Deserturi delicioase

Crema de cirese (30 portii) Ingrediente
 
1 pahar cu zahar
2 linguri cu unt
1/4 lingurita cu sare
1/3 pahar cu lapte
1 pahar cu bezele
1 pahar cu cirese maruntite
1 pahar cu ciocolata maruntita
1 pahat cu unt de arahide
1 pahar cu arahide maruntite
 

Mod de preparare

  • intr-un bol se amesteca zaharul, untul, sarea si laptele;
  • apoi, bolul este pus la foc mediu timp de 5 min si se amesteca sa nu se lipeasca;
  • dupa care se adauga bezele si ciresele tocate;
  • amesteca pana cand ingredientele s-au topit si s-au omogenizat;
  • amestecul este turnat intr-o tava in care a fost pusa o foaie pentru copt;
  • se introduce la cuptor timp de 5-10 minute;
  • intr-un alt recipient se topesc la foc mic bucatile de ciocolata in untul de arahide, unde se amesteca continuu;
  • dupa ce s-au topit se adauga arahidele tocate marunt;
  • la sfarsit este turnata si aceasta compozitie in tava;
  • apoi tava este bagata la frigider pentru 2 ore;
  • cand s-a racit suficient taie prajitura in bucati mici.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alina pe 8 Sep 2009, 22:28
    alina_2009@yahoo.com

    mi separe cam complicat de preparat...:-?

    0
    0

  • manuela pe 21 Dec 2007, 09:49
    Negresa cu caramel

    E super, copiii mei au fost incantati doar cand au vazut foto...o voi face cu gandul la voi si va urez multa sanatate, daruri frumoase si multe realizari. LA MULTI ANI!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod