Cum slăbești rapid și sănătos cu dieta „Body Reset”

Dieta Body Reset este un regim de slăbit cu o durată de 15 zile, care este promovat de mai multe vedete.
Sustinatorii acestei diete afirma ca este o metoda usoara si sanatoasa de a-ti accelera metabolismul si de a pierde rapid din greutate. 

Ce este dieta Body Reset?


Dieta Body Reset a fost creata de Harley Pasternak, un antrenor personal celebru, cu experienta in fiziologia miscarii si stiintele nutritiei. El crede ca esti motivata sa tii un regim atunci cand observi rezultate rapide. Cartea sa, “The Body Reset Diet: Power Your Metabolism, Blast Fat, and Shed Pounds in Just 15 Days” pune la dispozitie un plan alimentar, bazat pe smoothie-uri facute acasa, gustari bogate in fibre si mese simple. 

Desi aportul caloric poate varia in functie de retetele alese, in medie acumulezi 300 de calorii/smoothie, 150-200 de calorii/gustare si 360 de calorii la o masa.
Adica aproximatix 1200-1400 de calorii pe zi. Aceasta dieta trebuie completata cu miscare zilnica usoara: plimbari de 5-10 minute, antrenamente de rezistenta, cum sunt cele care presupun ridicarea greutatilor, consumand astfel calorii, fara sa-ti “supraalimentezi” apetitul.
 

Cum sa urmezi dieta Body Reset?


Dieta Body Reset este impartita in 3 faze, fiecare avand o durata de 5 zile. Fiecare faza are un anumit tipar alimentar, completat de un plan de exercitii.

Faza 1: Inlocuieste micul dejun, pranzul si cina cu smoothie-uri concentrate si nutritive si ia 2 gustari in fiecare zi.
Pentru miscare fizica, mergi cel putin 10.000 de pasi in fiecare zi.

Faza 2: Inlocuieste 2 mese cu smoothie-uri concentrate, mananca 1 masa solida si 2 gustari pe zi. Pentru activitate fizica, mergi cel putin 10.000 de pasi in fiecare zi si fa 5 minute de antrenament de rezistenta, cu 4 exercitii diferite, in cel putin 3 zile. Citește continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod