Dieta cu supa de varza

Este dieta in care cu cat mananci mai mult, cu atat slabesti mai mult. Totnu-ti vine sa crezi? E, stai sa afli mai multe. Nu poti manca chiar orice,iar mancarea ta de baza timp de 1 saptamana (atat cat dureaza dieta)va fi supa de varza.

Cum prepari supa de varza?
Alegi cateva cepe potrivite, 2 ardei grasi, 1 varza medie sau 2 mai mici,2 cutii de rosii in bulion, sare si piper dupa gust, 1 cub de knorr,frunza de telina, ardei iute (daca iti place mancarea condimentata)si patrunjel.
Se aseaza toate acestea curatate si taiate intr-o oala cu apa incat sale acopere.
Se fierb 10 minute la foc mare dupa care timp de 2 ore lafoc mic. Se consuma apoi cat mai multa. Tine de foame si este destul degustoasa.

Cum se tine dieta?
Dieta este recomandata a se tine timp de 7 zile, la sfarsitul carora,daca nu ai trisat, poti slabi intre 5 si 7 kilograme.
In prima zi, pe langa supa de varza, mai ai voie sa mananci fructe catde multe doresti si sa bei foarte multa apa plata.
A doua zi combini supa de varza cu legume si apa plata, dar ai grija saeviti legumele precum fasolea, mazarea, cartoful si porumbul.
A treia zi ai voie atat fructe cat si legume.
Si bineintels multa supasi apa.
A patra zi mananci 3 banane si supa. Nu uita de apa.
A cincea zi poti servi 800 de grame de carne de vita sau pui cu supa simulta, multa apa.
In cea de sasea zi poti manca orez fiert pe langa supa cu care te-aiobisnuit deja.
In ce-a de-a saptea zi si ultima de altfel poti manca peste pe gratarsi multa supa.

Daca simti ca pierzi prea mult din greutate in primele zile, intrerupedieta pentru 2 zile si apoi ia-o de la capat.
Este bine sa nu tii aceasta dieta mai mult de o saptamana.
Daca vreitotusi sa pierzi mai mult de 7 kilograme, poti face o pauza de o saptamanadupa care sa o iei de la capat.

Nu mai ramane decat sa-ti uram mult succes.
 

Comentariile 101-150 din 1049

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexandra pe 22 Nov 2012, 11:31
    Dieta

    Buna fetelor! Am si eu o intrebare, se poate tine dieta asta si pe timpul alaptarii?

    4
    4

  • ileana pe 20 Nov 2012, 12:19
    kg.Minus

    Buna fetelor! Am inceput si eu cura cu supa de varza! am incercat foarte multe diete au dat rezultate ,slabeam cam 3 kg. pe luna dar diata asta face minuni sunt la a 5 zi de dieta si am slabit 3 kg. mananc de 4 ori pe zi supa cu tot cu legume apa multa ,sper sa mai slabesc macar 2 kg am sa fac o pauza de 2 saptamani si am sa reancep multa vointa va doresc !Va pup

    1
    5

  • Cristinik pe 20 Nov 2012, 03:11
    ...

    Buna tuturor! Sunt de parere ca orice dieta functioneaza atata timp cat respecti regulile cu strictete. Si eu am consumat acum ceva timp supa de varza, si da , chiar am slabit. Si inca o chestie, dieta ar trebuii imbinata cu sport. Dar dupa ce reusiti sa slabiti nu va apucati sa consumati tot felul de tampenii si continuati cu sportul. Bafta!

    4
    1

  • ada pe 16 Nov 2012, 12:16
    sfat

    fetelor va dau un sfat: dati toate legumele pe razatoare inclusiv varza si puneti mai multe rosii si ardei. schimba gustul foarte mult. bafta.

    5
    0

  • supita de varza pe 15 Nov 2012, 19:11
    vreau sa slabesc

    buna seara fetelor,vreau sa incep si eu mine dieta cu supa de varza,sper sa o pot tineeee,o sa ma ambitionez ff tare si o sa reusesc.:>:>cei care au tinut aceasta dieta dupa o saptamana ati mancat normal sau cu strictete???va-ti mai ingrasat?(astept un raspuns)multumesc frumos,o seara buna in continuare!

    1
    0

  • ioana pe 13 Nov 2012, 22:18
    supa de varza

    buna seara fetelor.am inceput si eu aceasta dieta cu supa de varza sunt in a doua zi si m am cantarit azi de dimi.cand am vazut cantarul nu mi venea sa cred.minus un kg...in numai o zi..pffff.de abia astept sa vad rezultatul final.cei drept am cam trisat dar sper sa fie bine.va pup revin cu amanunte

    0
    0

  • mihaela pe 13 Nov 2012, 10:24
    supa de varza

    e foarte buna supa de varza eu sunt in a doua zi de regim si am slabit 1kg bafta tuturor

    2
    0

  • Maria pe 13 Nov 2012, 10:16
    Dieta cu supa de varza

    Buna eu ca sa nu mi se para scirboasa am adaugat putin bors sau zeama de varza acra si este foarte buna asa nu ai nici un fel d greata akm depinde d gustul fiecaruia. Va doresc mult succes

    0
    0

  • Rodrigo pe 11 Nov 2012, 10:00
    Ce contine

    Cei ce ati slabit mai mult , ati putea sami dati/sau sa de dati niste informatii pretioase, adika ardeiul iute este verde sau rosu sau capia ,ce legume ati mai combinat si cum ati facut sa nu vi se para scarboasa supa ? Cei ce merg la liceu/scoala ,ar terbui sa ia vitamine, sa nu lesine pe acolo ? etc. poate ne informeaza cineva cu toate informatiile ? Multumesc eu de maine ma apuc .

    0
    0

  • euuuu pe 24 Oct 2012, 09:49
    Cum a functionat la mine:

    Va salut sunt baiat, 1.72 inaltime si 75 de kg si am gasit aceasta dieta la intamplare, mentionez ca n-am tinut o dieta niciodata pana acum ... sunt la a treia zi si am dat jos 3 kilograme deja ... iar asta ma ambitioneaza sa ma tin pana la ziua 7. Pe langa ce scrie mai sus eu am mai adaugat mici "artificii" pe langa dieta si functioneaza de minune. 1. Respect dieta cu strictete ... fara paine...fara gustari fara nimic in plus de cea ce este enumerat mai sus. 2.In loc de apa beau toata ziua ceai verde ... cat e ziua de lunga ...FARA ZAHAR ... nu`mi place gustul...dar 7 zile nu mor 3.Dimineata 25 de abdomene + 25 de flotari (flotari nu cred ca trebuie la fete :) ) 4.Seara din nou 25 de abdomene + 25 de flotari 5.Seara 20 min de alergat Toatea astea combinate la un loc ... la mine functioneaza ... sper sa dau jos 5 kg in aceasta saptamana. Tot cea ce am enumerat mai sus le`am inceput Luni ... pana acum nu alergam nu faceam abdomene si asa mai departe ... In concluzie dieta plus putin efort fizic face minuni. Va salut

    2
    0

  • Cristina pe 15 Oct 2012, 20:16
    foarte gustoasa

    supa de varza e foarte buna,ma simt usoara dupa ce o mananc,si parca intruna as manca..am citit undeva ,pe un site,ca e bine ca dimineata sa facem si putin sport,1 min alergat(asa pe loc),1 min genoflexiuni,si o sa ne simtim mult mai bine,pe altul am citit ca nu e bine sa faci sportvoi ce credeti?.Azi am inceput dieta cu varza,vreau sa slabesc doar 7 -8kg,am 69 de kg,si 1 75.Va doresc succes

    6
    0

  • andreea pe 11 Oct 2012, 14:16
    am sa incerc si eu

    am sa incerc si eu aceasta dieta mi se pare grozava sper sa functioneze si la mine :) multumesc pt idei

    4
    0

  • Dragos pe 1 Oct 2012, 19:03
    Vreau sa slabesc!

    Salut. Sunt baiat, ma cheama dragos am 14 ani, 1.68 si 74kg. Vreau sa slabesc si eu cu supa asta de varza. De azi o sa incep sper ca sa slabesc intr-o saptamana 5-6kg cu supa de varza + efort fizic!

    4
    1

  • yulia pe 26 Sep 2012, 12:58
    la aceasta dieta , depind mai multe aspecte

    ciorbita este f buna .... daca stiti sa o gatiti, se condimenteaza cu piper negru pentru gust , se pune delicat de legume sau gaina dupa gust , se serveste cu toate legumele fierte , am citit la cnv ca bea doar zeama, gresit, trb sa mananci tot, de 3 -4 -5 ori /zi daca simti nevoia sa mananci, si puneti verdeata de care aveti , merge cu orice , -eu personal am mancat timp de 7 zile si sunt multumita , -4 kg, cred ca se exagereaza cand se spune 7kg in 7 zile , poate cu mult sport , dar nu toti avem acest timp la dispozitie, si inca ceva fetelor , nu la toata lumea reactioneaza , daca vreti sa grabiti metabolismul se spune ca ardeiul iute face minuni; important este sa ne mai luam si dupa medici, daca mancam dupa ureche ......., stiti si voi ce se poate intampla,.... SUCCES TUTUROR !!

    3
    0

  • Irina pe 25 Sep 2012, 14:37
    supica

    Sunt interesata si tentata sa incerc si eu supica dar acum alaptaz nu stiu sigur daca este bine sa tin acum dieta dar o sa incerc si revin cu alte comentarii.

    2
    1

  • felicia pe 22 Sep 2012, 11:38
    shit

    tin aceasta dieta de 2 saptamini, nu maninc nimic absolut inafara de supa, si de ce e indicat aici, si nici un rezultat, cum am avut 55 kg asha shi le am...sunt dezamagita..

    0
    0

  • julia pe 13 Sep 2012, 20:34
    ciao

    se poate bea o cafea cu lapte degresat dimineata?eu fara cafea nu functionez bine toata ziua hehehe...aceasta dieta am mai tinuto acum vreo 6 ani cei drept doar 5 zile si am slabit 4 kg.De maine o incep iar si sper sa nu o mai intrerup...

    5
    1

  • Bianca pe 27 Aug 2012, 18:09
    este in regula?

    este in regula daca mananci dupa 18 supa sau alimentele care iti sunt permise? si nu m-am lamurit,cate portii de supa pe zi trebuie mancate?

    4
    0

  • Andreea.a pe 27 Aug 2012, 16:37
    imi pun toate sperantele in supa asta ...

    heiiii....am vazut si mesaje incurajatoare dar si mai putin incurajatoare referitoare la dieta asta...asa ca m-am hotarat sa o tin si eu, de maine :))....am mai incercat eu sa o tin acum un an dar nu am putut, mi se facea rau de la varza...ei, sper ca de data asta sa fie altfel si sa reusesc.... o sa revin, sper cu un mesaj de incurajare si sa spun ca supa a avut efect ! :)

    10
    1

  • Alexandra pe 26 Aug 2012, 13:43
    dieta -supa de varza

    de cate ori pe zi se mananca supa de varza?

    4
    0

  • Lavinia pe 22 Aug 2012, 18:49
    Dieta

    buna!am tinut si eu dieta o saptamana si tin sa va anunt ca sunt foarte multumita,am slabit 4 kilograme!(nu am trisat deloc...)e adevarat ca in cea de a sasea zi m-am simtit foarte ametita dar cand am vazut cantarul nu a mai contat nimic!va urez bafta tuturor!

    2
    0

  • petruta pe 20 Aug 2012, 22:25
    naspa

    Zeama imi place dar legumele nu.este prima zi si ma simt cam ametita,nu am putere.sper sa reusesc macar 2- 3zile

    5
    1

  • Cata pe 20 Aug 2012, 11:57
    cum mananc supa

    @Petruta: supa trebuie mancata inclusiv cu legumele din ea, combinatia de legume + fibrele pe care le contin te fac sa slabesti, de aceea este si diuretica , si organismul consuma mai multe calorii pt o o digera decat caloriile pe care le are supa :-) @Lavinia: in primele doau zile trebuie sa mananci cel putzin de 3-4 ori pe zi! dupa primele 2-3 zile poti manca o data pe zi! @ Cristina:eu o mananc inclusiv cu ardei iute, lamaie si piper. Uneori o acresc cu bors! in loc de cubul knorr de care zice toata lumea :-)

    0
    0

  • petruta pe 19 Aug 2012, 20:05
    cum mananc supa

    Vreau sa stiu cum mananc supa?cu legume sau doar zeama?

    2
    0

  • shara pe 16 Aug 2012, 09:16
    Ciorba de varza

    Buna fetelor :) Si eu vreau sa incep de maine dieta cu varza...sper sa reusesc sa nu trisez :| ; azi ma pregatesc cu muuulta apa si putina manacare (salate, legume si ciorba de legume) ; urati-mi bafta! :) va puuupic :P

    4
    0

  • mihaela pe 14 Aug 2012, 21:20
    ziua 2

    Buna. Am tinut dieta 10 zile si am slabit 6 kg. Am facut pauza 5 zile si am reluat de 2 zile. Ma simt foarte bine. Pastilele pentru slabit sunt o prostie, nu dau niciun rezultat, am incercat si pe cele care substituie supa de varza si pe cele care substituie otetul de mere si multe altele dar se pare ca supa 'naturala' e mult mai buna. Bafta!

    5
    0

  • Lavinia pe 12 Aug 2012, 14:48
    dieta

    de cate ori mancati pe zi din ciorba?

    7
    1

  • Iulia pe 9 Aug 2012, 20:35
    Buna ziua

    Eu ma folosesc de dieta asta de aproximativ 2 ani.Mereu da rezultate excelente.E foarte buna.

    1
    3

  • Saiboata pe 9 Aug 2012, 03:27
    dezamagita

    Buna fetelor,sunt atat de dezamagita,am cumparat pastile slim intense gold nutrition ,de la plafar si sunt la a 10 si de inghitit capsule cate 8 pe zi si nu am dat nici un gram jos,cred ca o sa incep si eu cu supa de varza sa merg paralel cu pastilele astea,poate slabesc si eu am 62 de kg,problema nu este ca sunt eu rotunda,doar ca sunt mamica a 2 copii,si nu pot spune ca de la nastere am facut burtica,primul copil am fost tot timpul slaba timp de 10 ani cand ma-m decis sa fac si al doilea copil,dupa nasterea copilului am realizat ca am ramas cu burtica,am mai dato eu jos prin infometare dar adevarul este ca mananc numai noaptea ca atunci am si eu timp de mine.Sper sa reusesc sa dau jos macar 5 kg pana pe 25 august cand are fratele meu nunta,nu vreau sa se uite ;lumea la mine si sa spuna,VAI DRAGA ESTI IAR GRAVIDA,PARCA AI AVEA TRIPLETI:)).Deci trebuie sa slabesc neaparat.Revin cu noutati

    3
    0

  • Mona pe 8 Aug 2012, 14:48
    mie imi prieste dieta! o recomand!

    eu sunt in a 3a zi de dieta si ma simt mult mai usoara! merg des la baie.. pt ca supa e diuretica de la varza si ceapa. sincer, eu am tinut dieta asta de 2 ori si de fiecare data mi-a mers. de aia ma ambitionez de fiecare data sa o fac ca la carte! data trecuta aveam 72kg si am ajuns la 66kg intr-o saptamana. Si dupa o saptamana de pauza (in care am mancat sanatos.. salate, carne, lapte, evitat prajeli si multa paine) m-am cantarit si aveam tot 66kg! Sincer, mie imi prieste ..plus ca imi place supa si ador fructele, legumele.. iar cand ajungi la a 3a zi deja iti e mult mai usor.. corpul iti cere mancare sanatoasa. E drept ca imi e pofta de altele, dar cum stiu ca dieta o sa mearga doar daca o tin strict, nu gust nimic. O recomand, dar aveti grija sa nu o tineti prea mult timp fara pauza.. incercati sa obisnuiti corpul incet incet cu mancarea normala si sanatoasa.. Multa bafta tuturor!!!

    4
    0

  • Cristina pe 30 Iul 2012, 17:19
    buna

    Supa se poate acri cu putina lamaie? sau se poate manca si cu ardei iute?

    0
    3

  • alex pe 24 Iul 2012, 13:42
    supa de varza

    Am sa fac nota discordanta dat fiind faptul ca sunt .. cred..singura persoana de sex masculin de pe acest post ..dar in fine... ideea e ca am tinut dieta asta timp de 7 zile si am slabit aprox tot atatea kg. din punct de vedere al cator kg sunt date jos este o dieta f buna insa treb multa ambitie pt ca la un mom dat ti se acreste de cea supa si o sa tanjiti dupa o amarata de felie de paine unsa cu margarina si sare grunjoasa. e f important ca dupa incheierea dietei sa pastrati supa de varza cel putin la o masa pe zi(de regula mancam seara la 6-7) asta minim o saptamana iar apoi sa mancati light. de ce spun astea? organismul trebuie sa aiba timp sa inteleaga ca aceasta e noua greutate si daca reveniti imediat la mancare normala din automatism acesta face rezerve imediate de grasime tocmai pentru ca se panicheaza ca va fi privat din nou. si deci...nu doar dieta conteaza ci si cum procedati in perioada imediat urmatoare.eu am 1.88 si am slabit de la 85 la 78 si m am mentinut.succes fetele;)

    10
    0

  • Livia pe 10 Iul 2012, 13:13
    Intrebare.

    Am o intrebare, conteaza ordinea in care se mananca aceste alimente? :D

    6
    1

  • Dora pe 8 Iul 2012, 19:43
    dieta

    ce parere aveti de o dieta cu supa de varza si iaurt, combinata?

    2
    0

  • alina pe 4 Iul 2012, 19:14
    dita supa de varza

    Fetelor eu deja am 2 saptamini dupa dieta am dat jos 3 kg in 5 zile dar puina ce inapoi nu am pus bine ma mai urc pe cintar din cind in cind si la masa nu mnarelaxez foarte tare adica ma mai gindesc ce si cit maninc

    0
    0

  • ilie rodica pe 27 Iun 2012, 19:38
    supa de varza

    de 2 zile tin si eu acest regim si beau ceai de obezitat dar parca nu se vede mare lucru sua nu-mi dau seama trebuie sa mai treaca ceva timp

    1
    0

  • Amalia pe 26 Iun 2012, 21:38
    raspuns rapid...

    dupa terminarea dietei ma ingras la loc?????? [raspuns rapid va rog cele care ati tinut-o]

    0
    3

  • mona pe 25 Iun 2012, 15:39
    nik!

    tinut dieta doar 5 zile, fara a da jos mai mult de 1kg!!!...dezamagire totala....m-as lasa de ea, dar ieri am facut o oala de supa noua si ar fi pacat sa o arunc :) asa ca mai pap putina supa, dar cred ca nu mai tin dieta completa, cel putin la mine n-a dat rezultate...eu oricum mancam putin :(...bafta celor care inca o tin.....

    1
    0

  • elena pe 20 Iun 2012, 22:22
    supita

    buna fetelorr.am revenit ..azi sunt deja la a doua zi de cura si e ff okk am deja doua kg minus,va jur,,este adevarat faza e ca dupa ce maninc supa ma simt ff balonata apoi imi trece ,,dar la kg se cunoaste ..am trisat putin cu legumele fierte,am pus ceva ulei de masline ca altfel erau gretoase ,,si in rest e bn apa din abundenta..de moment sunt fff multumita,,ahhh si supa am mancat-o cu usturoi ,ca e viata mea ,,o sa revin cu comentarii va pup si multa incredere ,,nu trisati si n-o sa va para rau..

    2
    2

  • mona pe 20 Iun 2012, 18:31
    UPDATE!

    am inceput dieta, de azi, miercuri :)...sunt la capitolul "de facut supa minune".....interesant e ffff groasa, adica am putin lichid...in ce "cazan" tb facuta ca sa ma asigur ca imi ramane si ceva lichid? :)..pare buna...mai greu cu mancatul doar al fructelor...tentatia e mareeeeeeeeeeeee....revin cu alte noutati zilele urmatoare.....

    0
    0

  • alina pe 20 Iun 2012, 11:26
    supa cu varza

    Buna fetelor eu am tinut dieta drept ca nu toate 7 zile doar 5 dar oricum am slabit 3 kg si sunt multumita pentru ca nu m-ai vreau sa maninc si nu mai am atitea gusturi ca inainte si vreau sa mai incerc peste o saptamina sa tin tot macar 5 zile poate mai dau vri-o 3 kg

    0
    0

  • ioana bizau pe 19 Iun 2012, 23:53
    supa de varza

    ma tot gandesc,oare nu este prea mult 800 gr de carne??? o sa incerc si eu,chiar vreau sa slabesc o leaca...o sa revin cu comentari dupa o saptamana...eu stiu una si buna,trebuie neaparat sa ai si bunavointa...

    1
    0

  • mona pe 19 Iun 2012, 11:37
    e supa sau ciorba?...

    de azi vreau si eu sa tin cura asta minune...sunt disperata sa dau jos cat mai rapid (sa fac impresie buna, in 2 sapt plecam in vacanta)...dar sunt confuza, e supa sau ciorba, adica se acreste cu sare de lamaie sau nu? iar telina folosita radacini sau frunze?...

    3
    0

  • elena pe 18 Iun 2012, 22:29
    supita ...

    buna fetelor..de maine incep si eu aceasta dieta sper sa-mi functioneze am nevoie urgent de ea..am citit pe aici si cred ca e destul de miraculoasa insa depinde de fiecare organism..la fiecare persoana functioneaza diferit..mie sper sa-mi fie de ajutor va pup si o sa revin suucces

    3
    3

  • Mihai pe 18 Iun 2012, 01:44
    Draga Bucatareaso

    Daca ma chinui sa mananc aceasta supa de varza si nu slabesc ne suparam:)) Sper macar sa fie gustoasa Apropo se poate baga si PAINE la o portie de Supa?:D

    3
    2

  • alina pe 15 Iun 2012, 10:16
    supa cu varza

    Fetelor nu faceti prostii sa tineti dieta asta mai mult de o saptamina ca ia face minuni dar nu trebuie de tinut mult dupa ce dai jos 5-7 kg trebuie de facut o pauza cu reducere la mincare si multa miscare

    0
    2

  • alina pe 15 Iun 2012, 09:46
    supa cu varza

    Am uitat sa spun cit am slabit, am dat jos 1.5 kg eu cred ca e normal mai mult nici nu-mi trebuie ca nu vreau sa slabesc chear brusc, nustiu poate azi am sa incerc sa mai includ si vrio suta de grame de brinza degresata daca nu am sa pot rezista tentatiei Dar referitor la cele 800 gr de carne si 500 gr de orez eu cred ca e cam mult dar am sa vad

    0
    0

  • alina pe 15 Iun 2012, 09:43
    supa cu varza

    Eu am inceput dieta acum doua zile azi e atreia zi, nu am trisat de fel inafara de o gura de pine in a doua zi si in a trei8a zi de dimineata iar o gura de pine, ca tre imi era pofta

    1
    0

  • Kira pe 11 Iun 2012, 15:18
    dieta

    ok, prima zi de dieta a trecut ... am trisat, nu am rezistat tentatiei si am mancat cateva linguri de pireu, o bucatica de carne si cateva napolitane + 4 boluri de supa si 4 mere : rezultatul e = 700de grame in minus fata de cand m-am cantarit cand am inceput dieta; azi sunt la supa + legume, insa, iarasi am trisat ... deja :) am mancat o bucata de pizza si o gogoasa + legume, de fapt mi-am facut o salata cu de toate ... mi-a mai ramas supa, pe care o voi manca dupa masa. Sunt curioasa maine daca am mai dat ceva jos, ca sincer, nu pot rezista unor mici tentatii, cel putin sa iau cateva bucatele macar :) Bine, acum, sincer, nu am de dat multe kg jos, de aceea cred ca si ambitia nu e suficient de mare; imi tot zic mereu ce-i 4 -5 kg in plus ... vom vedea in continuare, numai bine !

    0
    3

  • Lucia pe 10 Iun 2012, 15:35
    Supa de varza

    Buna,de azi incep si eu dieta...Am 1,60 si 68 kg si trebuie sa ajung neaparat la 58 de kg sa am greutatea cat decat normala...Si nici dupa cate comentarii am citit la toata supa asta de varza nu pot sa cred ca se poate slabi...sper sa reusesc sa dau si eu cateva kg jos,sper din suflet...

    1
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 7 8 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod