Dietă. 5 trucuri ca să faci un smoothie delicios de fiecare dată

Nu orice combinaţie de fructe, legume şi verdeţuri poate să fie una câştigătoare. Descoperă unde greşeşti şi cum să prepari această băutură cu multiple beneficii pentru sănătate

De exemplu, ştiai că atunci când adaugi kiwi în smoothie acesta poate să fie înţepător pentru anumite persoane? Sau că atunci când vrei să obţii o băutură cremoasă nu trebuie să foloseşti numai lactatele, ci există şi multe alte soluţii?

Acestea sunt doar câteva dintre problemele cu care probabil te-ai confruntat. Iată câteva dintre trucurile de bază pentru ca să te asiguri că vei face de fiecare dată un smoothie delicios:

1. Redu cantitatea de zahăr


Dacă îţi place să combini foarte multe fructe în smoothie-ul de la micul dejun este de preferat să nu mai adaugi zahăr, miere de albine sau sirop de agave. Fructele au deja un conţinut mare de fructoză (zahărul lor natural) şi nu este necesar să îndulceşti băutura mai mult pentru a evita excesul de zaharuri.

2. Adaugă la fiecare smoothie proteine


Acest lucru va conferi consistenţă şi saţietate pentru o perioadă mai lungă de timp. Poţi să optezi pentru iaurt grecesc, lapte de soia, tofu, seminţe de cânepă, seminţe de chia sau nuci caju.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod