Cum slabesti 4 kilograme intr-o saptamana

4 kilograme jos intr-o saptamana nu sunt de ici de colo. Te gandestideja oare la ce trebuie sa renunti si daca merita tot efortul.

Intr-adevar este vorba despre o dieta destul de severa, dar merita sao tii atunci cand trebuie sa slabesti intr-o saptamana. Cand? Pai deexemplu cand nu te mai incape rochia pe care vrei sa o imbraci musai lapetrecerea din week-end sau cand vrei sa arati trasnet la intalnirea cufostii colegi sau poate cand vrei pur si simplu sa dai gata o anumitapersoana.

Iata si dieta despre care vorbeam.
Pornesti la drum inarmata cu multavointa, mananci disociat si dupa 7 zile apare si rezultatul: 4 kilogramemai putin.

ziua 1: minim 2 litri de apa plata si ceai (exclus suc, apa minerala)
ziua 2: orez fiert cu legume (fara sare, ulei sau alte cele)
ziua 3: spaghetti cu ketch-up (fara ulei, sare sau alte cele)
ziua 4: maxim 2 kg mere (nu dulci)
ziua 5: legume fierte (fara cartofi)
ziua 6: maxim 1/2 kg cartofi fierti (fara sare, ulei, iaurt sau altecele)
ziua 7: un piept de pui fiert

 

Comentariile 151-200 din 361

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • daniela pe 9 Mai 2011, 20:26
    ce e bn si ce nu

    nu folositi acesta dita pt a nu e buna o sa slabiti pt un moment dar organismul va este fraged si nu o sa rezistati mult timp dupa acea cu pofta de mancare o sa mancati lacom fiindavA foame si o sa puneti mult pe voi cel mai folosit e sportul andomenele genoflexiuni si aerobicul si mai putina grasime si desigur mesele zilei coecte mai multe informati luati id anachiritza o sa va ajut mai mult pa pa

    4
    1

  • Angela pe 2 Mai 2011, 12:51
    Diete...

    Mai copilelor....voi cati anisori aveti si va ganditi deja la slabit....problema nu e la varsta de 14-15 ani, cand dupa o noapte la discoteca oricum dati jos un kg de pe voi, ci mai tarziu....cand aveti un copil....o casa de intretinut...cand esti prea obosita sa te gandesti la ce mananci si cum mananci....si mai e si partea ereditara....daca mama e asa....asa ai sa fii si tu....important e tonusul muscular si starea de bine...energia degajata....asta e viata adevarata, pe langa prostiile ca vai...m.am ingrasat si vreau sa slabesc 10 kg.... O alimentatie sanatoasa incepe cu obiceiuri sanatoase si cu o mentalitate sanatoasa....cateodata slabiti fara sa va dati seama sau cel mai mic interes.,...evitati chestiile prajite...dar nu pt ca ingrasa ci pt ca va dau dureri de stomac si digestie dificultoasa O femeie e frumoasa in ansamblul ei....nu uitati :)

    6
    2

  • andra pe 7 Apr 2011, 15:15
    dieta!!pe 3 zile

    Micul dejun Combina, intr-un blender trei sferturi de ceasca de lapte slab (ori din soia), jumatate de banana, jumatate de cescuta de zmeura inghetata, jumatate de ceasca de afine, o cupa de pudra de proteine, un sfert de lingurita de scortisoara si jumatate de cana de apa. Toate se amesteca pana cand continutul devine omogen. In completare poti bea un ceai sau o cafea neagra. Pranz Acesta trebuie sa contina o salata de spanac - in ce cantitate vrei - cu ardei grasi, rosii, morcovi si ceapa rosie. Se pot adauga si castraveti, ciuperci de cultura si telina pentru o varianta de salata cruda. Pentru o salata facuta din legume fierte (obligatoriu la aburi) alege fasole verde, combinata cu broccoli si conopida. In oricare din variante adauga, in salata, o lingura de alune sau migdale si putin otet balsamic sau suc de lamaie. Tot la pranz se consuma si un grapefruit si o ceasca de ceai verde cald, neindulcit. Inainte de masa bea un pahar de apa de 200 de mililitri. Bea apa si in timpul mesei. Gustare Dieta implica doua gustari pe zi, una dimineata, intre micul dejun si pranz, a doua intre pranz si cina si constau dintr-un amestec de fistic, migdale si nuci care sa nu depaseasca jumatate de cana si o cescuta de ceai verde neindulcit. Cina Inainte de cina, cu maximum 30 de minute inainte, se consuma apa, cu sau fara lamaie. Pentru cei care vor o dieta de detoxifiere exclusv vegetariana se poate comsuma o supa de legume si o salata de fasole verde cu migdale si suc de lamaie. Si supa de legume (doar zeama) si salata de fasole se pot consuma indiferent de cantitate. In ceea ce priveste semintele, o lingura de fulgi de migdalele este cantitatea optima. Pentru cina este permis si pestele, copt sau fiert. Conditia este sa fie cod sau somon (de preferinta salbatic), cu lamaie si piper negru. Pestele se serveste cu broccoli gatit la aburi, cu sau fara lamaie si piper negru. Cantiatea de peste nu trebuie sa depaseasca 200 de grame. Dupa cina este recomandat un ceai verde sau ceai de plante. In timpul mesei este recomandat consumul a 200 de mililitri de apa. Mult succes la detoxifiere in trei zile.

    5
    2

  • daniela pe 5 Apr 2011, 16:46
    lamuritzi.ma

    trebuie sa mananci doar ce scrie in ziua respectiva????????? exemplu...:ziua 1 minim 2L apa pe zi? nimik altceva pe langa? lamuritzi.ma va rog. va multumesc.....

    5
    0

  • vreau sa slabesc pe 27 Mar 2011, 18:37
    slabirea

    vreau sa slabesc sunt in clasa a 5 si am 45 de kg eu am plecat intr-o tara styraina in timpul veri si asta a provocata ingrasarea mea nustiu de ce dar nu mai ma simt eu.eram foarte slaba si ma simteam speciala.acum nu mi pot sta in propriul corp.toate prietenele mele sunt slabe vreau si eu acest lucru dak dieta ta ma va ajuta si eu la randul meu voi ajuta pe altcineva.in primul rand vreau sa scap de burta sper sa pot sa o fac.

    7
    1

  • alee pe 23 Mar 2011, 18:47
    :)

    faceti fetelor abdomene ca merita !!! eo nu sunt grasa...am un pik de burtica si ma tin bine de abdomene ;) incercati :) merita !!!

    3
    2

  • Andra Voinbes pe 17 Mar 2011, 20:09
    Ajutatima !

    Buna am 27 de ani , am 47,48,49 de kg ! Ajutatima !!! Datimi un sfat ... va rog !Sunt studenta la facultatea de medicina din Timisoara , am avut 1 an de la despartirea iubitului meu ! M-am ingrasat ca un porc si am celulita mare , acum am 55 de kg ... sa-mi dati un sfat va rog ! ( Larevedere )

    3
    1

  • elena pe 16 Feb 2011, 12:20
    slabesti sigur

    eu am incercat dieta lui nicoleta luciu mai ales cand bei compotul de mere iti taie pofta de mancare...pot sa va spun fetelor k functioneaza.Incercati dar e greu de tinut...eu am slabit in 7 zile 5 kg dupa cere trebuie sa ai mere grija ce mananci dupa pt k risti sa te ingrasi...succes

    10
    5

  • Magda pe 7 Feb 2011, 14:17
    pentru Adina

    @ Adina :invata,mami, sa vorbesti mai intai.mai du-te pe la scoala si nu mai sta pe site-uri d-astea.nu-s deocamdata de nasul tau.

    5
    1

  • Magda pe 7 Feb 2011, 14:15
    doamne.

    ma scuzati,stiu ca nu e frumos si nu sunt de acord cu jignitul pe site-uri...dar chiar sunteti BATUTE IN CAP? de ce puii mei intrebati toate ce dieta sa urmati si va faceti anamneza vietii maternale sau culinare.doamne dumnezeule,d-asta sunt publicate articolele astea,ca sa va apucati de exercitii...nu sa intrebati aiurea ce sa faceti.mai ganditi si voi,nu mai fiti asa de "muieri"

    4
    1

  • mariana pe 2 Feb 2011, 16:04
    ajutatima sa slabesc repede

    am 20 ani sunt mamica si mam ingrasatr dar nu pot slabi spunetim vreo dieta de slabit.multumesc

    2
    4

  • maria pe 2 Feb 2011, 15:49
    ma voi starui

    bine eu voi incerca,dar cam numi vine a crede ce imi se va primi.ei vom vedea

    1
    0

  • dedeutza pe 1 Feb 2011, 21:41
    abdomenele

    Fetelor(si baietilor)nu mai luati pastile!ele contin e-uri si toate kkturile,etc.Eu in vara am facut 50 de abdomenedimineata si 50 de abdomene seara,si am scazut FOARTE mult!am avut ambitie pentru ca matusa mea facea nunuta si am gasit cea mai MARFA rochie pe net cu hallo kitty si mi-am cumparat-o( si pe zi ce trecea mai ridicam un pic fermuarul(avea fermiar la spate)si in kilograme am slabit si la sfarsitul clasei a 7-a(acum sunt a 8-a)aratam foartew nasol si aveam o burta k de gravida,dar nu eram,o aveam de la grasime si eeam urata!am slabit FOARTE mult si la inceputul clasei a 8-a cand am intrat in clasa toti colegii m-au aplaudat 10 minute!deci ABDOMENE!!!!!!!!(NU TOATA LUMEA POATE FACE CHIAR 100 PE ZI DECI AF FI BINE SA INCEPETI 1 SAPTAMANA CU 50 PE ZI NEAPARAT)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! INCERCATI,MERITA

    3
    1

  • denisia pe 27 Ian 2011, 13:04
    :))

    auziti fetelorrr nu credeti ce spun altele cu apa si morcov e o prostie va inbolnviti ...mincati sanatosss salate pui la garatar sau fiert iaurt oua fierte ceai fara zahar miscare si o sa reusitii sigur bafta io lucrez la asta si merge

    7
    1

  • MONICA pe 21 Ian 2011, 11:49
    VREAU SA SLABESC

    AM 158 SI 55 KG CUM POT SLABI 3 KG IN 2 SAPTAMANI,VA ROG RASPUNDETI-MI.MULTUMESC MULT SI VA PUP

    4
    0

  • ana pe 11 Ian 2011, 17:42
    cum sa slabesc?

    buna sunt ana si an 13 ani si m aproximativ 50 60 kg

    3
    1

  • Adina pe 7 Ian 2011, 20:54
    Vreau sa ma angras!

    Buna sunt Adina am 11 ani si am 24 de kg mananc de foarte multe opri pe zi si nu pot sa ma angras si medicul mia zis ca calciu din mancare nu intra in oase asa ca mia da o diete el si mam ingrasat 3 kg ajutatima varoggg eu mullt.!!!

    2
    1

  • Christine pe 6 Ian 2011, 22:22
    slabesti daca faci miscare

    Nu se poate slabi doar prin alimentatie ,va scriu din propria experienta .Sun trecuta de perioada adolescentei cand eram un pic plinuta la vreo 60 de kg avand 1.6 m si orice dieta as fi tinut nu slabeam, dar de la primul job va spun ca am slabit 10 kg.Cand e vb de multa munca ,stres, responsabilitati ,trezitul de dimineata s.a.m.d incepi sa consumi energia care se acumuleaza in corp odata cu ingerarea alimentelor si nu se mai depoziteaza in grasime.Acum de cand nu mai am activitate ma misc de ici colea si am inceput sa depun cateva kg mai exact 2-4 .Orice mananc chiar si apa pe care o beau simt ca ma umfla,dar bine.. in ultimul timp am facut si excese ca de... daca ma credeam slaba am zis ca nu ma ingras eu prea mult si acum am primit cum s-ar zice reversul medaliei.Nu incercati diete ca nu au nici un efect, poate pe termen scurt fiindca voi reveniti la acelasi stil de viata nesanatos. Eu am sa incerc sa fac mai muta miscare si sa inocuiesc alimentele ,stiti si voi prea bine ce va ingrasa. Acesta e sfatul meu.

    2
    1

  • Camy pe 5 Ian 2011, 04:58
    F.simplu:)

    1 kg de mere pe zi &cat mai multa apa:-p.intr-adevar,functioneaza.......eu am slabit peste 5 kg intr-o saptamana:):):)trebuie doar sa ai vointa........jejeje:-p

    4
    0

  • dragos pe 3 Ian 2011, 23:52
    un sfat

    eu am slabit 5 kg antr-o saptamana mancand gratar si salata de varza multi prieteni au slabit este extraordinara funcioneaza ps.gratarul si salata fara condiment salata doar cu umpik ulei si otet

    3
    1

  • alli pe 2 Ian 2011, 20:27
    se poate

    buna.vreau sa va spun ca vara trecuta am slabit mergand pe bicicleta 2kg intr-o saptamana mancand normal.mergeam km 1ora 2ore pe zi depindea si de cheful pe care il aveam.chiar functioneaza

    1
    0

  • nela pe 29 Dec 2010, 20:36
    slabiti sanatis

    relax ton am si eu si nu este asa de bun cum se zice

    1
    0

  • mariana_talentata pe 23 Dec 2010, 10:23
    relax tone

    buna ziua vreti sa scapati de kg in plus? folositi relax ton aparatul acela de a tv mi-lam luat si eu si chiar da rezultata forte bune pt.cei ce nau bani mancati fara carne de porc fara ulei fara zahar fara sare si dulciuri asta vas recomanda eu etc......

    2
    1

  • Diana pe 28 Nov 2010, 20:32
    Help me!

    Buna. Am 1.70 in inaltime si o greutate f mare. cum slabesc usor si nu cu pastile si alte chestii. Aaaa am uitat sa va zic ca am 12 ani. Vreau si eu sa slabesc, dar nu am multe conditii pt asta. Ajutati-ma va rog.

    0
    2

  • stefan4u pe 17 Nov 2010, 13:07
    ATENTIE

    prajina_stefanel nu o mai folosesc iar noua adresa de contact este prajina_stefan rog un moderator sa modifice un post al meu,,Cum sa slabesti sanatos"in care am dat adresa veche si sa o puna pe cea noua!

    0
    1

  • Delia pe 7 Nov 2010, 02:31
    dieta

    Eu am dat 8 kg in 2 saptamani si 5 zile,am mancat iaurt 0% grasimi ,lapte 0,% grasimi,ceaiuri,lamai,fructe:mere si compot de mere fara zahar,supa de legume cu carne de pui fiarta in mai multe ape, pe langa astea aerobic si seara 15-20 de min la alergat.si ziua nu dormii,pentru ca somnul prea mult ingrasa,nu sttai pe la calculatoare ,cautati ziua de lucru dupa ce veniti de la scoala sau de la servici

    0
    1

  • mihaela pe 1 Nov 2010, 19:56
    SUNTETI COMODE!!!!!!!

    IN DIETA VOASTRA MAI GANDITI-VA SI LA SPORT, NU DOAR CE SA BAGATI SAU NU IN VOI.... SI NU VA MAI LUATI DUPA CE AUZITI , CONSULTATI SI MEDICUL GANDITI-VA SI CE FEL DE VIATA DUCETI CA SA STITI CE FEL DE DIETA SA TINETI - DAR ASTA TOT UN DOCTOR VA V-A SPUNE DUPA MAI MULTE ANALIZE - NU BAGI MERE IN TINE O ZI INTREAGA CA APOI SA TE TRATEZI DE STOMAC

    0
    1

  • Catalin pe 26 Oct 2010, 21:35
    Sfat

    Degeaba tii o dieta..dupa ce o termini te faci la loc...cel mai bine este sa mananci la ore fixe..si niciodata dupa 6 7 seara

    2
    1

  • mara pe 18 Oct 2010, 12:51
    cum sa slabsti intr-o saptamana 3 kg

    poi....mergi la sala....d 3 ori p saptamana...alergii foarte mult la dealuri....seara faci 35 de abdomene....nu mananci paine alba...doar neagra...si foarte putina....manancii cam cate 1-2 kg d mere p zii....e cam naspa dar dak vr sa arati bn...yo din 53 de kg am ajuns la 50 kg si am 17 ani....deci e dieta cam drastica...dar asta e....

    0
    0

  • alina c pe 16 Sep 2010, 17:00
    reteta slabit

    buna fetelor dak vreti sa slabiti nu inseamna ca trebuie sa infometati eu mi_am facut singura cura de slabit;DIMINEATA:sucul a 2 grefe,un iaurt degresat, 20 min de sport eu alerg p bicicleta dupa sport o banana PRANZ:salata verde cu castraveti si orez fiert putin pajit in ulei de masline si 2 mere SEARA salata verde cu castraveti si un cartof fiert plus sucul de la o grefa. eu am slabit 10 kg in 2 saptamani va urez succes nu greu de tinut primele 3 zile e greu dupa aceea e fffff usor

    1
    0

  • mihaelamarius82 pe 16 Sep 2010, 11:04
    cum pot slabi???

    buna.am 20 de ani,1.68 si am 65 de kg...vreau sa slabesc 15 kg...sau macar 10...zonele in care vreau sa slabesc e burta si la picioare ca am celulita...va rog ajutatima.

    2
    2

  • madalina pe 8 Sep 2010, 10:27
    cum sa slabesc?

    am 18 ani si am 71kg si 1,68 inaltime as vrea un regim rapid si usor penrtu a salbi 12kg.....

    1
    1

  • madalina pe 8 Sep 2010, 10:25
    cum sa slabesc?

    am 18 ani si am 71kg si 1,68 inaltime as vrea un regim rapid si usor penrtu a salbi 12kg.....

    0
    0

  • catalin pe 8 Sep 2010, 01:36
    ......

    Si a 8-a zi cazi din piciroare si nu mai potis a te ridici de ameteli...

    0
    0

  • dragos pe 31 Aug 2010, 08:33
    cum slabesc?

    Ajutatima si pe mine va rog frumos am 12 ani 152cm si 60 kg vreau si eu sa ajung la 55 de kg ce dieta sa urmez? datimi si mie niste sfaturi la emailul dragos_gl_5

    3
    0

  • maryana pe 29 Aug 2010, 22:11
    bafta

    hey buna roxana si eu trec cam prin aceeasi pb am 1,54m si 55 kg si nu mai stiu qm sa slabesc dar mam hotarat de vreo 5 zile sa ma apuc de mersul pe bicicleta cate 2 ore pe zi si poate reusesc cv incearca si tu mersul pe bicicleta si dieta asta poate au vre-un rezultat BAFTA MULTA

    0
    0

  • maryana pe 29 Aug 2010, 22:05
    nu sunt sigura de rezultat

    ma apuc de maine sa tin aceasta dieta dar nu vreau ca la sf saptamnii sa fiu dezamagita de rezultat dar pana la urma incercarea moarte n-are

    0
    0

  • moldovan roxana pe 27 Aug 2010, 14:42
    sal

    imi doresc sa slabesc am 1.49,si 63kg va rog datimi un sfat o dieta sa slabesc

    0
    0

  • dragos pe 26 Aug 2010, 11:21
    Add la emailul dragos_gl_5

    Ajutatima si pe mine va rog frumos am 12 ani 152cm si 60 kg vreau si eu sa ajung la 55 de kg ce dieta sa urmez? datimi si mie niste sfaturi la emailul dragos_gl_5

    0
    0

  • mananc-inteligent.ro pe 11 Aug 2010, 20:40
    Sa cautam cu atentie sursa ingrasatului!

    98% dintre persoanele care slabesc in urma unei diete se ingrasa la loc in urmatorii 1-2 ani, cel tarziu. Asta spun statisticile. A avea kilograme in plus atrage un semnal de alarma asupra propriei vieti (legat de dragoste, cariera, sexualitate etc.) Trebuie descoperite adevaratele probleme pentru ca orice efort de slabire sa aiba sanse de reusita. Sunt alaturi de voi!

    0
    0

  • Karina pe 6 Aug 2010, 21:35
    ASTA E UN SFAT BUN

    Mai da nu mai ziceti toate ca dak bei numa apa si ceai slabesti. NU E ADEVARAT. Ca sa slabesti trebe sa faci si sport pt ca orice mancare ingrasa dak o mananci cu pofta si ff mult.Trebe sa mananci cat mai multe legume si sa bei apa multa. Poti sa mananci paine (de preferat neagra) dar nu in exces si sa incercati sa fie prajita. Nu mancati dupa ora 18 si in fiecare zi sa faceti sport ( cat de multe exercitii si mai ales sa fugiti) iar inainte de culcare sa faceti un dus. Si inca un sfat peste zi puteti manca dar nu sa va saturati si nu mancaruri care contin grasimi sau multe calorii( fara dulciuri, apa minerala , sucuri) si de prefgerat suc natural de lamaie facut de voi dar nu cu zahar ci numai cu apa.Si mult sport ;)

    0
    0

  • dragos pe 5 Aug 2010, 15:33
    datimi add la emailul dragos_gl_5

    Va rog ajutatima am 12 ani 145cm si 60 de kg. nu ma suporta nimeni sunt un obez zicetimi si mie cum pot slabi va rog din suflet datimi add si incurajatima si pe mine cum sa o fac. dragos_gl_5

    0
    0

  • denisa pe 1 Aug 2010, 20:29
    nu reusesc sa slabesc

    dhomne.....cu ce sa incep...de 2 luni adorm cu gandul asta"maine nu voi manca nimic" intradevar ma abtin de la mancat pana pe la orele 18-19 pe urma imi vine rau j sunt nevoita sa mananc.......incerc metoda asta de a ma infometa ptr ca acum un an am dat 6 kg intr-o lun iar acum nu inteleg dc nu o mai pot fc.......la 16 ani am 54 de kg j nu st mandra deloc imi e jena cu mn.........cand ma uit in oglinda vad o obeza esuata.........helpp plz........dati add"deni_dsg"si ajutatima ca nu mai fac fata grasimii

    0
    0

  • erika fodor pe 21 Iul 2010, 21:57
    acum 2 ani am descoperit ca maiesit o tumoara la sini am trecut cu ajutoeu domnului ok mam lasat de fumat ca ma ajutat si acuma mam ingrasat enorm am pus pe mine 30 kg

    am 80 kg ce sa fac cum sa dau jos am problema cu ulceru ce sa mininc ce sa fac sa dau jos 30 kg marsi comentari primesc oece ajutori

    0
    0

  • carmen pe 19 Iul 2010, 19:35
    cum sa slabecs rapid

    e destul de dificila dieta asta da am sa o inecerc si eu sper sa reusesc sa slabesc

    0
    0

  • Obama pe 12 Iul 2010, 17:18
    Yes we can!

    Cand am intrat in curatenie generala toamna trecuta, am reusit sa slabesc 7 kg intr-o saptamana. Nu mancam nimic fiind obsedata sa termin treaba cat mai repede. O masa insemna timp mort. Am o casa mare si a trebuit sa duc tot greul singura singurica...urcat pe scari, spalat perdele, batut covoare, spalat pereti si pardoseli...deh, tot ce consta o curatenie generala. Nu mi-am dat seama cat am slabit decat in momentul in care stransesem un teanc de haine vechi pe care doream sa le arunc si am vazut printre ele o pereche de blugi stramti de cand eram in clasa a 10-a. Imi placusera foarte mult la vremea aceea ( acum am 23 ) si m-am gandit mai in gluma, mai in serios, sa ii probez cu gandul ca oricum nu o sa ma incapa...cand colo, imi veneau mai mult decat lejer. Cu alte cuvinte, se poate slabi repede si nici nu te interneaza nimeni in spital. A fost decizia mea sa ma ingras la loc pentru ca sunt o tipa cu forme si imi pierdusem sex-appeal-ul odata cu kilogramele respective.

    0
    0

  • carmen pe 9 Iul 2010, 23:25
    sunteti niste idioate

    cum dreacu creddeti voi k slabiti in 1 saptamana 4 kg cu orez si mere o sa aveti dreacu probleme la stomac din cauza lu asta cu dieta ei sunteti proaste tare

    1
    2

  • Madd pe 7 Iul 2010, 11:56
    Daca vrei poti !

    Ma pana la urma urmei daca chiar vrei sa slabesti repede si bineee trebuie sa te infometezii. Cunosc multe persoane care au facut asha si nu sunt nici in spital nici la morga :P. Important e sa ai vointa....acea doctorita renumita cum n.a mancat 7 zile si n.a avut niimic, deoarece un om normal poate sta 42-44 de zile fara mancare , desi da se deshidrateaza f mult. Asha ca succes la "nemancare" :)) ca si eu fac la fel...2 zile nu manank dar beau multaa multa apa sa acopar golul.. apoi mai manank morcovi etcc nu e asha greu pe cat pare :d.

    0
    0

  • roxana pe 5 Iul 2010, 01:48
    sunteti niste cretine

    daca sperati k o sa reusiti sa slabiti cu dietele de mai sus sunteti niste cretine. ca sa slabesti trebuie sa ii dai organismului tot ce are necesar zilnic,nu apa si ceai. mai bine consultati un endocrinolog. eu am slabit 9 kg intr-o luna cu o dieta sanatoasa data de medic si nu m-am infometet.....cine e interesat sa-mi dea add pe mess:roxana_s86

    1
    0

  • IRINA pe 3 Iul 2010, 18:21
    Cum poti slabi intr-o saptamana.

    O SA VA ZIC O DIETA CU CARE EU AM SLABIT DESTUL DE MULT:PRIMUL PAS: 7 ZILE MANCATI OUA FIERTE.PARIZER DE PUI,CSRNE DE PESTE SI DE PUI LA GRATAR SAU FIARTA(NU FRIPTA) , PUTETI SA MANCATI OUA PANA VA VINE RAU) PASUL 2: 2 ZILE MANCATI NUMAI LEGUME FIERTE SAU CRUDE SI 2 ZILE CARNE DE PUI SI DE PESTE.ACEST REGIM SE TINE PANA SE AJUNGE LA GREUTATEA DORITA

    1
    1
Pagina « 1 2 3 4 5 6 7 8 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod