Detoxifiere de zahăr: cele mai bune trucuri oferite de un nutriționist

Știi că ai cam exagerat cu dulciurile în ultima vreme și ai vrea să scapi de pofta constantă care îți dă târcoale? Află care sunt soluțiile nutriționiștilor ca să faci o detoxifiere de zahăr!

Cred că ai constatat deja că regula este una destul de simplă, însă foarte dificil de urmat. Practic, cu cât consumi mai des zahăr, cu atât poftești mai mult la el! Astfel că este un cerc vicios din care îți este foarte greu să ieși dacă nu ai o voință de fier. Dacă vrei să faci o detoxifiere de zahăr, există câteva trucuri pe care nutriționiștii le recomandă, însă trebuie să te pregătești pentru că nu va fi deloc ușor dacă ești mare consumatoare de dulciuri.
Primele zile sunt mai dificile, însă 


Detoxifiere de zahăr: cele mai bune trucuri oferite de un nutriționist

1 din 10

Elimină din dietă alimentele procesate

Ca să scapi de pofta de zahăr trebuie să elimini din dietă alimentele procesate și dulciurile din comerț. Soluția este una radicală, deoarece doar în acest fel vei reuși să scapi de această dependență. ”Nu mai consuma zahăr. Cu cât mănânci mai puțin, cu atât vei reduce pofta de dulciuri”, explică Elissa Goodman, un nutriționist citat de byrdie.co.uk 

Dacă vei înlocui alimentele procesate cu cele integrale, proaspete și cu valoare nutrițională ridicată vei constata că în decurs de câteva 4-5 zile se va diminua și pofta de dulce. Astfel că dacă vrei să faci o detoxifiere de zahăr trebuie să tai de pe listă toate alimentele procesate și să reziști eroic 5 zile ca să scapi de această dependență.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod