Cura de slabire prin regim alimentar

Consumul alimentar zilnic al unei persoane este intre 2000 - 2500 decalorii, dar in timpul unor activitati sporadice grele, ratia alimentarapoate sa creasca. Dieta bazata pe calcularea continutului de calorii alalimentelor este si ea eficienta daca stiti ce si cum sa mancati.

Hidratii de carbon reprezinta 50 - 60% din valoarea globala aratiei. Acestia se gasesc in special in paine (50%), orez, macaroane,cartofi fierti (20%), legume colorate rosu sau galben (10 - 15%), legumecolorate verde (5%), fructe (de la 20% cum sunt strugurii, perele),la 10 si chiar 5% in mere, visine, portocale, grapefruit. Deosebit debogate in hidrati de carbon (80 - 99%) sunt dulceturile, mierea, zaharul,unele prajituri.

Lipidele in alimentatia normocalorica reprezinta 25-30% din valoareacalorica a ratiei. Obligatoriu o treime trebuie sa fie de natura vegetala(uleiuri), acestea avand un rol protector impotriva colesterolului dinsange si a asterosclerozei.
Grasimile animale nu trebuie excluse total,deoarece ele nu sunt foarte importante in asimilarea unor vitamine cavitamina A si vitamina E.

Proteinele reprezinta 13 - 16% din ratia zilnica alimentara, din careobligatoriu 50% trebuie sa fie de natura animala (lapte, carne, oua)deoarece numai acestea contin asa numitii aminoacizi esentiali carelipsesc sau nu sunt in proportii optime in proteinele de natura vegetala(ciuperci, fasole, orez). In medie, necesarul zilnic de proteine secifreaza la un gram pe kilocorp, respectiv o persoana are nevoie de60-70 grame de proteine zilnic. Carnea si derivatele, cascavalul,branzeturile, contin circa 20% proteine, iar celelalte alimente inproportii mai reduse.

Alimentatia normocalorica presupune si un aport suficient de vitaminesi saruri minerale pe care il aduce in mod normal un consum pe zi decirca 0,6 kilograme fructe diverse si 0,5 kilograme legume.

Cura de slabire necesita un plan care trebuie respectat:
- putem ca la inceputul curei de slabire sa actionam numai pe factorulalimentar, dar treptat trebuie sa introducem si cel de-al doilea factor:cresterea efortului fizic.
Se poate proceda si invers, important fiinda asocia cele doua metode.
- din punct de vedere alimentar, cura de slabire se realizeaza prin asanumitul regim hipocaloric (cu mai putine calorii decat normal).
- de regula, grupele alimentare in regimul de slabire sunt diferite caproportii fata de regimul normocaloric:
hidratii de carbon (glucidele) se reduc mult, deoarece semetabolizeaza rapid si au o putere calorica mare (1 gram glucide= 4 calorii). Painea, pastele fainoase, orezul, cartofii,se consuma in cantitate mai mica, iar la zahar si produselezaharoase se poate chiar renunta. Totusi, o cantitate de 150 -200 grame de hidrati de carbon este necesara pentru "arderea"celorlalte alimente in organism. Se vor prelua hidratii de carbondin legume si fructe;
lipidele (grasimile) se reduc pe cat posibil deoarece au cea maimare putere calorica (1 gram = 9 calorii). Se vor evita alimenteleca slanina, svaiterul, smantana, frisca, untul, untura, maioneza,alunele, nucile, arahidele, deoarece sunt cele mai bogate inlipide;
proteinele se consuma in cantitate mai mare decat in alimentatianormocalorica (1 gram = 4 calorii).
Ele sunt indicate deoarece,pentru digestia si metabolizarea lor este necesar un surplusde energie fata de celelalte alimente, asa numita actiune"dinamica specifica". Carnea slaba de vaca, vitel, pasare,peste, ouale fierte, branza degresata, urda, se pot consumaad-libitum (pe saturate) mai ales in cazul unei cure de scurtadurata. Dintre vegetale, mai bogate in proteine sunt orezul,ciupercile, fasolea.

Medicii recomanda, in cazul unui regim de slabit, consultarea valorilorcalorice si continutul in principii (glucide, lipide, proteine) alalimentelor. Cu cat regimul este mai hipocaloric, cu atat se slabeste maimult, dar regimurile severe de regula sunt suportate numai de persoanetinere si absolut sanatoase, adeseori necesitand repaus la pat un timp,dupa care se creste valoarea calorica a ratiei si se asociaza si efortulfizic.

In regimul de slabire are importanta si frecventa servirii meniului. Serecomanda 5-6 mese pe zi, fara consum de alcool, exces de sare, sosuri.Uneori, pierderea in greutate stagneaza si persoana care urmeaza cura deslabire descurajata, poate crede ca a pierdut cauza.
In realitate estevorba de un proces de retentie tranzitoriu si lupta trebuie continuata. Lainceputul curei de slabire se pierd usor cateva kilograme, dar daca nuse persista si, mai ales, nu se apeleaza si la efortul fizic, reapareo ingrasare si mai intensa.
 

Comentariile 51-100 din 125

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • deea pe 3 Feb 2010, 20:23
    heeelp!

    buna,sunt deea,am 18 ani,cu o inaltime de 1.71 dar am 71 de kg.de mic copil am fost plinutza,dar akm am 2 ani de cand ma chinui sa slabesc.vara slabesc..k xce om,dar dupa o perioada de timp ma ingras imediat la loc.m'am saturat ca toti colegii de la liceu sa se rada de mine,si sa ma simt eu complexata de faptul k eu nu imi pot pune o rochie.prietenele mele au un corp de invidiat iar eu ma simtaiurea.in plus,banuiesc k ultimul meu prieten m-a lasat din cauza ca si'a gasit una mai "buna".va rog frumoos am nevoie de ajutor sunt k nervii la pamant din cauza asta.salutari

    2
    0

  • dana pe 31 Ian 2010, 09:19
    slabire rapida si de durata

    salut.sunt dana,am 30 ani,si 2 nasteri prin cezariana.prima data cand am ramas insarcinata in martie 2006 aveam 49 kg.am pus in timpul sarcinii 28kg dar dupa ce am nascut am dat kg jos relativ repede. a doua oara cand am ramas insarcinata ,in ianuarie2009 ,aveam 50kg.si am mai luat pana am nascut 15kg.am 4luni si jumatate de cand am nascut si nu pot sa scad sub 63kg.am cerut parerea unui obstetrician in legatura cu ex.pilates si mi-a recomandat sa mai astept pt ca nu e de glumit cu uterul cicatricial.capsulele de slabit nu sunt o optiune pt mine.mai bine grasa si sa am par pe cap decat slaba si cheala...ce ar trebui sa fac? vi se pare prea devreme o cura de slabire?

    0
    0

  • cristina pe 29 Ian 2010, 18:29
    hello

    fetelor nu daca vreti sa slabiti nu incercati dietele minune,ideal e sa slabiti 2-3 kg pe luna si dupa nu se mai pun la loc.eu la 19 ani aveam 1.65 si 86 de kg iar dupa cura de slabire(fara paine dulciuri grasimi) dar cu acrne,branza degresata, fructe multe si apa multa am reusit sa slabesc frumos aproappe 20 de kg.e un vis implinit sa vad ca imi pot cumpara haine si ca incep sa ma plac asa cum sunt desi nu sunt slaba.bafta in diete!

    0
    0

  • bianca pe 20 Ian 2010, 16:22
    helppppp

    buna.sunt bianca si am 12 ani si tata tot imi spune sa slabesc,am fost si l medic mia dat regim dar a fost prea mult sa mananc atat intro zi.am incercat sal tin dar am slabit 3kg in 7 zile iar acum am pus inapoi va rog sa ma ajutati cu un regin va rog plzzzzzzzzz.Daca aveti idee va rog sa mi la prezentati pe id acesta bia_deea_rbd va rogg ajutatima :*:*:*:*:*

    0
    0

  • nutritionist pe 17 Ian 2010, 00:09
    SOLUTII EFICIENTE CONTRA OBEZITATII

    GRATUIT, cei mai buni nutritionisti te vor invata cum sa-ti echilibrezi dieta si-ti vor recomanda personalizat cele mai eficiente solutii in lupta impotriva obezitatii. Programarile se fac la numarul de telefon – 0756.387.060. ramona_lica@yahoo.com

    0
    0

  • lya pe 9 Ian 2010, 18:57
    alimentatie sanatoasa

    Eu am tinut o cura de slabire care a dat rezultate foarte bune am slabit 10kg intr-o luna jumatate si nu am mai pus la loc dar tin cura in continuare... Dimineata la ora 7 mananc o felie de paine cu o feliuta de muschi file si o leguma, la ora 10 un iaurt fara grasimi sau un fruct,la ora 13 friptura cu salata si orez,la ora 16 iaurt sau fruct,la ora 19 doua polonice de supa sau mamaliguta cu branza,la ora 21 beau un pahar cu lapte.mai fac si 45 min de miscare....nu e greu de tinut trebuie doar ambitie...sper sa va ajute, multa bafta!

    0
    0

  • matasa marcela gabriela pe 3 Ian 2010, 02:05
    vreau sa slabesc

    imi doresc foarte mult sa slabesc dar nu mai stiu ce metoda sa aplic.am incercat cu tot felul de pastile si ceaiuri am dat milioane de lei pe ele dar degeaba,slabeam 3-4kg si puneam dublu innapoi.nu mai stiu ce sa fac pentru ca nu mai am incredere in nimic.sunt complexata din cauza kg in plus si de multe ori deprimata.imi doresc foarte mult sa slabesc .va rog dati-mi un sfat,un regim ceva.va rog ajutati-ma

    1
    0

  • bogdan pe 1 Ian 2010, 20:22
    scaderea caloriilor

    eu am avut 120 kg in urma cu 3 ani de zile,acuma am slabit,ma simt f bine,si ca sa ma mentin mi-am calculat un regim caloric,si un meniu creat de mine Prima zi-mic dejun -6.25 g biscuite gullon 24 calorii si 150 g iaurt zuzu 0.1% grasime 47 calorii pranz-100 g piept pui gratar(131 calorii ,60 g paine neagra prajita -133 calorii,salata de cruditatii-total calorii 315 calorii -cina-200 g mere golden-98 calorii A 2 zi-mic dejun-supa piept pui 150 ml-60 calorii -pranz-2 covrigi vechi ,3,4 zile-uscati-50 g-160 calorii,150 g iaurt zuzu 0.1% grasime-207 calorii -cina-200 g mere golden A 3 zi-mic dejun-6.25 g biscuite gullon,150 ml iaurt zuzu 0.1 % grasime -pranz-urda 60 g-86 calorii,paine neagra prajita 60 g-133 calorii,salata cruditati-305 calorii -cina -200 g mere golden Cam asta e meniul meu,in rest mai mananc peste,carne slaba de pui

    0
    0

  • Maria pe 21 Dec 2009, 20:55
    bruciakal

    si eu am folosit bruciakal. nu am slabit pentru ca din cate stiu eu nici nu e un produs pentru slabit, ci care te mentine desi poti mananci fara probleme. cel putin asa s-a intamplat la mine. mi-am mentinut greutate fara sa fac vreun sacrificiu

    0
    0

  • dora pe 16 Dec 2009, 23:43
    mai usor

    Eu te sfatuiesc sa incerci Bruciakal , este un produs natural care ajuta la slabit si la controlul greutatii prin reducerea absortiei de grasimi

    1
    0

  • Ana pe 15 Dec 2009, 00:18
    Cura de slabire

    Tare mult mi`as dorii sa slabsc si nus tiu cum parka e alcumva cand cineva ma ajuta sau ma sfatuiete in privinta tinerii curei de slabire...ca parka ma incurajeaca poate ma ajuta cineva :( va rog...

    0
    0

  • Emilia pe 11 Dec 2009, 08:52
    Cura de slabire prin regim alimentar

    Servus !Am citit cu mare interes acest articol si toate comentariile facute !Si eu, am incercat in repetate rinduri sa slabesc desi , am doar citeva kg. in plus .Singura reteta care a dat rezultate in cazul meu ,este urmatoarea ,"minus mincare,plus miscare " Va rog sa incerca-ti Succes!Emilia -Sibiu.

    0
    0

  • dumitru oana pe 13 Nov 2009, 09:07
    rabdare

    eu am reusit sa slabesc 21 kg din ianuarie pana in noiembrie, am 41 ani, am nascut 2 copii si am avut la 1,64 cm 106 kg.acum am ajuns la 85 kg si vreau sa mai slabesc.am renuntat la dulciuri, la sucuri ( beau numai apa plata) si la paine.chiar daca mananc la orice ora vad ca regimul meu pana acum a functionat.trebuie multa rabdare si incredere.va urez multa bafta si la kg putine.

    0
    0

  • andre3a pe 7 Nov 2009, 18:58
    puteti slabii usor

    eu am 44 k si 1,62 m,am fost si eu candva plinuta dar am slabit rapid cu un regin foarte simplu"nu am mai mancat paine absolut de loc.chiar si ciorbele le mancam fara.si nu combinati cartofii pai cu friptura.in rest evitati grasimile si cam atat

    0
    0

  • sgg pe 29 Oct 2009, 21:22
    ajutor:)

    hy all am 15 ani fac rugby de vreo 3 ani si cv am 1.70 si 73 de kg vreau sa slabesc 5 kg cum fac..:( va rog loati-ma in serios

    0
    0

  • all_dany pe 27 Oct 2009, 22:29
    slabire

    buna,sunt cristina,tot timpul am fost mai plinuta ,am slabit acum din cauza unor probleme de sanatate,ar trebui sa mai slabesc dar as vrea sa fie in urma unui regim.va multumesc.

    0
    0

  • violeta pe 22 Oct 2009, 11:23
    slabire

    bunà,sunt violeta,am 35 ani,1,64 inàltime si 76kg.de anul trecut pinà acum,m-am ingràsat 16 kg(in august 2008 aveam 60 kg) si nu stiu ce sà mai fac. am incercat si capsula de slàbit,dar am intrerupt pt cà mà simteam ràu(aveam o stare ciudatà si dureri de cap).và rog sà mà ajutati,as vrea sà slàbesc màcar 10-12 kg. multumesc anticipat!

    0
    0

  • claudia pe 17 Oct 2009, 00:43
    slabire

    buna ma numesc claudia am 23 de ani si 73 de kg. va rog frumos sa ma ajutati cu o reteta ca as dori sa slabesc 13 kg. sunt ca satorita si mie rusine cand se uita sotul meu la mine . va rog frumos

    0
    0

  • alexandra pe 16 Oct 2009, 19:10
    vreau s slabesc si eu

    buna sunt alexandra am 23 de ani 1.75 si 95 kg si vreau neaparat s slabesc.Pana s raman insarcinata aveam 75kg si dupa ce am nascut am ramas cu 95kg.Va rog s m ajutati sa slabesc.C sa fac dati_mi si mie o solutie.multumesc.

    0
    0

  • cristina pe 13 Oct 2009, 00:18
    as vrea foarte mult sa slabesc

    buna sunt cristina am 35 de ani 1.70 si 85kg, va rog sa ma ajutati si pe mine sa tin un regim sa pot sa mai slabesc si io cat se poate, ce sa fac? va rog mult sa ma ajutati.. multumesc

    0
    0

  • mihaela pe 4 Oct 2009, 14:18
    sos

    Salut sunt Mihaela am 26 de ani 1.60m si am 63 kg.AM NASCUT IN URMA CU 10 LUNI pana sa ramin insarcinata aveam 66kg am luat 11kg in timpul sarcinii.Sunt multumita de kg date jos dar as mai dori sa dau citeva macar 5kg.Va rog ajutati-ma am tinut tot felul de diete si am ajuns la 60kg dar in scurt timp am ajuns iar la 63kg.Ce sa fac?Va rog mult dati-mi o solutie.

    0
    0

  • mihaela pe 3 Oct 2009, 22:15
    vreau sa slabesc sos

    salut sunt mihaela 29 de ani1.69 si am ajuns sa cinteresc 83kg desi am un an si doua luni de cind am nascut nu am mai reusit sa slabesc inainte aveam 69 kg peste o saptamina sunt mireasa nu miam cunparat nici rochia si nu am invitat mai pe nimeni de cite ori ma uit in oglinda ma speri logodnicu meu nu spune nimic direct dar in truna bate apropouri va rog sa ma ajutati am nevoie de un regim va vrog

    0
    0

  • andreea pe 25 Sep 2009, 13:34
    vreau si eu sa slabesc

    buna...am si eu o rugaminte mare la tine...vreau si eu sa slabesc dar nu stiu cum sa fac...nu stiu ce sa manac..poti sa ma sfatuiesti si pe mine ce sa manc si cand...un regi alimentar daca poti..iti multumesc...:*:*

    0
    0

  • sissi pe 16 Sep 2009, 21:33
    vreau sa slabesc

    buna sunt bia am 25 ani 1.63 si 72 kg si sunt disperata sa slabesc as avea si eu nevoie de un sfat am o nastere fetita are 1 an si 9 luni am pus in timpu sarcinii 21 kg si deatunci nu am reusit sa dau jos nici macar 1 kg fara pastile acu am tinut o cura cu fructe si legume numai crude si grau incoltit si degeaba am reusi sa dau jos 3 kg in 3 sapt si le-am pus la loc in 3 zile sport fac si nu stiu de ce nu pot slabi dimineata am 72 kg iar seara brusc am 73 kg si totusi nu intege de ce si nu prea mananc nimic mai mult sunt flamanda si cu multe kg va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine ce ar trebui sa fac multumesc bia

    0
    0

  • Ani pe 11 Sep 2009, 18:33
    vreau sa slabesc

    buna ,am o prietena care este un pic cam grasuta (grasa de fapt) este bolnava si medicul i-a spus k trebuie sa slabeasca ce regim ar trebui sa tina,multumesc!

    0
    0

  • lory_dulce_Si_fina pe 9 Sep 2009, 03:08
    am nevoie de un sfat

    AS vrea sa stiu daca urmez o dieta buna , incerc de cateva zile sa mananc ff putin, 2 mese p zi, si nu ma satur, beau cel putin 4 L d, apa plata p zi, 2 ceaiuri pe zi,dintr care unu este ceai verde , fac exerciti kt pot demult , dansez, abdomene cam 100 pe zi , cate 50 , iar noapte ma infasor intr-o folie ,inainte de asta imi fac masaj cu frunzulite de ceai verde, imi fac ceaiul , iar frunzulitele kre raaman ma masez p corp, stau infasurata in folie kam 1 ora jumate ,dp aceea fc un dush , si ma dau cu crema hidratanta si fac putin masaj , e bn ce fac??

    0
    0

  • generalul pe 25 Iul 2009, 00:08
    ambitie

    am 185 de4 kg am 1.8 inaltime si 48 de ani de cand m-am lasat de armata ... de sport am pus pe mine intr-un an 45 kg sfatul meu este o alimentatie sanatoasa si foarte mult sport.... si in primul rand AMBITIE

    0
    0

  • izabela pe 30 Iun 2009, 00:21
    ...

    buna!am 12 ani...shi am 43 de kg...totzi imi zic k sunt bn asa cums unt dar yo nu ma sumt bn im pielea mea...m-am inscris shi la sala ..ma duc de 3-4 ori pe saptamana shi stau acolo cate 2-3 ore...dar vreau sa ajung la 37-38 de kg...va rog sa ma ajutatzi ! astept raspuns!

    1
    0

  • anomin pe 22 Iun 2009, 12:51
    vreau sa slabesc

    sunt un baiat de 16 ani si am 80 de kg si 1.77 m inaltime..vreau sa slabesc si nu mai stiu ce metode sa folosesc...nu sunt foarte gras dar vreau sa ajung la 70 de kg cam asa...spunetzi`im un sfat

    0
    1

  • lary pe 16 Iun 2009, 00:57
    vreau sa slabesc

    buna sunt lary am 16 ani si am 1,65 si 59 de kg lumea spune ca arat bine si asa dar nu am incredere in mine... as vrea totusi sa mai slabesc... asta nar fi o problema... dar odata cu arderea grasimilor nu mai am nici sani... acum 2 ani aveam niste sani pentru care toate fetele ma invidiau...dar eram si mai dolofana... astept orice sfat pentru corpul meu..

    0
    0

  • anamaria pe 25 Apr 2009, 14:45
    vreau sa slabesc

    Vreau sa slabesc si eu kteva kg:X:X:X ajuttati.ma si p mn va rog frum>:d

    0
    0

  • piticano1 pe 8 Mar 2009, 21:21
    diete slabire

    am nevoie de o reteta urgenta! cine ma poate ajuta!!!

    0
    0

  • antonela pe 15 Feb 2009, 07:12
    deta pentru slabit

    va rog frumos spuneti si mie ce regim trebuie sa tin la o cura de slabit ce alimente trebuie sa mananc si ce nu. va multumesc

    0
    0

  • coman adriana pe 25 Ian 2009, 19:22
    trebie sa dau jos!dar cum??

    am varsa de 15 ani si am 78 de kg!vreau sa dau jos cat mairepede fara ca sa ma imbolnavesc!!cum sa fac asta am nevoie de regim!!astept un raspuns de la dvs!!

    0
    0

  • sorin pe 25 Ian 2009, 10:24
    trebuie sa slabesc

    am 1.80 si 123kg.am fost la doctor deoarece am probleme cu ficatul si mi-a spus sa slabesc urgent pt ca as putea muri.nu mi s-a dat nici un tratament pt ficat pana nu slabesc.doctorul mi-a recomandat sa nu beau ceaiuri de nici un fel.ce imi puteti recomanda.mentionez ca aici in stainatate nu stiu de ceaiuri hepatice sau ceaiuri pt alte boli.multumesc

    0
    0

  • iuliana pe 16 Ian 2009, 12:53
    vreau sa slabesc

    Buna ziau. Am 1.57 inaltime ssi am 67 de kg, am avut 70 dar am reusit sa dau jos ceva dar de aici nu mai reusesc sa slabesc. Am aceasta gteutate de doi ani cand am ascimbat regimul alimentar, adica am inceput sa manac seara si mananc pasta. Am redus mancautl seara cand ajung a casa si pata dar nu reusec sa mai slabesc. Ce pot sa fac. Va rog sa imi recomandati un regim alimentar. Multumesc anticipat.

    0
    0

  • CAMELIA pe 15 Ian 2009, 20:17
    VREAU SA SLABESC

    AM NASCUT ACUM UN AN SI NU REUSESC SA DAU JOS KILOGRAMELE PE CARE LE_AM PUS (AVEAM 58KG INAINTE IAR ACUM AM 80) VA ROG SA-MI RECOMANDATI SI MIE UN REGIM ALIMENTAR (NU ALAPTEZ)

    1
    0

  • alina pe 5 Ian 2009, 21:11
    vreau sa slabesc

    am 17 ani.......si cantaresc 88 de kg............imi puteti recomanda un regim alimentar??????????????????va multumesc!!

    0
    0

  • ana maria pe 3 Ian 2009, 22:16
    vreau sa slabesc

    va rog dati-mi cateva sfaturi!am 1.70 si 80 kg acumulate in timpul sarcinii(inainte aveam 55) .de doi ani incerc sa le dau jos dar nu reusesc.am slabit max 10 kg tinand diete dar ma ingras la loc. am facut si aerobic o perioada dar acum nu prea am timp.va multumesc.

    0
    0

  • maryy pe 3 Dec 2008, 17:50
    la ce sa renunt sa slabesc

    as dori sa scap de cateva kilograme ce imi recomandati sa consum si ce nu ar trebui sa nu mai mananc

    0
    0

  • tenciuc roxana pe 13 Nov 2008, 18:58
    SUNT GRASA

    va rog ajutati-ma cu un sfat!nu stiu ce sa mai ca sa slabesc am 1.73 si am 79 de kg.,as vrea sa slabesc am incercat sa fac efort fizic dar nu reusesc sa ma tin de exercitii!as prefera un regim alimentar care da roade si nu are efect de yo-yo!vreau sa revin la greutatea pe care o aveam 59 de kg.!mersi anticipat

    1
    0

  • Just•Me pe 3 Nov 2008, 15:49
    bianca

    u la 11 ani vrei sa slabeshti doamne la ca o sa slabeshti u mai inqlo la15 ani o sa arati altfel

    0
    0

  • alexandra pe 16 Oct 2008, 14:14
    cum sa dau jos kilogramele implus????????

    nu mai stiu ce sa fac am chieltuit milioane pe tratamente si niciun rezultat nu mananc,ma infometez am 20de ani si 90kg disper nu am probleme cu glanda ce sa ma fac sincer am momente in care vreau sa mor decat asa ...:((:((:((

    0
    0

  • isabell pe 21 Sep 2008, 14:07
    cum sa scap de aripioare

    am 15 ani,si de curand am inkeput o cariera in modelling..dar am o problema!trebuie sa slabesc intr-un timp destul de scurt,sa scap de burtica si de ''colacei''...ce as putea sa fac?ce dieta as putea sa urmez?ce exercitii pot sa fac?ast raspuns...multumesc anticipat!!..

    0
    0

  • dan pe 16 Sep 2008, 14:37
    regim alimentar si slabire

    am 23 de ani,1.86 m si cam 90 kg va rog sa`mi spuneti o teteta de slabit.va multumesc

    0
    0

  • maria pe 7 Sep 2008, 15:42
    trebe sa slabesc

    buna am 20 de ani si am 60 de kg si am nevoie sa slabesc pt a arata mai bn ajutatima

    0
    0

  • bianca pe 7 Sep 2008, 15:39
    sunt grasa

    buna am 11 ani si vreau sa slabesc am 51 de kg si nu stiu cum sa le dau jos pt a fii atractiva.......

    0
    0

  • Just•Me pe 6 Sep 2008, 14:31
    tot pt pietreanu

    ai putea face alergare seara si abdomene si la greutatea ta dak te apuci de sala de fortsa si transformi toata grasimea in mushchi oate fetele o sa sara pe tn :D :D :D :D :D :D :D \

    0
    0

  • Just•Me pe 6 Sep 2008, 14:27
    apropo

    apropo eu beau f multa bere e bn?:D e tot lichid ca ceaiul

    0
    0

  • Just•Me pe 6 Sep 2008, 14:22
    pt pietreanu

    fra io am slabit 10 kg in 1 luna nam mai mancat seara si in loc de asta am facut un jogging relaxant de jumate de ora prin parc dar poate nu ma credeti dar si stresu ca vreti sa slabiti ingrasha hai bafta toti

    0
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod