Dieta cu supa de varza

Este dieta in care cu cat mananci mai mult, cu atat slabesti mai mult. Totnu-ti vine sa crezi? E, stai sa afli mai multe. Nu poti manca chiar orice,iar mancarea ta de baza timp de 1 saptamana (atat cat dureaza dieta)va fi supa de varza.

Cum prepari supa de varza?
Alegi cateva cepe potrivite, 2 ardei grasi, 1 varza medie sau 2 mai mici,2 cutii de rosii in bulion, sare si piper dupa gust, 1 cub de knorr,frunza de telina, ardei iute (daca iti place mancarea condimentata)si patrunjel.
Se aseaza toate acestea curatate si taiate intr-o oala cu apa incat sale acopere.
Se fierb 10 minute la foc mare dupa care timp de 2 ore lafoc mic. Se consuma apoi cat mai multa. Tine de foame si este destul degustoasa.

Cum se tine dieta?
Dieta este recomandata a se tine timp de 7 zile, la sfarsitul carora,daca nu ai trisat, poti slabi intre 5 si 7 kilograme.
In prima zi, pe langa supa de varza, mai ai voie sa mananci fructe catde multe doresti si sa bei foarte multa apa plata.
A doua zi combini supa de varza cu legume si apa plata, dar ai grija saeviti legumele precum fasolea, mazarea, cartoful si porumbul.
A treia zi ai voie atat fructe cat si legume.
Si bineintels multa supasi apa.
A patra zi mananci 3 banane si supa. Nu uita de apa.
A cincea zi poti servi 800 de grame de carne de vita sau pui cu supa simulta, multa apa.
In cea de sasea zi poti manca orez fiert pe langa supa cu care te-aiobisnuit deja.
In ce-a de-a saptea zi si ultima de altfel poti manca peste pe gratarsi multa supa.

Daca simti ca pierzi prea mult din greutate in primele zile, intrerupedieta pentru 2 zile si apoi ia-o de la capat.
Este bine sa nu tii aceasta dieta mai mult de o saptamana.
Daca vreitotusi sa pierzi mai mult de 7 kilograme, poti face o pauza de o saptamanadupa care sa o iei de la capat.

Nu mai ramane decat sa-ti uram mult succes.
 

Comentariile 1001-1049 din 1049

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cristinutza pe 19 Iun 2008, 00:29
    dieta

    Salutari tuturor!Am tinut aceasta dieta acum doua saptamani,dupa care o reiau.Am eliminat multa apa,iar grasimile de pe burtica au inceput sa se topeasca.Incredibil de bine ma simt in aceasta perioada,iar sotul meu este incantat si el de magica supa,deoarece noua ne plac foarte mult legumele.Totul e sa vrei.Mult succes acelor persoane care sunt perseverente.Merita "efortul"!

    0
    0

  • Cami pe 18 Iun 2008, 22:19
    dieta

    Buna fetelor, sper sa slabesc si eu macar 3-4kg am 1.70 cm si 64 kg dar am nascut un baietel acum un an si inca mai incerc sa apuc kg-le dinainte 56kg, o sa va spun dupa ce o termin cum a fost, sper sa nu ma ispiteasca nimic.

    0
    0

  • gaby pe 13 Iun 2008, 10:54
    dieta

    Sunt la a 5 a zi , si am respectat dieta numai k am strecurat supa si am folosit decat zeama ,nu am mancat zarzavaturile si nu am intampinat probleme .Pot spune k la mine functioneaza aseara aveam mai putin cu 3 kg .Succes tuturor .

    0
    0

  • adyana pe 12 Iun 2008, 16:37
    diete

    am inceput si eu dieta cu supa de varza intradevar mi se pare o vesnicie o 7 zile! Nu pot manca mai mult de 2-3 farfurii pe zi... Mi se face rau!!

    0
    0

  • adryana pe 12 Iun 2008, 16:34
    diete

    Fetelor, e careva care a reusit sa slabeasca cu dieta daneza de 13 zile ?? as incerca si eu dar problema e ca locuiesc in italia si radacina de telina nu se gaseste aici........ as vrea s-o pot inlocui cu altceva...

    0
    0

  • mara pe 11 Iun 2008, 20:50
    a 3-a zi!

    De ieri imi e f greu sa mananc supa. Mi-e greata de ea. Ieri am mancat f putina si azi deloc. Pur si simplu nu mai pot, doar cand ii simt mirosul mi se face greata. :( Imi pare rau. In schimb am mancat ieri doar legume si azi si legume si fructe. Mi-am facut o salata cu 2 rosii, 1 ardei si un castravate, la pranz si acum, seara, mi-am mai facut una in care am mai pus si putina branza dar fara ulei. Asta e. Dar nu am mancat nimic dulce si nu am baut deloc suc, pana si cafeaua am indulcit-o cu zaharina. Succes!

    0
    0

  • carmen pe 11 Iun 2008, 19:43
    dieta

    varza este plina de vitamine si minerale. Nu ingrasa deloc si ar trebui sa tina de foame. Am tinut si eu regimul mai demult, dar dupa trei zile am preferat sa nu mai mananc deloc.Imi facuse sila de orice,dar mai ales de varza.

    0
    0

  • adryana75 pe 11 Iun 2008, 18:38
    dieta

    am 1.63 si 60 kg. as dori sa slabesc macar 7 kg. sper cu supa de varza sa reusesc chiar daca nu-mi place varza.

    0
    0

  • mara pe 10 Iun 2008, 12:58
    Pentru Gaby

    Eu am pus delikat. Nu o pot manca daca nu e condimentata. Ideea e ca nu e asa de buna sarea pt ca retine apa in corp. Si eu cred ca supa de varza are cel mai important rol in dieta asta. Deci.........Tine alta dieta daca nu poti manca supa1

    0
    0

  • gaby pe 10 Iun 2008, 12:25
    a-2-a zi

    Buna,am si eu o intrebare ,a mai fost pusa dar nu am gasit inca raspunsul ,este permisa sarea la dieta asta se poate pune la supa sare ? Am inceput si eu dieta sunt la a-2-a zi dar nu prea imi place supa ,are ceva daca nu mananc asa multa dar respecta restul dietei ?

    0
    0

  • mara pe 10 Iun 2008, 12:03
    A 2-a zi!

    Azi ma doare capul rau. De aseara ma doare si am o senzatie de foame constanta, oricata supa as manca. Ieri am mancat numai fructe, am mancat cam 1 litru de supa si am baut 2 litri de apa. Azi am mancat de dimineata un iaurt pt ca simteam ca nu o sa pot pleca de acasa. Am luat la mine supa si legume. Si mi-e foame. Am o stare proasta. Daca ma simt la fel de rau in urmatoarele 2 zile, renunt. Aveti grija.

    0
    1

  • mara pe 9 Iun 2008, 12:52
    Prima zi!

    Azi e prima zi de cura. Am facut aseara supa dar nu am avut telina. Credeti ca e o prb? oricum imi voi face diseara din nou cu tot cu telina, dar am vrut neaparat sa incep de azi. Nu e deloc rea la gust dar e un pic cam iute ca am pus si ardei iute. Voi mancati si zarzavatul? Am mancat pana acum 3 banane si 2 mere si am baut jumatate de litru de supa. Imi doresc mult sa slabesc! Va voi tine la curent cu ce se intampla. Succes!

    0
    0

  • flavia pe 7 Iun 2008, 09:56
    am doar 15 ani si vreau sa slabesc

    Nu sunt grasa(asa zic multi),dar nu ma pot obisnui cu ideea k de anu trecut si pana acum mam ingrasat.are ceva dak am doar 15 ani,k nimeni pana acum nu a zis nimic despre ani. dak o sa pot tine dieta .vreau sa o combin cu sport,sa ma dau cu crema anticelulita.vreau si io rasp pe id-u geo_girl93_flavia

    0
    0

  • giulliana pe 6 Iun 2008, 20:08
    foarte multumita...

    ..intradevar face minuni supa de varza,mie mi-au placut dintotdeauna supele de zarzavat...hai sa va spun:eu incep aceasta cura in lunile aprilie-mai si o tin pna la sarbatorile de iarna:mananc in fiecare zi un covrig,apoi la pranz o portie de supa,seara un iaurt...mai beau si o cafeluta dimineata (in fiecare zi),si slabesc in acest interval de timp in jur de 10 gk..ideea e ca in weekend ma rasfat un pic..ceea ce se pare ca organismul se obisnuieste si continui sa scad in kg, fara sa ma anemiez ,fara sa poftesc altele....usor inseamna ca sanatatea mea nu poate fi pusa in pericol.Vreti sa auziti ce se intampla la sarbatori pana in lunile cand incep sa fac iar cura de supa?...simplu :dau jos 10 si pun pe mine 5-6 in acest timp...dar niciodata nu am luat dublu,si daca faceti un calcul ,de la an la an se pare ca pierd garantat pe an 4 kg,ceea ce conteaza foarte mult,la inceputul unei alte cure de supa de varza......bafta fetelor si ambitie cat de multa !!

    0
    0

  • Hostina Alexandra pe 6 Iun 2008, 19:49
    e jale cu kilogramele astea...uf...:))

    Am 1.73 inaltimea si 62 kg acum...am tinut un regim disociat o o sapt,am dat jos 2,5 kg,dupa kre am facut o pauza de o sapt si de luni ma apuc si eu de dieta asta cu supa de varza de kre tot vorbiti voi...sper sa ajung la 55 kg...aaa,eu merg si la sala de fitness si cred k conteaza f mult,asa k fetelor mergetzi si la sala macar de 3 ori pe sapt si dak facetzi febra musculara in primele zile luati o aspirina sau facetzi o baie cu sare mare in apa fierbinte seara.Mult succes si ne auzim la sf sapt viitoare!Pupici!!!

    0
    0

  • alina pe 4 Iun 2008, 16:59
    as vrea sa incerc si eu defapt e prima portie pe ziua de asta asrept dovezi

    eu am tinut de dupa pasti un regim disociat si am dat jos 4 kg ,si acum vad ca stagnez nu mai dau deloc si am hotarat sa incerc si eu aceasta dieta cu supa de varza sper sa dea roade va urez bafta tuturor celor care au curajul sa incerce

    0
    0

  • silv pe 22 Mai 2008, 21:40
    greeu

    am slabit acum un an circa 13 kg si aratam bine ptr inaltimea mea..dar odata cu iarna s`au intors si kilogramele..nuj ce sa mai fac..vreau sa incerc dieta cu supa de varza ....iar...dar cat pot sa mananc din ea..doar de 3 ori pe zi..?ast rasp. :)

    0
    0

  • Natalia pe 19 Mai 2008, 12:57
    e adevarat?

    As dori si eu sa slabesc vreo 5 kg, dar parca nu sunt sigura ca aceasta supa ma va ajuta.De foarte mult timp citesc materiale referitoare la aceasta supa magica, insa tocmai acum m-am decis sa o incerc. Sper sa reusesc, pentru ca imi doresc foarte mult...Pe deasupra mie imi place varza la nebunie...

    0
    0

  • adina pe 17 Mai 2008, 00:08
    multumita

    am incercat si eu dieta cu supa de varza.in primele zile bineinteles ca mia fost foarte greu,dar pe parcurs mia placut.am reusit sa dau jos 5 kg .acum fac o pauza dar maninc doar salate ,gratar piept de pui si multa apa plata.o sa o reiau aceasta cura peste o saptamana.

    0
    0

  • alina pe 11 Mai 2008, 17:15
    despre diete

    Am sa incep si eu acest regim de joi,imi doresc din tot sufletul sa pierd vreo 10kg,am sa va tin la curent in fiecare zi.

    0
    0

  • July:)))) pe 10 Mai 2008, 20:18
    Sper ca va merge!!!!

    Am sa o incep de luni...sper intradevar sa mearga ,desi cred ca e nu e o dieta dificila,luind in consideratie ca e voie sa maninci cit vrei... Succes tuturor!!! :o)

    0
    0

  • Anonim pe 9 Mai 2008, 23:42
    Reteta adaptata (supa de varza facuta crema)

    Iata reteta de supa de varza care circula in Occident. Am adaptat-o putin si iese mult mai buna si este in consecinta mai usor de tolerat: 6 cepe verzi mari 2 ardei grasi rosii 2 cutii rosii in bulion 1-2 cutii pasta de tomate 3 morcovi 1- 15 ciuperci telina (nu stiu daca se gaseste din aceea verde in Romania - daca se gaseste, se pun 5-6 bete / o legatura; daca nu, puneti 2-3 radacini de telina normala) 1/2 capatana varza 2 Linguri vegeta Se poate adauga, sare (can 1/2 lingura), piper si si alte mirodenii care va plac. Daca aveti dificultati in ceea ce priveste gustul supei, sau daca aveti probleme cu stomacul (in sensul ca digera mai greu varza si legumele in general), iata un pont extraordinar: dupa ce totul s-a fiert timp de +2 ore, se strecoara legumele si se paseaza cu un "food processor" (sau un "blender" mai de calitate) pana cand se lichefiaza; apoi se amesteca din nou cu zeama strecurata. Iese ca o supa crema de legume cu gust usor dulceag si putin iute. Regimul functioneaza, intr-adevar! Vei pierde kilogramele promise daca vei tine regimul cu rigurozitate (adica pe langa supa, sa mananci exact ceea ce indica regimul in zilele respective). Nu este un regim de foarte lunga durata ci doar un punct de plecare catre o dieta mai sanatoasa si o viata mai buna. Bafta!

    0
    0

  • Pupi pe 8 Mai 2008, 21:09
    incredere

    Dieta cu supa de varza imi place cel mai mult pentru ca e mai rebela. Pentru mancacioase: puteti manca oricat si tot slabiti {supa, bineinteles}. Dar, incercati si putina miscare. Ajuta. Pentru doamna care se teme de ameteli si de stari de rau: am auzit si eu si m-am interesat. O doamna a ajuns in coma la spital pentru ca a mancat supa de varza. dar doamna nu a respectat nici reteta de supa si nici regimul alimentar din timpul dietei.A auzit ca slabeste cu supa de varza, a cumparat o varza, a fiert-o fara sa mai puna nimic altceva, nici macar sare, si a baut zeama goala pana a luat-o salvarea.Deci, supa n-are nci o vina ca a fost ea tontolica. Mancati cu incredere ca nu va face rau. O sa va simtiti excelent. Eu am tinut trei luni fara intrerupere si nu mi-a venit rau. M-am oprit eu cand ma-m prins ca nu mai slabesc, dar nici nu ma ingras. Saptamana urmatoare am mancat normal si am mai slabit1 Kg. Asa ca.......succes!

    2
    0

  • Kynga pe 1 Mai 2008, 12:48
    supa de varza

    Buna, am citit cateva experiente in legatura cu supa de varza. eu tot timpul doream sa slabesc. am si reusit acum de doi ani. Dar!!!!!!!!!!!!!!! aveti multa grija sa nu intrati in cercul vicios al dietei cu supa de varza. Chiar e foarte buna cura de slabire. Doar ca eu nu m-am oprit dupa o saptamana ci am mancat supa de varza timp de o jumatate de ani si am slabit enorm de mult.Amajuns sa am 39 kg, ceeace e deja foarte putin si pentru o inaltime de 155 cm. Fiind atunci adolescenta mi-am incurcat sistemul digestiv, am avut probleme cu ciclul menstrualDupa un an am revenit dar m-am si ingrasat mult, din cauza ca am inceput sa mananc normal ca ma saturasem de a manca doar un singur meniu. Dupa ce m-am ingrasat iara m-am apucat de supa de varza, dar imi era greata de ea si n-am putut continua mai mult decat 3 zile. Acum de un an m-am hotarat sa ma abtin sa nu mananc dezordonat. Am inceput sa mananc sanatos, dar sa nu exclud dulciurile cand mi-e pofta de ele. Mananc salate, chiar si salata de varza cruda, in loc de sucuri beau doar apa sau ceai verde, mananc si carne fiarta, si cereale cu iaurt de fructe doar dimineata, si foarte multe fructe. Astfel, reusesc sa-mi mentin silueta. Din cand in cand mai mananc supa de varza. Eu va recomand pe langasupa de varza sa schimbati si modul de viata si sa introduceti in alimentatie cat mai multe legume, fructe, salate preparate sanatos. Si sportul ajuta foarte mult. Supa de varza dupa mine e cea mai eficace cura de slabire, dar dupa ce nu o mai mancam trebuie avut foarte mare grija ce mancam si cand. Bafta

    0
    0

  • diana pe 30 Apr 2008, 23:08
    chiar tine???:-s

    ideea este ca vreau sa incerc si eu sa tin aceasta dieta cu supa de varza dar nu sunt sigura daca rezultatele sunt satisfacatoare?Chiar poti slabi 4 kg pe sapt??Ar fii supet!!as vrea sa slabesc cam 24 de kg...sper sa reuses!!intrebarea mea este:daca o tin asa strict strict slabesc pe bune??ideea este sa mananci cat mai multa supa sau e vrajeala??pls raspundeti mi pe id ul s_a_sinucis_musca_bhuey

    0
    0

  • csilla pe 23 Apr 2008, 21:13
    am sa incerc si eu

    buna seara ...ma numesc csilla si am 21 ani, am 1,69 cm.si m-am cam ingrasat un pic ... (cu vreo 4 kg) an 57kg , am citit reteta de mai sus ..si comentarile voastre ...si m-ati convins sa incer aceasta reteta ...chiar dupa pasti ...asa ca vb dupa pasti ...sa va spun rezultatul final ...

    0
    0

  • gabitza pe 17 Apr 2008, 19:24
    merita efortul!!!!!

    fetelor si eu am inceput dieta cu supa de varza sunt deja in a-4-a zi am dat jos pana acum 2 kg sper la mai multe kg in minus pana la sfarsitul saptamanii,dupa care saptamana viitoare o sa tin un regim de intretinere adica fara dulciuri,si fara mancat in exces. eu zic ca e super. e un efort mai marisor dar merita.

    0
    0

  • roxy pe 12 Apr 2008, 17:53
    Merita incercata!!!

    E super fetelor,am tinuto anul trecut si am slabit..acum o incerc din nou.Bafta la toate!!!

    0
    0

  • mery pe 10 Apr 2008, 10:14
    :-S

    eu am pus si zeama d la o lamaie are ceva?

    0
    0

  • me pe 9 Apr 2008, 21:42
    :D

    este vreo problema daca in supa de varza am pus un os cu ...ceva carne..:))...normal carnea nu o manan doar pt aroma:D!! astept raspuns !! multumesc anticipat!

    0
    2

  • mery pe 9 Apr 2008, 19:49
    :D

    yuhuu azi mam apucat si eu d aceasta dieta si pot s zic k supik e destul d bunutza si miroase bn .am mai incercat kteva diete dar nu leam tzinut pana la capat asa k nau avut niciun efect sunt foarte curioasa d rezultatele pe care le voi obtine... chit k slabesc doar 2 kg merita s o tzin numai d dragul unei liniute in minus la cantar .nu sunt f grasa am 60 d kg si 1.70 dar mi s pare k sunt grasa pt k mam ingrasat in iarna de la 50 la 60 si vreau s revin la forma normala .ne vedem peste o saptamana s va spun rezultatele. pupic BAFTA LA SLABIT fetelor:*:*:*

    0
    0

  • rebeca pe 1 Apr 2008, 16:22
    it's brilliant

    he,,,,,si eu am tinuto akm 3 ani si am slabit intro luna 20 kg...pana akma am mancat normal (in limita posibilului fara exagerari) si mam ingrasat de at doar 5 kg (dupa 3 ani).... eu zic cai super....(nu este dieta magica sa le faca pe toate, pt celulita trebuie SPORT, exercitii; nu tre sa te fortezi iti ajunge poate 15 min in fiecare seara); din cauza ca nu puteam sa beau apa pt ca imi era greatza de la un timp am folosit suc de lamai in ea ;).. 1 lamaie pe zi e de ajuns (ca sa nu faci acid la stomac )... cine o tine...imposibil sa nu aiba rezultate ;) good luck

    2
    0

  • aly pe 31 Mar 2008, 13:03
    ......

    o sa incep shi eu de maine aceasta dieta dar o sa beau shi ceai de urzica are ceva??

    1
    0

  • Carmen pe 29 Mar 2008, 07:39
    sfat

    fetelor,incercati,eu am tinut anul trecut si incep si acum,e normal dupa sezon de iarna sa pui pe tine,rezultatele sunt vizibile,cca 6 kg,fara gimnastica si 10 cu gimnastica,exercitii simple ptr picioare,fese si abdomen,o jumatate de ora,nu mai mult,apoi ma mai asez din cand in cand cu crema anticelulita de la nivea,dar sunt creme de tot soiul,nu neaparat nivea,la masaj nu pot spune prea multe,nu ma tin de ea asa cum ar trebui,dar zic eu ca are si ea un rol destul de important,in principiu,asta am vrut sa va spun,aceasta dieta e super buna,,,,mult succes

    1
    0

  • mihaela pe 28 Mar 2008, 09:45
    dieta

    buna, sunt in a 3-a zi si nu stiu daca am slabit dar ma simt mai bine :) insa seara mie o foameee... si m-am cam saturat de atata supa mananc de trei ori pe zi dar nu cred ca ar fi deajuns. Insa voi continua. Imi spune cineva daca as putea inlocui apa cu ceai de musetel fara zahar? pentru ca nu pot sa beau mai mult de un pahar de apa pe zi (nu am dupa ce):)

    1
    0

  • madalina pe 27 Mar 2008, 16:38
    Nu am slabit

    Sunt in a 4 zi ... si nu simt ca am slabit, hainele imi vin la fel:(( .....Nu pot sa inteleg de ce?

    0
    1

  • iuli pe 26 Mar 2008, 15:01
    dieta cu supa de varza

    am incercat si eu anul trecut, dar sincer mi s/a parut groaznica.....eu care nu sunt o mofturoasa, am aruncat-o. acum cititnd ceea ce atio scris toate, ma bate gandul sa o reincerc, poate totusi am gresit undeva, am omis cea, daca spuneti majoritatea ca e gustoasa..... adevarul e ca ma tot gandeam ca nu e prea sa natoasa...dar totusi am sa incerc.......spor la slabit

    0
    2

  • mihaela pe 23 Mar 2008, 12:20
    supa de varza

    Buna fetelor m-am intors cu vesti noi.Intradevar in urma acestei cure pe care am terminato ieri am slabit 4Kg nu a fost chiar greu de tinut pt asa cum v-am mai spus mie imi plac mult supele.Totusi nu prea as mai recomanda astfel de diete ele ne fiind sanatoase si practic cu ele nu pierdem grasimea nedorita si masa musculara.Eu va recomand cartea doamnei doctor Mihaela Bilic care o sa va ajute sa aveti o viata sanatoasa si lipsita de masa adipoasa catrea se numeste "Traiesc deci ma abtin" am descoperito si eu in urma cu cateva zile si pot spune ca deja mi-a schimbat parerea despre ceea ce inseamna dieta. VA DORESC SUCCES SI CAT MAI PUTINE KG

    1
    1

  • denisa pe 22 Mar 2008, 18:30
    o dieta super!

    luni o sa fie prima mea zi de cura!eu deja am inceput de saptamana asta sa elimin painea,grasimile,dulciurile etc.am mai tinut dieta asta si a dat rezultate dar dupa trebuie sa aveti foarte multa grija cum va alimentati!fara paine,grasimi,dulciuri,prajeli etc.bafta fetelor!!!

    0
    0

  • deea pe 20 Mar 2008, 22:14
    :D

    de maine incep si eu aceasta dieta despre care am auzit multe...ba ca nu are gust bun ba ca e urat mirositoare...nu-i adevarat,in seara asta am preparato si e chiar buna si miroase normal...sper ca peste o saptamana sa vin cu vesti bune...eu aceasta dieta o combin si cu electrostimularea pe care o voi incepe poimane...poop

    0
    0

  • livia pe 20 Mar 2008, 18:43
    Dieta

    Buna! tin si eu aceasta dieta de 4 zile, la sfarsit am sa va anunt cat am slabit. dar oricum nu pot sa fiu un etalon, pentru ca la mine nu merge slabitul cu nimic. oricum multa bafta si aveti grija de sanatatea voastra

    0
    0

  • sweet_kiss pe 19 Mar 2008, 11:58
    supa de varza

    am auzit tot felul de comenturi pe baza acestei supe, o voi incerca s eu si o sa va spun dupa 7 zile exact daca am mai slabit sau nu, dar eu nu inteleg de ce se zice totusi k poti ameti sau sa te simti foarte rau? daca este asa atunci cred k este mai bien sa faci o pauza si dupa aceea sa o reiei. De azi o voi incerca si eu si sunt foarte optimista :)

    0
    0

  • mihaela pe 13 Mar 2008, 19:27
    supa de varza

    de luni o sa incep si eu aceasta dieta pentru mine nu pare a fi dificila pentru ca imi plac supele foarte mult am sa revin cu rezultatul in urma curei sper sa merite

    0
    0

  • carmen pe 12 Mar 2008, 13:59
    supa de varza

    de azi incep sa fin aceasta cura cu supa de varza si am incredere in rezultate...o sa revin peste o saptamana si o sa spun parerea mea sincera...adik dak sunt multumita sau nu si dak merita sa o tineti fetelor!!

    0
    0

  • flori pe 12 Mar 2008, 08:41
    supa de varza

    Dieta cu supa de varza este singura care a dat rezulate rapide in cazul meu si m-am simtit extraordinar in timpul dietei.Am slabit 4,3 kg intr-o saptamana si sunt multumita pe deplin.Consider ca orice femeie hotarata sa slabeasca trebuie sa o incerce macar o data. Este un regim detoxifiant excelent si sanatos, daca se consuma fructe si legume diversificate si proaspete

    1
    0

  • Diana pe 10 Mar 2008, 10:46
    Supa de varza

    hmm e okay scapi de kg dar nu scapi de grasime, elimini doar apa din muschi. Dar daca dupa dieta incepi sa mananci fara paine dulciuri zahar grasimi animale, si putin, multe salate apa si o tii asa cam 2, 3 sapt ( de fapt ar fi bine sa devina un mod de viata mancatul sanatos) va garantez ca veti scapa de grasime :) astea sunt fazele slabitului. Eu m am apucat de azi cu supa asta apoi sapt viitoare mananc cum am spus. Va doresc succes fetelor , slabiti in primul rand pentru sanatatea voastra :*

    0
    0

  • daniela pe 7 Mar 2008, 18:58
    sigur

    am mai incercat sa o tin o data dar nu am putut dar am sa o incerc din nou ca acum vine vara...celor care o tin le doresc succes ci la cat mai putine kg ...poop

    0
    0

  • grausor pe 7 Mar 2008, 18:08
    voi incerca si eu

    mai greu de baut atata apa. Nu am inteles ce sa fac cu legumele :fasole ,mazare etc

    0
    1

  • Andie pe 2 Mar 2008, 09:58
    Dieta

    Da, e o dieta care merita tinuta. Intr-adevar pierzi kilograme, dar aveti grija cum mancati dupa dieta. Riscati sa le puneti inapoi :P

    0
    0
Pagina « 16 17 18 19 20 21 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod