lam pus inapoi, deci daca vrem sa fim slabe trebuie sa nu mancam....osa incerc iar sa o tin de maine desi e foarte greu, mi sa urat de varza...de slabit slabim mai mult sau mai putin, dar partea grea e cum sa ne mentinem sa nu le punem inapoi???

    2
    1

  • lari.adela pe 10 Apr 2012, 22:27
    buna

    Am o intrebare:daca tinem aceasta dieta, dimineata ce am putea manca?de maine vreau sa incep,sper sa reusesc.eu f greu dau kg jos.am 1.65 si 70 de kg.astept rasp de la fetele care au inceput aceasta dieta si au ajuns la rezultate bune.

    4
    1

  • isac maria pe 8 Apr 2012, 08:23
    dieta cu supa de varza

    de maine incep si eu acasta dieta foarte eficienta. spun asta pt ca un coleg de servici a mancat o saptamana intreaga tot ce era facut din varza si de la 98 de kg a ajuns la 80. multumesc pt. sfat si sper din toata inima sa functioneze. urati-mi succes mie si eu va urez voua

    7
    0

  • pysycutza pe 7 Apr 2012, 13:58
    bune fetelor

    e a 4a zi dar nu mai pot,prefera sa stau nemancata decat sa mai mananc asa ceva,mi se face rau numai cand ma gandesc la ciorba aia,e buna la gust dar cat sa mai manac k nu mao pot,iar eu nu mananc delok legume,deci pt mn e un chin!!!

    1
    3

  • cristina pe 5 Apr 2012, 14:38
    salutare fetelor

    fetelor cred k este cea mai buna dieta eficienta si usora.Eu am tinu-to si am slabit 5 kg dak nu trisati chias o sa slabiti eu am mancat numai supa legume si fructe nu orez nu carne mie nici nu imi place carnea. Abtitie mare 7 zile nu e mult si inca ceva cand tineti aceasta cura incercati sa nu cumparati in casa alimente care va pot ispiti.BAFTA MULTA

    4
    0

  • alina pe 4 Apr 2012, 18:25
    BUNA FETELOR

    eu sunt a3zi si nu am mai rezistat si am mancat o farfurie de mazere cu costita si un covrig acum imi pare rau sper sa nu fi afectat foarte mult dieta, de dimineata ma simteam foarte rau ametita ...bafta fetelor si intrati sa ma tineti la curent cum va merge voua cu dieta

    3
    0

  • RAMONA pe 4 Apr 2012, 14:16
    CIORBA DE VARZA

    BUNA FETELOR.CU 6 ANI IN URMA AVEAM LA 156 65 DE KG SI M-AM APUCAT DE CIORBA DE VARZA.IN 3 LUNI AM DAT JOS 13 KG.MANCAM CIROBA DE VARZA PLUS FRUCTE,OREZ FIERT CU VEGETA,LACTATE DIETETICE SI SALATE MULTE.DECI SE POATE SLABI FARA SA TE INFOMETEZI SI IN PLUS M-AM MENTINUT 4 ANI.AZI AM INCEPUT-O IAR.REVIN LA SF SAPTAMANII.

    3
    0

  • pysycutza pe 4 Apr 2012, 00:01
    bune fetelor

    akum imi prepar si eu faimoasa supa,care dupa mn e mai mult o ciorba decat o supa!sper sa nu ma ingras dublu dupaia k am mai patit-o si cu alte pastile!o sa va tin la curent cum decurge cura,desi eu nu suport legumele...yac...asta e!bafta fetelor

    3
    0

  • Alexandra pe 3 Apr 2012, 18:09
    Buna!

    Astazi e a 3a zi de cand am inceput "dieta" cu supa de varza. Vreau sa spun ca nu am respectat intocmai aceasta dieta in sensul ca am mancat aproape orice in fiecare zi ( in cantitati nu foarte mari) De exemplu in ce-a de-a doua zi m-am rasfatat cu ciocolata, chipsuri si sucuri acidulate, iar astazi am mancat covrigi, sandvis etc. Insa am continuat sa consum aceasta supa de varza (care, trebuie neaparat sa precizez, este absolut DELICIOASA!). Rezultat: Am slabit 2 kilograme in doar 3 zile. :) Este prima data cand incerc aceasta dieta si cu siguranta o voi mai tine atunci cand este nevoie sa mai slabesc cateva kilograme rapid. Mult succes... si fara ciocolata si chipsuri! :D

    0
    4

  • alina pe 3 Apr 2012, 17:24
    supa de varza

    buna sunt a doua zi si am slabit de la 58,200 la 57,4 am trisat si am baut si cate 2cafele cu zaharina...e greu pentru ca trebuie sa i dau fetitei mele sa manance si imi vine sa gust si eu.....bafta tuturor multa vointa si vom arata bine vara asta!!!

    1
    0

  • Elena pe 3 Apr 2012, 09:30
    Dieta

    Astazi incep si eu aceasta dieta. Spre deosebire de voi, eu am ceva mai multe kg si anume 83.8. Sper sa functioneze! Bafta tuturor!!!

    1
    0

  • geanyna pe 2 Apr 2012, 17:10
    cura de slabire cu supa de varza

    buna fetelor eu am inceput cura de azi si sper sa functioneze,am1,56m 65 kg vreau sa ma tin de dieta cu sfintenie si sper sa slabesc. supa este delicioasa ,mie imi place........deocamdata

    2
    0

  • Ralu pe 2 Apr 2012, 17:02
    Ziua a 2a

    Tin dieta cu supa de varza pentru a 2a oara. Sunt in a 2a zi a dietei, ziua in care avem voie legume si supa de varza. Am pregatit la cuptor dovlecei umpluti cu : ciuperci, ceapa, usturoi si marar. Deliciosi! Bafta tuturor! :-)

    3
    0

  • alina pe 1 Apr 2012, 17:40
    supa de varza

    buna am inceput si eu de astazi aceasta cura cu supa de varza sper sa reusesc sa ma tin de ea am 58,20 si 1,67cm as dori sa slabesc 4-5kg va tin la curent, !!! am voie sa beau cafea?

    0
    0

  • otilik pe 29 Mar 2012, 17:44
    dieta cu supa de varza

    pentru ca ma tem ca ma voi ingrasa la loc si chiar mai mult dupa ce termin cu dieta, o sa mananc in fiecare zi supa de varza ca felul intai si inca ceva, un gratar sau un iaurt sau mai vad eu! am auzit ca se slabeste cu ceaiul de leustean, se bea o cana de ceai seara inainte de culcare,dar cica asta e mai complicat pentru cine lucreaza de dimineata ca nu prea te mai ridici de pe toaleta!

    3
    0

  • anca pe 29 Mar 2012, 16:55
    dieta cu supa de varza

    buna ziua, revin cu vesti bune, chiar daca aseara mi-am facut de cap cu cateva sandwich-uri,biscuiti, turta dulce si vreo 2 eugenii azi dimineata aveam.....surpriza...70 de kg,deci 2 kg in minus fata de ieri,nu stiu cum s-a putut intampla,probabil e mai mult apa insa nu conteaza,asta imi da putere sa merg mai departe,promit sa nu mai gresesc cu nimic pana la sf dietei...deja ma simt mai slaba,hainele care inainte pocneau pe mine acuma intra mai usor, e o senzatie care compenseaza fiecare secunda in care mi-a fost pofta de ceva si nu am putut manca...deci....mergem mai departe,DOAMNE AJUTA!!!

    3
    0

  • anca pe 28 Mar 2012, 22:24
    dieta cu supa de varza

    Aaa,si inca ceva,pt cei interesati...am luat in fiecare zi cate o pastila efervescenta de multivitamine si am baut cafea cu zaharina,(ceea ce am de gand sa fac si in continuare) asa ca nu m-am simtit slabita,ametita sau ceva de genu si cred ca trebuie mancata cat mai multa supa pt. ca multi au tendinta sa nu manance crezand ca asa vor slabi mai mult insa nu e asa...efectul e tocmai invers:nu mananci, te simti slabit,ametesti,etc si ori te lasi de dieta crezand ca iti face rau si dai buzna in ce gasesti mai bun de mancare ori te ambitionezi sa tii in continuare pana ajungi in spital si dai vina pe dieta ca te-a bagat in spital cand de vina esti tu, ca nu ai mancat.Mai bine mananci mai mult un pic si slabesti nu 7 kg intr-o saptamana, ci 3 sau 4 si asa, incet dar sigur ajungi unde iti doresti,decat sa tii drastic cateva zile, sa slabesti 6-7 kg si pe urma sa nu mai vrei nici sa auzi de nici o dieta...e parerea mea,asta nu inseamna ca am si dreptate..fiecare e liber sa faca ce vrea.Va pup pe toti si la cat mai multe kg pierdute

    1
    0

  • anca pe 28 Mar 2012, 22:08
    dieta cu supa de varza

    Buna la toata lumea.Eu am inceput de luni aceasta dieta si sunt multumita.Am slabit aproape 2 kg( aveam 74 kg la 1,73 m si acuma am 72 kg) insa eu am mancat legume si fructe in fiecare zi,pe langa supa...si seara tarziu am mancat supa,legume si fructe pt ca lucrez pana tarziu si nu pot manca mai devreme...insa tot a functionat.Azi insa am dat gres,am mancat cateva sandwich-uri si cativa biscuiti....sper sa nu se vada pt ca de maine am de gand sa continui dieta,si mai strict ca pana acuma.Eu am facut supa din varza rosie(sper ca nu afecteaza cu nimic dietei), 1 ceapa, 2 morcovi ,2 ardei grasi, 200 ml rosii triturate...am fiert-o 25 min la oala de presiune apoi am adaugat vegeta,piper, patrunjel si un pic de bors acru...sincer a iesit foarte buna,chiar mancam cu placere.Am sa mai intru sa va povestesc ce si cum merge, si daca mai tine cineva si vrea sa vb, sa ne sustinem reciproc id meu e anca_paty91(numai pt pers care tin dieta si vor sa vb in legatura cu ea)

    5
    2

  • laura pe 27 Mar 2012, 18:50
    Supa de varza

    Sunt la a doua zi de dieta si deja am calcat pe bec:) In prima zi am mancat mere si supa (care mi se pare buna - neasteptat de buna) , azi in schimb am mancat rosii , un mar si supa de varza:) dar nu cred ca asta va fi o problema. Aveam 63 de kg ieri si azi am 61.5 :) supa de varza e diuretica, si cu asta se lamureste misterul unui kg jumate intr-o zi. Dar mie imi place si imi tine de foame, nu pot manca multa.. desi cred ca ar trebui un pic mai multa. Cred ca va avea efect. Deja nu ma mai simt balonata. Ah.. trebuie sa spun ca beau cafea in fiecare zi.. Chiar si asa cred ca va merge. Eu sunt multumita de ea si cred ca periodic voi introduce supa de varza in meniu.

    1
    1

  • Flory pe 27 Mar 2012, 12:04
    Supa de varza

    Buna am si eu o întrebare .. Doresc sa știu dk pot mânca doar zeama de la supa fără toate cele in ea .. A încercat cineva așa .. Mai are efect ??? Ast răspuns urgent dk se poate.multumesc

    2
    1

  • ana pe 26 Mar 2012, 23:20
    buna

    am tinut si eu cura, sau cel putin am incercat in cea de-a 3-a zi am ajuns la spital unde mi s-a facut o intreaga morala pt ca nu am cerut parerea unui specialist. ce este drept am dat jos 2 kg dar nu cred ca se merita. mi-a fost super foame indiferent de cata supa mancam, era bn 1 ora si dupa iar mi se facea foame si pe langa asta mai era si faptul ca mergeam la toaleta din 5 in 5 minute. poate ca la alte persoane functioneaza dar mie mai rau mi-a facut. acum tin o dieta recomandata de un nutritionist si fac sport(tenis) mai si alerg din cand in cand , nu slabesc repede in ultimele 2 saptamani de abia am dat jos 1,5 kg dar mai bn mai incet si sigur fara sa ajung la spital si fara sa imi pun in pericol organismul. mult succes in continuare.

    0
    0

  • angela pe 26 Mar 2012, 10:31
    dieta cu supa de varza

    buna fetelor am citit comentariiile voastre si abia astept sa incep aceasta cura ,momentan tin o cura de 3 luni care a dat rezultate dar merge foarte greu

    1
    0

  • Raluca pe 26 Mar 2012, 09:57
    da rezultate daca are de unde

    normal ca nu puteti slabi 7 kg daca surprusul vostru de greutate e mai mic de atat, oamenii cu un surplus de 10-15 kg vor slabi mai mult decat cei care au 4 kg surpuls... e absolut logic. Stiu ca uneori 4 kg pot parea o tragedie... dar natura nu tine cont de ideile noastre

    5
    1

  • magdalena pe 18 Mar 2012, 15:33
    dieta cu supa de varza

    buna am incredere in majoritatea pers.care spun ca or slabit eu vreau sa slabesc macar 7 kl. de maine incep doamne ajuta

    2
    0

  • Andreea pe 14 Mar 2012, 22:20
    oare voi da jos sau nu??

    buna ....eu am 1,55 si 64 kg....am vazut aceasta reteta si deci de maine am sa incep si eu....sunt curioasa daca isi va face efecul.......deci ne auzim peste o saptamana .....succes celor care au inceput si care vor incepe...

    1
    1

  • bau pe 14 Mar 2012, 11:33
    deci...

    eu am tinut aceasta dieta asa la sange sa zic asa si am slabit in 7 zile 7 kg . d la 87,5 am ajuns la 80,5 .Deci pentru mine a functionat perfect

    7
    1

  • alina pe 12 Mar 2012, 21:39
    minunata dieta cu supa de varza

    buna tuturor.. vreau sa va spun si eu cateva lucruri despre aceasta dieta.. In primul rand vreau sa va spun ca am 1,64 m si 53 kg si vara trecuta m'am gandit sa urmez aceasta dieta pt a arata bine la mare asa ca o saptamana am tinuto foarte strict suportand o foame infernala si ameteli, senzatie de greata si chiar anemie.La finele acestei saptamani m'am cantarit si slabisem abia 0,5 kg .Dezamagita de rezultatul unei saptamani de chin si foame am sperat sa raman la aceasta greutate insa in timp de 3 saptamani m'am ingrasat 5 kg si plus de asta am suferit dereglari hormonale si o intarziere a menstruatiei de 3 luni :).Asa ca sfatuiesc pe cele care decid sa incerce aceasta 'dieta minune' sa se gandeasca de 2 ori innainte.

    5
    3

  • m pe 12 Mar 2012, 17:05
    supa de varza

    sunt in a 4 a zi si n-am slabit un gram...imi pare rau dar nu la toata lumea functioneaza

    2
    2

  • mihaela pe 12 Mar 2012, 12:34
    dieta

    Buna..am 1.54 si 57kg,de astazi incep si eu dieta cu supa de varza...sper sa functioneze sa pot da jos macar 7 kg

    1
    1

  • flavy pe 12 Mar 2012, 09:51
    lasa-te de dulce

    O sa ti se para scarbos,dar daca vrei sa nu mai mananci asa de multe dulciuri,doar baga-le in gura,savureaza-le,mesteca,dar nu inghiti...scuipa-le!

    2
    2

  • alexandra pe 11 Mar 2012, 20:51
    hmm..

    dupa o gramada de dieta esuate...de maine o tin si eu si ma tin si de exercitii....macar sa ma detoxific..

    4
    1

  • carmen pe 10 Mar 2012, 09:03
    dieta

    spuneti-mi si mie va gog care sant efectele de la supa de varza ca vreau sa incerc si eu si dukan diet e buna dar e lenta .eed1

    0
    2

  • lory pe 8 Mar 2012, 13:18
    buna tuturor!

    sunt in a patra zi si am slabit 3kg si jumatate!!!nici eu nu am crezut ca aceasta dieta va functiona,dar m-am inselat.mi s-a luat de supa de varza,imi este scarba numai cand ma gandesc la ea,dar nu ma las si incerc sa o tin pana la sfarsit.merita sa incercat!!!

    2
    1

  • cris pe 8 Mar 2012, 00:42
    supa de varza

    buna am tinut dieta 1luna jumate si am slabit 18 kg .este f adevarat ca slabesti mai ales in prima zi elimini apa si pe fiecare seara cantarul demonstreaza.dupa ce am terminat dieta am mancat normal iar la 3 luni dupa m am ingrasat dublu.asa ca mai ganditiva odata inainte sa o face ti mai degraba ace ti una sanatoasa si slabiti mai putine kg dar care stiti ca dupa nu se mai pun si este sanatoasa.acum sa nu mai simt mirosul supei.

    2
    2

  • ana pe 7 Mar 2012, 00:20
    dieta

    eu am tinut aceasta dieta cu supa de varza si a avut efect 7kg in 7zile si la cine am dat o la fel ,.dar....dupa cativa ani am reluat o si atunci am patit o ma balonasem f. rau incat am sunat la salvare mi a facut o injectie nu mai stiu ce iar medicul mi a spus sa nu mai folosesc ac. dieta pt. ca slabeste si inima.A mai avut cineva efecte negative?

    3
    3
Pagina « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod