Dieta cu pepene roşu: cum să slăbeşti rapid 5 kilograme

Felii de pepene rosu

Pepenele roşu, recomandat în curele de slăbire


La fel ca orice alt aliment, pepenele roşu este recomandat pentru slăbit în asociere cu un plan alimentar echilibrat. Unii specialişti susţin că pentru detoxifierea corpului se poate consuma doar pepene roşu timp de 1-2 zile, însă nu este o dietă de urmat pe termen lung, ci trebuie să incluzi alimente sănătoase din toate grupele alimentare, consumând pepenele pe post de gustări, mic dejun sau în locul dulciurilor procesate din comerţ.

Cel mai bun moment pentru a fi consumat este dimineața pe stomacul gol sau la distanță de 1-2 ore față de alte alimente.

 

Ce presupune dieta cu pepene roşu?


Poţi să scapi de 5 kilograme dacă incluzi în cadrul unei diete sănătoase şi pepenele roşu. În prima parte a dietei este recomandat ca timp de 1-2 zile să consumi doar pepene roşu, care hidratează corpul şi are un efect puternic de detoxifiere.

De asemenea, el furnizează fibre care vor menţine senzaţia de saţietate.

Poţi să-l transformi şi în suc, mixând bucăţile de pepene roşu în blender. Reţine că într-un pahar cu suc de portocale sunt 110 de calorii, un pahar cu suc de mere are în jur de 120 de calorii, în vreme ce aceeaşi cantitate de suc de pepene roşu aduce sub 50 de calorii.

Un truc pentru a folosi pepenele roşu ca să scapi de kilograme este acela de a consuma câte o felie de pepene înainte de fiecare masă principală, deoarece acest lucru te va determina să mănânci mai puţin, reducând astfel porţiile.


Optează pentru pepenele roşu de fiecare dată când îţi este poftă de ceva dulce, deoarece fibrele şi dulceaţa lui îţi vor satisface nevoia de dulce.

Astfel că după ce ai consuma 1-2 zile doar pepene este recomandat să incluzi şi alimente sănătoase în meniul tău, iar pe parcursul a două săptămâni vei reuşi să scapi de 4-5 kilograme.

La micul dejun poţi să optezi pentru pepene roşu, iar la gustarea de dimineaţă să incluzi un iaurt grecesc pentru a asigura un aport de proteine şi saţietate.


La masa de prânz alege carne slabă şi salată sau legume înăbuşite. În cazul în care eşti vegetariană poţi că înlocuieşti carnea cu leguminoasele, precum mazărea, lintea, fasolea sau năutul care furnizează proteine.

La cină consumă 2-3 felii de pepene, însă ai grijă să nu-l consumi foarte târziu pentru a nu-ţi întrerupe somnul din cauza efectului său diuretic. Încearcă să urmezi acest regim timp de 1-2 săptămâni. În locul sucurilor carbogazoase consumă ceai verde neîndulcit pentru a intensifica arderea grăsimilor.

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • FLORENTINA pe 4 Aug 2016, 12:08
    FITO SPRAY

    AM FOLOSIT 5 STICLUTE DE FITO SPRAY NU AM DAT JOS NICI UN KILOGRAM

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod