Dietă: 6 alimente care topesc instant grăsimea. Slăbeşte inteligent!

Zmeura conţine substanţe care te ajută să dai jos kilogramele nedorite. Descoperă ce alte ingrediente au un efect spectaculos asupra siluetei!
Zmeura, uleiul de cocos presat la rece şi conopida sunt câteva dintre alimentele care nu trebuie să-ţi lipsească din dietă atunci când vrei să slăbeşti. Acestea împreună cu alte câteva ingrediente de bază topesc grăsimea şi te ajută să ajungi mai repede la greutatea corporală dorită.

Bineînţeles, că aceste alimente care fac minuni trebuie consumate în cadrul unei alimentaţii sănătoase, hipocalorice pentru a ajuta metabolismul să ardă mai multe calorii.

Iată ce alimente trebuie să ai în dietă dacă vrei să slăbeşti:

1. Zmeura


Este bogată în fibre şi are puţine calorii. De asemenea, conţine o anumite substanţă care s-a demonstrat că topeşte grăsimea în studiile efectuate pe animale.
În plus, este o sursă bună de antioxidanţi care te feresc de inflamaţii în corp şi stimulează arderea grăsimilor.


2. Uleiul de cocos presat la rece


Grăsimile sănătoase sunt esenţiale în procesul de slăbire. Dacă le alegi pe care care trebuie, evitându-le pe cele saturate şi trans (carnea roşie, uleiurile hidrogenate) vei slăbi mult mai uşor, explică specialiştii. Corpul tăui are nevoie de grăsimi sănătoase pentru a digera mâncarea şi a absorbi substanţele esenţiale.
Nu consuma mai mult de 6-8 linguri cu ulei de cocos presat la rece pe parcursul zilei. Îl poţi folosi în locul untului obişnuit, precum şi în smoothie-uri de fructe şi verdeţuri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod