Cum isi pastreaza starurile un corp de invidiat?

Majoritatea vedetelor recunosc ca nu este usor sa te mentii frumoasa, in special cand esti inconjurata in permanenta de bunatati oferite la petreceri sau evenimente speciale. Atunci cum reusesc starurile sa se mentina in forma? Mancand sanatos, echilibrat si prin sport.
Cum isi mentine Paris Hilton silueta?

Dar nu toate frumusetile Hollywood-ului urmeaza un mod de viata sanatos. De exemplu, Paris Hilton nu pare sa se pastreze in forma cu ajutorul celui mai popular regim al Hollywood-ului, adica acela de a manca fara calorii sau prin exercitiile recomandate de catre cei mai cunoscuti antrenori de fitness. Paris are propriul program de diete si exercitii.

"Mananc la McDonald's si Taco Bell. Urasc gustul alcoolului, beau doar Red Bull", afirma vedeta.
 
Desi vedeta recomanda ciocolata, fast-food-urile, lasagna si Coca-Cola, aceasta incurajeaza si consumul de sushi, bogat in antioxidanti, si peste. Una din bucuriile cantaretei este si gatitul in casa, iubind sa faca surprize celor dragi. Urmandu-i exemplul poti economisi bani, calorii si reusesti sa-ti impresionezi si familia.

Unul dintre sfaturile divei este sa te abtii de la sucuri dietetice sau dulciuri artificiale si sa consumi produse naturale. Desi a consuma Coca-Cola nu e chiar recomandarea medicului, Paris isi atentioneaza fanii sa fie atenti la dietele alimentare, iar produsele care contin in denumirea lor cuvantul "dieta" nu trebuie neaparat consumate.

"Viata este prea scurta pentru a ne lipsi de mancarurile preferate. Desi acest lucru nu iti da dreptul sa faci abuzuri, este important sa te rasfeti din cand in cand cu dulciurile preferate, dar moderat", crede vedeta.

Fiind o fire petrecareata, Paris cunoaste importanta unei vieti active, petrecerile si activitatile sanatoase nefiind lipsite din viata ei. Este greu sa iei in greutate, avand o viata de noapte activa precum Hilton, dar poti arata bine si prin alte metode. Asigura-te ca din programul tau zilnic nu lipsesc activitatile placute si sanatoase precum iesirile cu prietenii in aer liber sau la gimnastica.


Ponturi pentru slabit a la Angelina Jolie

O alta vedeta, Angelina Jolie, detine cateva ponturi despre cum sa-ti mentii greutatea si sa arati bine. Pentru ultimul sau film, aceasta a fost nevoita ca timp de cateva luni sa tina o dieta speciala. Actrita a fost nevoita sa renunte la tigari si cafea in schimbul carnii fierte la abur, a legumelor si laptelui de soia.

"A fost o experienta interesanta, pentru ca inainte obisnuiam sa inlocuiesc micul dejun cu tigari si cafea", a declarat Angelina.

Vedeta are o viata activa si o alimentatie sanatoasa, lucru care o ajuta sa fie in forma si sa-si mentina greutatea. Sporturi precum kickboxing-ul, canoe si luptele de strada fac parte din viata de zi cu zi a vedetei si o ajuta sa se simta si sa arate bine.

"Imi plac femeile cu forme frumoase si care au incredere in ele", afirma ea.


Mentine-te in forma dupa regulile urmate de Jennifer Lopez

Jennifer Lopez este una dintre vedetele care au mare atentie la modul in care mananca, lucru care o ajuta sa se mentina in topul celor mai sexy femei.

"Am mare grija la ceea ce mananc. Stiu ce este bun si rau pentru mine si incerc sa stau departe de lucrurile care imi fac rau. Daca vreau sa slabesc, doar elimin carbohidratii din consumul meu zilnic", declara diva.

In legatura cu dieta sa, Jennifer ne dezvaluie: "Nu am un regim strict si nu fac parte din cei obsedati de sanatate care elimina zaharul si produsele obisnuite de fiecare zi. Exista multe diete ciudate, dar eu nu le folosesc. Mananc aprope orice, dar cu moderatie. Poate sunt norocoasa; cand intrec masura cu mancarea mi se face rau, iar a doua zi este ruinata, lucru pe care nu mi-l permit datorita programului incarcat. Intotdeauna am avut o viata sanatoasa fara a urma o dieta speciala si se pare ca este de ajuns pentru mine. Mananc echilibrat, cate putin din orice, iar daca iti pastrezi corpul sanatos, acesta te va anunta de ce anume are nevoie. Problema este ca multi au uitat cum sa-l asculte".

J.Lo are insa si reguli stricte.

"Nu consum niciodata alcool, droguri si nu fumez. In copilarie, mama m-a invatat cat de rau imi pot face aceste vicii". Jennifer adora sa danseze, sa doarma, sa leneveasca la soare si tratamentele de reintinerire pentru care isi face intotdeauna timp.
 

Comentarii (22)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Liliana pe 22 Ian 2008, 17:18
    Ce trebuie folosit pt un corp de invidiat

    Eu cred ca este bine sa mergi la o sala de fitnes... sau sa mananci sanatos (fructe, sucuri naturale, creme, etc.)

    0
    0

  • alex pe 28 Dec 2007, 16:42
    fain

    Toata lumea e libera sa faca ce vrea, nimeni nu trebuie sa se ascunda ca-i grasa sau ca poarta ochelari, toti trebuie sa fim uniti. Nu toate vedetele folosec bani pentru chesti proprii si folosesc pentru salvarea copiilor saraci cu boli si care nu au conditii de vedeta. Asa gandesc eu !

    0
    0

  • gaby pe 6 Dec 2007, 10:39

    In ziua de azi trebuie sa ai bani ca sa slabesti. Vedetele au bani si din aceasta cauza arata asa de bine.

    0
    0

  • adina din amerika pe 4 Nov 2007, 06:41
    ...as vrea sa slabesc!!!!

    Sunt in amerika dar sunt romanca :Pnu sunt grasa dar as vrea sa slabesc un pic de la burta...si mie imi place sa mamanc la taco bell si mc donald ...nici nu mai pomenesc de chinezi ca e mancarea mea preferata as vrea si eu sa imi zica cineva cum as putea sa slabesc repede si sanatos,la fitnees ma duk zilnic dar sincera sa fiu nu se prea vede nimik mai ales la burta....daca incerci sa slabesti si nu sti cum e foarte nasol pt ka te "deformezi" o spun din experientza pt ca mi sa intamplat..:((.sunt de acord cu diete si cu masaje anti-celulita si as vrea sa imi dea un raspuns cineva daca se poate :(pls id meu pe yahoo e engi_mari

    0
    0

  • GHITA PETRUTA pe 21 Sep 2007, 17:27

    dietele costa f mult ,sint de acord cu un program de sala dar din pacate pt.noi femeile din romania nu avem timp si pt asa ceva ,noi ne petrecem f mult timp la serviciu si acasa cu treburile casnice si nici situatia financiara nu ne permite

    0
    0

  • niki_35 pe 22 Aug 2007, 09:49

    Viata unei femei normale din Romania,care se trezeste dimineata la ora 6 si merge la servici si care dupamasa spala,gateste ,face cumparaturi,curatenie si creste copii,nu se compara nici pe departe cu viata vedetelor.O astfel de femeie cu greu isi face timp si pentru ea.Toate dietele-minune costa o caruta de bani iar pentru fitness de 3 ori pe saptamana chiar iti trebuie multa ambitie.Eu optez pentru o dieta echilibrata,cat mai multa miscare si o gandire pozitiva.

    0
    0

  • Dana pe 3 Aug 2007, 12:21
    doar cu dieta ... nu merge!

    Din nefericire, rezultate numai cu dieta nu sunt. Eu am inceput cu dieta, dupa 3 luni m-am ales cu cateva kg. in minus dar celulita, vergeturile, pielea inestetica ....... Din mai merg si la salon, dupa alte 3 luni rezultate uimitoare ( fara celulita, cu abdomen plat, vergeturi aproape insesizabile si ............ cateva mii de lei mai putin in buzunar ).

    0
    0

  • andra pe 13 Iul 2007, 22:35
    nu cred nik

    toata ziua stau prin spa uri si nu fac nik...si mananca numa'prostii

    0
    0

  • andra pe 13 Iul 2007, 22:34
    dieta

    dupa parerea mea conteaza sa mananci cate putin din fiecare, dar moderat...si nu cu prea multa pofta!! conteaza f mult cei 2litri de apa pe zi, iar dupa ora 18 un fruct sau un iaurt degresant...succes

    0
    0

  • Simona pe 13 Iul 2007, 10:11
    vedetele au totul la indemana!

    O viata sanatoasa costa si bani si timp. Eu incerc sa ma mentin, dar e greu mai ales ca trebuie sa faci compromisuri, iar in ceea ce le priveste pe vedete, nu poti compara viata lor (si munca lor) cu cea a unor persoane "normale".... totul e mai usor cand e vorba de vedete. Trebuie sa ai ambitie, dar si noroc ;)

    0
    0

  • Magda pe 11 Iul 2007, 15:38
    ce-i cu voi?

    daca tot ziceti ca astea sunt prostii, atunci de ce le mai cititi? sfatul meu e sa mancati sanatos, sa evitati mancarurile de fast food ptr ca toata lumea stie ca ingrasa, evitati prajelile si cate prostii de astea. mancati moderat si faceti miscare.

    0
    0

  • GEANI pe 11 Mai 2007, 04:30
    LASATI-NE CU ABURELI DE HOLLYOOD

    SINCER ,CAM TOATE SUNT LUCRATE NICI POMENEALA DE DIETA,E IMPOSIBIL IN AMERICA ,DE CE ? TOATA MANCAREA LOR CONTINE HORMONI

    0
    0

  • andre pe 5 Mai 2007, 19:34
    diete...vrajeli

    intradevar cumparatul a nu stiu ce alimente minune e o prostie...si la fel este sa crezi in toate dietele care apar ca ciupercile dupa ploaie (lol cum altfel ar putea face unii bani?) atata timp cat mananci atunci cand simti ca ti-e foame, in moderatie (nu te infometezi aiurea ca iti incetinesti metabolismul si te privezi de elemente necesare pt a ramane sanatos/oasa) si iti pastrezi 30 min-1 ora/zi pt tine (miscare: alergi, joci ceva, gimnastica, te plimbi etc) nu ar trebui sa ai probleme cu greutatea...simte-te bine, bucura-te de viata si lasa dietele care numai dezamagesc...

    0
    0

  • andre pe 5 Mai 2007, 19:32

    intradevar cumparatul a nu stiu ce alimente minune e o prostie...si la fel este sa crezi in toate dietele care apar ca ciupercile dupa ploaie (lol cum altfel ar putea face unii bani?) atata timp cat mananci atunci cand simti ca ti-e foame, in moderatie (nu te infometezi aiurea ca iti incetinesti metabolismul si te privezi de elemente necesare pt a ramane sanatos/oasa) si iti pastrezi 30 min-1 ora/zi pt tine (miscare: alergi, joci ceva, gimnastica, te plimbi etc) nu ar trebui sa ai probleme cu greutatea...simte-te bine, bucura-te de viata si lasa dietele care numai dezamagesc...

    0
    0

  • no name pe 26 Apr 2007, 18:46

    oricum toate vedetele mint!Nu cred k Paris chiar mananca orice pt k e f slaba si nu ar reusi sa se mentina in forma cu alimente de fastfood.Am si eu o intrebare:cum poate o fata de provincie sa se mentina in forma facand kickboxing dak in orasul meu nu exista locuri unde sa pot face asta?Se presupune k aici dati sfaturi pt fetele de rand...Cum sa mai alerg eu sau sa merg la sala dak acum nu-mi vad capul de examene?Dati si voi diete mai accesibile pt oricine...nu cred k o studenta isi poate permite sa-si cumpere nu stiu ce alimente.FITI SERIOSI...!

    0
    0

  • ana maria pe 4 Apr 2007, 22:45
    sunt slaba si am facut burat >(

    am si eu o intrebare an 23 de ai si 1.78 inaltine acuma a 64 de kilograme ....in ultimul timp a facut burtica cu pot sa scap de ea ...

    0
    0

  • alina pe 2 Apr 2007, 16:26
    partial adevarat

    Faptul ca J.L mananca aproape orice se vede clar,are fundul enorm,da cu toate astea tot arata bine,oricum ca sa arati bine trebuie sa faci foarte multe sacrificii.

    0
    0

  • ery pe 21 Mar 2007, 20:32
    nu-i adevarat

    si eu sunt e aceiasi parere ca toate vedetele tin o gramade de diete si fac sport 10 ore din 24.De ex Beyonce mananca 200g legume pe zi si face fitness pana lesina...

    0
    0

  • raican niculina pe 20 Mar 2007, 14:32
    chiar merita

    da ele muncesc mult dar si au

    0
    0

  • allyss pe 18 Mar 2007, 18:50
    Prostii...

    Vedetele chiar nu vor sa spuna lumii intregi ca tin diete peste diete,ca le este pofta pe toate dar sunt obligate sa manance doar salate si apa.Fac prea mult sport pt ca li se impune.Viata lor e un calvar dar nu recunosc!!!

    0
    0

  • aliona pe 18 Mar 2007, 08:57
    THAT IS BOOL SHEETT...

    that is bool shet... ce fel de dieta sau ce fel de silueta poti avea cind maninci TACO-BELL si MACDONALS... LASAGNA SI SA BEI RED BULL ... MINCARE CARE CONTINE O GRAMADA DE CALORII...datii un sfat ei sa manince junk food de la macdonals shi taco-bell shi va FI MISS SILUETA.... ZIC ASTA CA SHTIU CE FEL DE MINCARE E TACO-BELL SHI MACDONALS IN HOLLYWOOD ... EU CHIAR AICI LOCUIESC... SHI DACA EA A AJUNS SA MANINCE DE LA MACDONALS SHI TACO-BELL ATUNCI ASTA NE ZICE CEVA...

    0
    0

  • denisa nagy pe 17 Mar 2007, 12:26
    jenifer lo

    este una din metodele cele mai la indemana, dar bineinteles daca iti da mana.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod