Cum sa nu renunti la dieta in timpul week-end-ului

Oricat de serios te-ai tine de dieta pe care o urmezi, tot mai existamomente de slabiciune. Mai ales in week-end, cand ai mai multe clipelibere. Dar iata o lista despre cum poti sa trisezi fara sa te ingrasi.

Planuieste ce vei gati pentru fiecare masa din week-end si asigura-te caai toate ingredientele, inainte sa inceapa sfarsitul de saptamana. Astfel,nu vei fi nevoita sa vizitezi supermarketul si nici nu vei fi tentatade o alimentatie care sa nu se potriveasca cu regimul tau. Sa nu itilipseasca din frigider fructe, zarzavaturi si chiar nuci, pentru cateo gustare rapida.

Rontaie zarzavaturi crude si fructe: telina, bucatele de ardei verde,broccoli, conopida, mere, pere, bucatele de piersica, capsuni.
Prepara-tisalate si bea multa apa. Recomandat ar fi sa mananci salata in portiimici si sa bei cate un pahar mare de apa inainte de masa. Asta iti vada senzatia ca te-ai saturat, si nu vei mai manca la fel de mult.

Foarte importante sunt cele 20 de minute de exercitii pe zi. O plimbarein aer liber iti da o groaza de energie si mai e si o ocazie perfectasa te intalnesti cu iubitul tau. Sau cu alti prieteni.

Tine un jurnal. Obisnuieste-te sa iti notezi tot ce mananci. Cuamanunte. Dupa cateva zile, observa care sunt caracteristicile meselortale zilnice.

Gandeste-te la o prietena care sa tina si ea dieta pe care o urmezitu.
Daca nu ai, gaseste-ti una, chiar pe chatul Eva. E o metoda foarteimportanta, deoarece in momentul in care te afli in fata unei tentatiiculinare, ea te poate motiva sa rezisti.

Daca te gandesti sa mergi la o petrecere, mananca mai putin in ziuarespectiva, pentru a-ti putea permite sa mananci, totusi, cate ceva lapetrecere. O idee foarte buna este sa duci cu tine niste aperitive inton cu regimul tau, sau, de ce nu, o prajitura cu grasimi foarte putine.

Organizeza-ti orarul unor mese regulate pentru fiecare zi.
Chiar daca estitoata ziua pe drumuri, sau muncesti de dimineata pana seara, nu inseamnaca nu poti sa-ti iei micul dejun, pranzul si cina, la niste ore fixe.

Popcorn-ul este un aliment satisfacator, si nu trebuie sa-l razi de pelista. E sanatos, contine foarte putine grasimi si e totusi apetisant.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • grausor pe 7 Mar 2008, 18:01
    multumiri !

    Tocmai am aflat ceea ce ma framanta

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod