Dieta cu incarcatura glicemica scazuta Holford

"Nu imi este niciodata foame, am o energie incredibila si am slabit 10 kilograme in doua luni."(Sheila Williams)

Aceasta carte este o lucrare de referinta in domeniu, dieta oferindu-va metoda de slabire (sistemul Fatburner) cea mai rapida, cea mai usoara si cea mai sigura, care va ajuta sa va cresteti nivelul de energie, sa aveti o piele mai sanatoasa, o stare de spirit imbunatatita si concentrare sporita. Veti descoperi care sunt alimentele indicate pentru dumneavoastra. Odata ce veti citi aceasta carte, veti intelege de ce Sistemul Fatburner este strategia de top pentru pierderea in greutate si pentru intretinere.

De asemenea, veti gasi in aceasta carte retete si meniuri delicioase, si usor de realizat pentru a va bucura de sistemul Fatburner.

Urmand dieta recomandata de P. Holford va veti invinge poftele, va veti bucura de mese delicioase, veti putea alege dintr-o mare varietate de alimente energizante. Aceasta dieta este sigura si usor de urmat, incluzand un plan nutritional cu suplimente pentru a va spori energia si a va scadea apetitul.

Structura:

Partea intai cuprinde descrierea in linii generale a dietei Holford, aratandu-se ca este fundamentata stiintific, este sigura si usor de urmat, pentru ca dumneavoastra sa scadeti in greutate, sa aveti o piele sanatoasa, o dispozitie si o concentratie mai bune.


In partea a doua se explica cele cinci chei principale ale dietei Holford, care se aplica atat la copii, cat si la adulti, si cum sa deosebiti dumneavoastra alimentele bune de cele interzise.

Partea a treia va spune exact ce aveti nevoie pentru a urma dieta Holford, raspunzand la intrebarile pe care le-ati putea pune dumneavoastra.

In partea a patra veti gasi retete si meniuri recomandate de Patrick Holford, iar in partea a cincea veti descoperi beneficiile ascunse ale dietei Holford.

 

Poti cumpara cartea "Dieta cu incarcatura glicemica scazuta Holford" de Patrick Holford, aparuta la Editura All de pe site-ul www.metropolis.ro la pretul de 39.90 RON.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod