Detoxifiere de zahăr în 10 zile. Ce să mănânci în fiecare zi?

Detoxifierea de zahăr te ajută să slăbeşti, să mănânci sănătos şi să scapi de toxine. Dacă nu ştii ce să mănânci în aceste zile, poţi să te inspiri din sugestiile noastre.

Zahărul stă la baza celor mai grave boli de care este afectată în prezent omenirea. El face ravagii în corp şi împiedică buna funcţionare a tuturor organelor. Cu cât vei consuma mai mult zahăr rafinat cu atât funcţiile pancreasului vor fi mai afectate, declansând reacţii în lanţ care se răsfrâng şi asupra altor organe.

Un consum excesiv de zahăr intoxică celulele şi favorizează formarea tumorilor canceroase.

"Atunci când mâncăm alimente pe bază de zahăr sau făină albă - alimente cu o valoare glicemică foarte ridicată - nivelul de glucoză din sânge se măreşte cu rapiditate.
Imediat, corpul eliberează o doză de insulină pentru a da posibilitate glucozei să intre în celule. Secreţia de insulină este însoţită de eliberarea unor altor molecule numite IGF, al căror rol este de a stimula dezvoltarea celulelor. Pe scurt, zahărul hrăneşte ţesuturile şi le face să se dezvolte mai rapid. (...) În prezent, cunoaştem faptul că aceste creşteri ale nivelului de insulină şi IGF stimulează, în mod direct, nu numai dezvoltarea celulelor canceroase, ci şi capacitatea lor de a invada ţesuturile învecinate",
explică dr.
David Servan-Schreiber în cartea sa "Anticancer".

Ca să reduci consumul de zahăr şi să faci o cură de detoxifiere de zahăr, iată ce trebuie să mănânci în aceste 10 zile:

1 din 11

Ziua 1

Mic dejun: Toast cu unt de arahide natural, felii de banană şi seminţe de chia

Prânz: Un bol cu quinoa, năut, varză kale/spanac, pui la grătar, zeamă de lămâie, sare şi piper

Gustare 1: Iaurt grecesc fără grăsimi cu felii de portocală

Gustare 2: Morcovi şi un măr

Cină: O jumătate de dovleac copt şi făcut spaghete cu furculiţa plus sos de roşii, ciuperci, spanac, ulei de măsline, pui şi mozzarella

Desert: 1/2 porţie de mango congelat, 1/2 porţie de afine congelate.

MAI MULT DESPRE: dieta, sanatate, detox, detox zahar
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod